Calitatea noastră, certificată

La Valedo Systems, ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate și să ne asigurăm că fiecare componentă a sistemelor noastre îndeplinește cele mai exigente standarde. Prin implementarea unor riguroase proceduri de control al calității în fiecare etapă a procesului nostru, garantăm performanță, durabilitate și satisfacție pentru clienții noștri

Solutii noastre

Calitatea superioară prin certificarea Quality Coat

Vopsire electrostatica cu certificare Quality Coat


Ne asigurăm că fiecare detaliu contează pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate. Certificarea Quality Coat este unul dintre aspectele cheie care ne distinge în industrie și demonstrează angajamentul nostru față de calitatea excepțională a profilelor noastre vopsite. 

Certificarea Quality Coat: Garanția unei calități superioare


Quality Coat este o certificare recunoscută la nivel internațional pentru produsele vopsite electrostatic. Alegând să lucrăm cu cel mai bun furnizor de servicii de vopsitorie din România, care implementează această certificare, ne asigurăm că profilele noastre vopsite oferă o calitate net superioară și satisfacție garantată pentru clienții noștri.


Beneficiile certificării Quality Coat:

  1. Durabilitate maximă: Profilele vopsite electrostatic conform certificării Quality Coat rezistă în timp împotriva coroziunii și deteriorării, oferind o durabilitate excepțională. Astfel, soluțiile noastre vopsite păstrează aspectul estetic și performanța excelentă pe termen lung.
  2. Rezistență la factorii externi: Vopseaua aplicată în conformitate cu standardul Quality Coat oferă o protecție superioară împotriva agenților atmosferici, radiațiilor UV și altor factori externi. Astfel, profilele noastre vopsite rămân frumoase și rezistente în orice condiții.
  3. Culoare perfectă și uniformă: Certificarea Quality Coat garantează aplicarea uniformă a vopselei, asigurând astfel o culoare consistentă și vibrantă pentru fiecare profil. Astfel, oferim clienților noștri produse cu un aspect estetic deosebit.
  4. Reputație și încredere: Certificarea Quality Coat este recunoscută în industrie ca simbol al calității superioare și al angajamentului față de standardele ridicate. Alegând profilele vopsite conform acestei certificări, clienții noștri pot avea încredere că beneficiază de produse de cea mai înaltă calitate.


a wet window with a traffic light on it

Sticla Securizata

La Valedo Systems, punem siguranța și calitatea înainte de toate. De aceea, utilizăm întotdeauna sticlă securizată în sistemele noastre, pentru a oferi clienților noștri soluții fiabile și durabile. Descoperiți importanța utilizării sticlei securizate în proiectele dvs. și de ce este o alegere inteligentă.

Siguranța în prim plan:
Folosirea sticlei securizate aduce un nivel ridicat de siguranță în spațiile dvs. Fie că este vorba de ferestre, uși sau sisteme de perete cortină, sticla securizată este concepută pentru a rezista la impacturi și a minimiza riscul de rănire în cazul spargerii. Oferim clienților noștri liniștea și siguranța necesară pentru un mediu de lucru sau de locuit securizat.

Calitatea și durabilitatea superioară:
Sticla securizată pe care o utilizăm în sistemele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Aceasta este testată și certificată conform normelor ISO, ceea ce garantează rezistența sa la solicitările cotidiene, fluctuațiile de temperatură și impacturile accidentale. Oferim produse care rezistă în timp și mențin un aspect impecabil.


Descopera mai mult

Beneficiile utilizării sticlei securizate:

  • Protecție împotriva rănirilor: Sticla securizată este proiectată să se spargă în bucăți mici și fără muchii ascuțite în cazul unui impact puternic. Aceasta reduce riscul de rănire și previne eventualele accidente grave.
  • Rezistență sporită: Sticla securizată este mai rezistentă decât sticla obișnuită și oferă o protecție superioară împotriva spargerii și fisurării. Aceasta este ideală pentru zonele expuse la solicitări ridicate, cum ar fi ferestrele mari sau ușile de sticlă.
  • Siguranță în caz de calamități: Sticla securizată oferă protecție suplimentară în cazul unor evenimente precum cutremure, furtuni sau vandalizări. Aceasta poate preveni intruziunile și poate reduce pagubele în astfel de situații.
  • Aspect estetic deosebit: Sticla securizată nu compromite aspectul estetic al proiectului. Aceasta poate fi personalizată în funcție de preferințele și necesitățile dvs., oferind un design modern și elegant.