Regulament Discount-uri şi Vouchere Valedo

Descriere Generală

Ocazional, în anumite condiţii şi pentru o perioadă limitată, pentru a impulsiona vânzările, Valedo poate acorda clienţilor finali diverse vouchere cadou sau discounturi de producător. Clienţii finali nu pot folosi ambele beneficii în acelaşi timp, pentru acelaşi proiect.


Voucher Cadou

Descriere:

Voucherul cadou este un voucher valoric oferit de Valedo, care poate fi folosit la achiziţia sistemelor Valedo.

Voucherul Cadou se acordă direct beneficiarului (clientului final) de către departamentul Suport Clienţi

Clientul final primeşte pe e-mail un voucher valoric care va conţine:

  • un număr serial unic
  • sumă fixă - valoare bonus (cu tva inclus)
  • perioada de valabilitate, respectiv data până la care se va putea folosi acel voucher.

În momentul în care beneficiarul doreşte să folosească voucherul acordat, îl va înmâna Distribuitorului ales. Distribuitorul la întocmirea facturii/ofertei către clientul final va scădea exact suma menţionată în respectivul voucher.

Când Distribuitorul trimite proiectul în producţie către Valedo, va transmite către Valedo codul unic al voucherului primit de la Beneficiar (sau voucherul în format pdf.) şi va primi înapoi suma aferentă respectivului voucher.

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare şi are valabilitate pentru o perioadă limitată de timp!  Acest tip de voucher nu poate fi cumulat cu alte beneficii acordate de Valedo (vouchere, discounturi, oferte sau promoţii curente)! Dacă perioada de valabilitate a voucherului se suprapune peste una din perioadele promoţionale, se va aplica varianta care ofera beneficiarului cel mai convenabil discount.


Discount de producator

Descriere:
În anumite perioade ale anului, pentru a menţine nivelul de producţie ridicat, Valedo oferă un discount procentual la achiziţia sistemelor Valedo.

Discountul de producător se acordă  prin anunţ public pe site, social media, newsletter, etc

Discountul de producător poate fi:

  • Discount general – nu se cumulează cu alte discounturi oferite distribuitorilor Valedo
  • Discount extra – se poate cumula cu discountul de distribuitor Valedo

 Discountul anunţat, va conţine:

  • Tip de discount (general sau extra)
  • Procent valoric de discount (pentru fiecare comandă/proiect, aplicat înaintea calculării tva)
  • Perioadă de valabilitate, respectiv data până la care se va putea folosi acel discount

Valedo acordă discountul de producător pentru toate sistemele comandate şi achitate integral în avans de către Distribuitor în perioada de promoţie anunţată.

 

Atenţie! – discountul de producător Valedo nu este discount de distribuitor!

Discountul de producător se referă la sistemele Valedo comandate de către Distribuitor şi nu la preţul oferit de Distribuitor clientului final. Distribuitorul poate alege să ofere sau nu un discount suplimentar la manoperă sau la adaosul său comercial.

Când Distribuitorul trimite proiectul în producţie către Valedo, în perioada de valabilitate a respectivei promoţii, va primi factura cu discountul de producător oferit de Valedo.

Alte condiţii

Dacă ofertele de discount general de producător Valedo coincid cu perioada de valabilitate a voucherelor acordate de Valedo clientului final, cele două discounturi NU SE POT CUMULA. În acest caz, clientul îşi va alege care este varianta de bonificare de care doreşte să beneficieze.


Ai nelămuriri?

Te rog să ne scrii: