Obține livrare gratuită a sistemelor Valedo 

Oriunde in țară 

Ce este programul de livrare gratuită?

Programul Valedo de Livrare Gratuită

​Pentru distribuitorii noștri, eficiența costurilor și rapiditatea livrării sunt esențiale. Tocmai de aceea am creat Programul de Livrare Gratuită pentru Sistemele Glisante Valedo - un avantaj semnificativ în sprijinul afacerii dumneavoastră. Acest program vă ajută să obțineți rezultate excelente, reducând costurile operaționale și accelerând procesul de livrare.


Cum ajută livrarea gratuită?

Ca parte integrantă a rețelei noastre de distribuitori Valedo, vei descoperi că participarea la Programul de Livrare Gratuită îți aduce multiple avantaje:

 1. Reducerea Cheltuielilor Operaționale: Noi, la Valedo Systems, ne asumăm costurile de transport pentru comenzile tale. Aceasta conduce la diminuarea cheltuielilor tale operaționale și, implicit, la creșterea profitabilității afacerii tale.

 2. Volum de Vânzări Crescut: Eliminând costurile de transport din prețul final, îți vei mări baza de clienți și vei înregistra o creștere semnificativă a vânzărilor. Această strategie te va ajuta să atragi mai mulți clienți datorită prețurilor competitive.

 3. Gestionarea Simplificată a Transportului: Ne ocupăm noi de toate detaliile legate de transportul comenzilor către sediul tău. Astfel, îți poți canaliza toată energia și resursele către dezvoltarea afacerii și satisfacerea nevoilor clienților tăi.

 4. Siguranță în Transport: Garantăm că fiecare sistem Valedo va fi transportat în condiții optime până la sediul tău, asigurându-te că produsele ajung în stare perfectă la clienții finali.

​Participând la Programul de Livrare Gratuită Valedo, vei câștiga un avantaj competitiv semnificativ, sporind flexibilitatea și eficiența în procesul de livrare a sistemelor glisante Valedo. Dedicația noastră către comunitatea distribuitorilor Valedo este neclintită, iar contribuția și suportul tău în promovarea brandului și produselor Valedo sunt profund apreciate.


Cine poate obține livrarea gratuită?

​Pentru a fi eligibil pentru livrarea gratuită oriunde în țară la sediul companiei, trebuie să îndeplinești următoarele trei cerințe principale:

1. Să nu comercializezi și alte sisteme glisante direct concurente cu sistemele glisante Valedo.
Vrem să oferim un avantaj real celor care aleg să lucreze exclusiv cu Valedo ca furnizor de încredere pentru tot ce înseamnă soluții de închidere terase și balcoane, și, prin urmare, acest criteriu este cel mai important! Desigur, distribuitorii noștri pot comercializa și alte sisteme, cum ar fi ferestrele, ușile sau orice alt produs care nu este direct concurent cu sistemele Valedo.

Dacă nu ești deja un distribuitor Valedo, poți deveni unul completând formularul de aici.

2. Să prezinți informațiile despre Valedo și sistemele Valedo pe website-ul tău conform ghidului de webdesign Valedo.
Este imperativ ca fiecare distribuitor să dețină un website actualizat, unde să fie prezentate informații detaliate despre activitatea și produsele oferite și în care să fie prezentate sistemele Valedo. Totodată, este esențial ca distribuitorii să respecte Ghidul de prezentare a sistemelor Valedo, asigurându-se că informațiile despre produsele Valedo sunt prezentate într-un mod care este nu numai atractiv din punct de vedere vizual, dar și corect informativ pentru vizitatorii website-ului.

    Ghidul este unul detaliat si cuprinde mai multe informatii cu scopul de a fi un caiet de sarcini pe care-l puteti pur si simplu transmite webdesign-erului pentru a creea un website de prezentare de la inceput!
   Totusi punctele obligatorii dupa care noi ne vom ghida pentru a considera eligibil sau nu compania ta pentru livrare gratuita sunt urmatoareleȘ 

