Geamuri Ghilotină

Valedo MotionGlass

Protejează-ţi terasa de vânt, praf, ploaie sau zăpadă cu un sistem de închidere cu sticlă complet automat.

 Contactează-ne

Geamuri tip Ghilotină cu Sistem complet automat!


Regândeşte posibilitățile!

Sistem complet automat


​    Îţi poţi reconfigura spaţiul rapid, fără niciun efort, în doar câteva minute, printr-o simplă apăsare de buton. Panourile de sticlă glisează în jos, spre podea, fără a te incomoda în vreun fel, astfel încât să poţi folosi spaţiul într-un mod eficient.

​    La o simplă apăsare de buton, terasa sau balconul tău se va transforma dintr-un spaţiu închis într-unul deschis, aerisit, protejat de o balustradă din sticlă.


Vezi de ce sistemul Valedo MotionGlass este potrivit pentru închiderea terasei tale

Consultă detaliile tehnice ale sistemului...

Geamuri tip Ghilotină cu estetică de neegalat


Inchideri terase sticla - ghilotina cu telecomanda

Stil modern


​Datorită designului elegant şi a utilizării unui număr minim de panouri orizontale sistemul Valedo MotionGlass permite maximizarea fluxului de lumină naturală în interior, oferind o vedere panoramică spre spaţiul exterior. Estetica elegantă a sistemului se potriveşte cu arhitectura modernă a spaţiului rezidenţial.


Geam Securizat pentru terasă


Practic

Valedo MotionGlass - sistem de sticla retractabil

Rezistent și ușor de curățat


​ Nivelul ridicat de siguranță este asigurat de cadrul robust din aluminiu, special conceput pentru a susține greutatea panourilor de sticlă. Valedo MotionGlass are un sistem special de scripete cu curea care asigură o funcționare lină a panourilor.

    Sistemul de sticlă retractabilă, inteligent proiectat, permite o curățare sigură din interiorul terasei sau balconului. Panourile de sticlă se rabatează în interior, pentru a putea fi curățate cu ușurință.


Sistemele cu geamuri tip ghilotină Valedo MotionGlass se remarcă prin următoarele inovaţii tehnice:

Valedo MotionGlass - mentenanta usoara

Mentenanţă uşoară

Singurul sistem de pe piaţă ce permite curăţarea panourilor de sticlă, fără acces din exterior, prin rabatarea în interior a sticlei.

  • Panourile se rabatează în interior pentru o curăţare facilă
  • Montajul la înălţime se realizează fără acces pe exterior

 

Balustrada formată este lată  confortabilă și sigură

Valedo MotionGlass - sistem automatizat cu telecomanda

Control complet

​Ai posibilitatea de a opri deschiderea sistemului în orice poziție preferi, fapt care-ţi permite să aeriseşti spațiul cu uşurintă.

  • Motor puternic cu un sistem special
  • Se controlează cu ajutorul telecomenzii incluseMotorul instalat în cutia superioara este inchis pentru o acţionare silenţioasă.

Valedo MotionGlass - sistem automat pentru inchideri terasa sau balcon

Sistem versatil

​Sistemul automat de sticlă este montat între stâlpii terasei sau balconului şi are ghidaje laterale etanșe standard.

  • Poate fi folosit drept un perete de protecție împotriva vântului
  • Profilele din aluminiu asigură etanșareaSistemul este alegerea perfectă pentru cafenele și terase comerciale, dar și pentru terase aflate la înălțime.


Calculează-ţi costul proiectului

Calculează costul proiectului tau şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Design inteligent


Păstrează-ţi sistemul de ghilotină curat şi transparent cu uşurintă! Doar rabatează panourile în interior şi curăţă-le cu uşurinţă din interior.

Valedo MotionGlass este singurul sistem ghilotină de pe piaţă pe care-l poţi folosi şi la terase situate la înălţime, inclusiv la balcoane.

Valedo MotionGlass - sistem ghilotina cu rabatare la interior


Profile interconectate


Profilele orizontale din aluminiu asigură o etanşeitate perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură o rezistenţă la vânt ridicată.Valedo MotionGlass - profile interconectate


Motor silenţios


Cu un motor precis și puternic, Valedo MotionGlass este un sistem ghilotină inovator, controlat cu ajutorul unei telecomenzi. Sistemul special de scripete cu curea asigură funcționarea lină și fără vibrații a panourilor.

    Mai mult, sistemul automat poate opri oricprocesul secvențial de deschidere / închidere al panourilor în orice poziţie intermediară, astfel încât poate fi folosit în funcţie de preferinţele fiecăruia.


Valedo MotionGlass - motor silentios precis si puternic


Mână curentă unitară


​Cadrul robust din aluminiu este special conceput pentru a susține greutatea panourilor de sticlă și a le ghida mișcarea ascendentă sau descendentă.
​În plus, atunci când sunt parcate la podea, panourile de sticlă sunt acoperite de o mână curentă din aluminiu, transformând astfel sistemul Valedo MotionGlass într-o balustradă confortabilă și sigură.Valedo MotionGlass - perete de sticla transformat in balustrada


Funcţionalitate

Atât cât ai nevoie


 Acţionează sistemul ghilotină şi deschide-l atât cât ai nevoie pentru a aerisi! 


Inchideri terase sticla - Valedo MotionGlass


Suntem la un clic distanță, mereu aproape, ori de câte ori aveți nevoie de suport, informații sau detalii despre sistemele și distribuitorii Valedo Systems! 

  • Aveți nevoie de ajutor sau de informații despre unul dintre sistemele noastre?
  • Doriți să vă recomandăm un distribuitor local?
  • Vrei sa devii distribuitor de sisteme de sticla fabricate de Valedo Systems?

Contactează-ne