/ Sisteme de sticlă pentru terasă  / Valedo MotionGlass

Regândiți posibilitățile

Valedo MotionGlass

Sistem complet automat


Cu un motor precis și puternic, Valedo MotionGlass este un sistem inovator de sticlă controlat cu ajutorul unei telecomenzi, care asigură o tranziție perfectă între interior și exterior.

Vă puteți reconfigura spațiul cu ușurință și fără efort în câteva minute printr-o simplă apăsare de buton. Panourile de sticlă depozitate pe podea, astfel încât să vă puteți folosi spațiul într-un mod eficient.

 Doar apăsați un buton și transformați-vă terasa sau balconul dintr-un spațiu închis într-un spațiu deschis protejat de o balustradă de sticlă.

 Estetică de neegalat 

Stil modern


Mulțumită designului elegant și a utilizării unui număr minim de panouri orizontale, Valedo MotionGlass vă permite să maximizați fluxul de lumină naturală în spațiul dvs., oferindu-vă vederi panoramice minunate. Estetica elegantă a sistemului se potrivește cu arhitectura modernă a spațiului dvs.

Embed HTML here

Sistem inovator, complet automat

 Valedo MotionGlass este un sistem tip ghilotină care  acționează ca o protecție retractabilă împotriva vântului.

Valedo MotionGlass
Verificați detaliile tehnice și covingeți-vă de designul său inteligent

 Doar apăsați un buton și transformați-vă terasa sau balconul dintr-un spațiu închis într-un spațiu deschis protejat de o balustradă de sticlă.

 Siguranță

Valedo MotionGlass

Rezistent și ușor de curățat


Nivelul ridicat de siguranță este asigurat de cadrul robust din aluminiu, special conceput pentru a susține greutatea panourilor de sticlă. Valedo MotionGlass are un sistem special de scripete cu curea care asigură o funcționare lină a panourilor.

De asemenea, sistemul de sticlă retractabilă inteligent proiectat permite o curățare sigură din interiorul terasei sau balconului. Panourile de sticlă se rabatează în interior iar acestea se pot curăța cu ușurință.

Frumusețea tehnologiei

 Versatilitate maximă 

Valedo MotionGlass

Sistem adaptabil


Valedo MotionGlass este un sistem extrem de adaptabil care poate fi instalat în reședințe, balcoane, magazine, săli de conferințe, cafenele și oriunde aveți nevoie de o reconfigurare ușoară și fără efort a spațiului

Valedo MotionGlass

Control complet

Motorul puternic vă oferă posibilitatea de a opri procesul în orice poziție preferați, permițându-vă astfel să ventilați spațiul fără a deschide toate panourile de sticlă.

  • Motor puternic cu un sistem special

  • Se controlează cu ajutorul telecomenzii incluse

Valedo MotionGlass

Sistem versatil

Sistemul automat de sticlă este montat între stâlpii terasei sau balconului, are ghidaje laterale etanșe standard.

  • Poate fi folosit drept un perete de protecție împotriva vântului

  • Profilele din aluminiu asigura etanșarea

  • Poate fi montat la o înălțime de 3m

Valedo MotionGlass

Siguranță

Când toate panourile sunt retractate pe podea, oamenii se pot sprijini în siguranță și ușor pe balustrada astfel formată.

  • Sticlă securizată

  • Fără colțuri ascuțite

Utilizați estimatorul nostru online de proiecte și aflați gratuit cât poate costa pentru a avea terasa mult visată