 • Afisare logo-ul Valedo pe website-ul tau. 
  Instructiuni cum sa afisati logo-ul Valedo gasiti la  pagina 7 din ghid. Mai mult
 • Afisare sistemele Valedo in menu-ul website-ului alegand un tip de menu care ti se potriveste cel mai bine. Instructiuni despre cum sa afisati in menu informatii despre sistemele Valedo le gasiti la   pagina 09 pana la pagina 12
 • Pagini dedicate cu informatii despre sistemele . Informatii cum trebuie sa structurati layout-ul paginilor de produs, le gasiti la pagina 30-37  iar incepand cu pagina 38, informatii esentiale pentru fiecare sistem Valedo in parte ce trebuie neaparat sa le afisati!
Poți descărca ghidul  de aici 

3. Să aplici stickerul "Distribuitor Valedo" pe toate vehiculele folosite pentru livrarea și montajul sistemelor glisante.
Acest gest simbolic, dar puternic, contribuie la consolidarea recunoașterii brandului și transmite un mesaj de încredere și profesionalism clienților. Este un semn vizibil al parteneriatului oficial cu Valedo și sporește vizibilitatea distribuitorului ca furnizor de încredere al sistemelor noastre de înaltă calitate.

Poti comanda sticker-ul pentru a-l aplica pe masinile companiei tale de aici


Cum este organizat calendarul de livrări?

​La Valedo, ne angajăm să asigurăm o livrare eficientă și promptă a sistemelor noastre către distribuitori. Cu acest scop, am implementat un calendar de livrare bilunar, conceput pentru a garanta că produsele ajung la timp la sediul tău, facilitându-ți astfel onorarea comenzilor și oferirea unei experiențe de calitate clienților tăi.

Mod de Organizare a Livrării:

​Departamentul nostru de Logistică-Livrări se ocupă de programarea și organizarea livrărilor în funcție de comenzile primite și de calendarul de execuție a lucrărilor. Programul nostru de livrare gratuită se bazează pe o planificare regională, pentru a asigura o distribuție eficientă în diferite zone ale țării la fiecare 2 săptămâni!

Zone de Livrare și Calendarul de Livrare:

 • Zona A: Focșani, Tecuci, Bacău, Suceava, Botoșani, Iași
 • Zona B: Pitești, Vâlcea, Sibiu, Alba, Deva, Oradea
 • Zona C: Constanța, Tulcea, Brăila
 • Zona D: Ploiești, Brașov, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița
 • Zona E: Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Lugoj, Timișoara, Arad

​Acest calendar de livrare ne ajută să menținem un flux constant și eficient de livrare a sistemelor Valedo, asigurându-ne că distribuitorii noștri primesc produsele în mod regulat și la timp. Ne dedicăm să oferim cele mai bune servicii pentru a contribui la succesul partenerilor noștri.

Poți vizualiza calendarul si harta de livrari aici


Cum este organizată livrarea?

​Fluxul de livrare pentru sistemele glisante Valedo este conceput pentru a asigura o colaborare eficientă și pentru a facilita procesul de primire și descărcare a proiectelor la sediul distribuitorilor Valedo. Așadar, urmează pașii acestui flux bine structurat:

1. Pre-notificare proiecte în producție:
​Înainte de data stabilită pentru livrare, Valedo Systems va notifica fiecare distribuitor cu privire la proiectele care urmează să fie finalizate în producție și care urmează să fie livrate. Această notificare îi va permite distribuitorului să se pregătească pentru primirea comenzilor și să se asigure că are toate resursele necesare pentru descărcarea și manipularea produselor Valedo.

2. Pregătirea proiectelor pentru livrare:
​În ziua livrării, proiectele finalizate vor fi încărcate pe mașina de livrare. Panourile de sticlă vor fi paletate cu atenție, fiind folosiți distanțieri de lemn între ele pentru a asigura un transport sigur și protejat. Profilele de aluminiu vor fi, de asemenea, împachetate cu atenție pentru a evita deteriorările pe parcursul traseului.

3. Comunicare cu distribuitorii Valedo:
​Șoferul responsabil de livrare va contacta fiecare distribuitor în parte, înainte de a ajunge la sediul acestuia, pentru a informa despre ora estimată de sosire a mașinii de livrare. Această comunicare permite distribuitorului să se pregătească și să asigure accesul și personalul necesar pentru a primi și descărca proiectul în condiții optime.

4. Primirea și descărcarea proiectelor:
​La sosirea mașinii de livrare, distribuitorul va asigura personalul necesar pentru a descărca proiectul său. Panourile de sticlă și profilele de aluminiu vor fi manipulate cu atenție, asigurându-se că nu apar daune în timpul procesului de descărcare.

5. Verificarea și semnarea documentelor:
​După descărcare, distribuitorul va verifica conținutul comenzii pentru a se asigura că toate elementele sunt în stare perfectă și că nu există daune sau defecte. În urma verificării, se vor semna documentele de livrare, confirmând primirea și calitatea produselor.

6. Returul paleților:
​După ce proiectul a fost verificat și a fost confirmată primirea în bună stare, distribuitorul va înapoia paletul și lemnii distanțieri către șoferul de livrare, completând astfel procesul de livrare.

In cazul nereturnarii acestor paleți si a lemnelor distanțiere, distribuitorul va fi taxat ulterior cu o taxa unica de 150 de lei!


Perioada Programului de Livrare Gratuită

Ne bucurăm să anunțăm că programul nostru de livrare gratuită va intra în derulare începând cu data de 01.01.2024 si este planificat să se desfășoare pe durata unui an întreg, perioadă în care ne propunem să colectăm și să analizăm o serie de date esențiale. Scopul acestei inițiative este de a evalua eficiența și profitabilitatea programului în contextul real al activităților de distribuție.


Cu alte cuvinte daca esti eligibil toate proiectele trimise in productie incepand cu 01.01.2024 vor avea livrare gratuita la sediul firmei tale oriunde in RomaniaObiectivele Perioadei de Derulare:

 1. Colectarea Datelor: Pe parcursul acestui an, vom monitoriza diferiți indicatori de performanță și feedback-ul partenerilor noștri. Acest lucru ne va ajuta să obținem o imagine clară a impactului programului asupra activităților de distribuție.
 2. Evaluarea Eficienței: Vom analiza eficiența logistică și impactul financiar al programului, pentru a determina cum poate acesta să contribuie la optimizarea proceselor de distribuție.
 3. Analiza Profitabilității: Un alt aspect esențial pe care îl vom evalua este modul în care programul de livrare gratuită influențează profitabilitatea atât pentru Valedo, cât și pentru partenerii noștri.

Următorii Pași după Încheierea Perioadei de Derulare:

După încheierea acestui an de implementare, vom proceda la o sintetizare detaliată a analizei efectuate. Pe baza acestei analize, vom lua decizii informate privind îmbunătățirile și modificările care pot fi aduse programului sau in trista eventualitate sa renunțam la acesta!
Scopul nostru este de a asigura că programul de livrare gratuită nu doar că îndeplinește, dar chiar depășește așteptările partenerilor noștri și contribuie la succesul continuu al afacerilor noastre.

Excepții în programul de livrare gratuită

​Este important de reținut că prezentul program de livrare gratuită NU se aplică în cazul comenzilor de livrare în regim de urgență sau în afara calendarului prestabilit.

​În situațiile în care este necesară o livrare rapidă și cu prioritate, aceste comenzi vor fi tratate în regim normal și vor fi supuse unei taxe de transport aferente. Acest lucru asigură flexibilitatea și eficiența în gestionarea situațiilor urgente, totodată menținând integritatea și structura programului nostru de livrare regulat.

Pentru orice neclarități sau întrebări suplimentare referitoare la acest aspect, nu ezitați să contactați echipa noastră de suport.

Care sunt pașii sa obții livrarea gratuită?

Pasul 1
Revizuiește Cerințele

Consultă documentația și ghidurile furnizate pentru a te asigura că înțelegi fiecare cerință în parte.

Pasul 2
Implementează Modificările:

Acest lucru poate include actualizări ale designului website-ului, modificarea prezentării produselor sau aplicarea brandingului Valedo conform ghidului

Pasul 3
Completează Formularul

Pentru a solicita înscrierea în programul de livrare gratuită, completează formularul de mai jos. Asigură-te că toate informațiile furnizate sunt corecte și actuale pentru a facilita procesul de evaluare și acceptare în program.

Pasul 4
Așteaptă Confirmarea

După ce ai completat formularul, unul dintre colegii noștri va verifica cu atenție pentru a se asigura că îndeplinești toate condițiile necesare. În urma acestei verificări:

Nu e nevoie să modifici - prin trimiterea acestui formular îţi exprimi acordul să participi la acest program Valedo
Dacă eşti autentificat, acest câmp este deja completat, in caz contrar te rog sa folosesti butonul de autentificare

Declar ca nu comercialez alte sisteme/produse direct concurente cu sistemele Valedo
Prima conditie de a obtine livrarea gratuita este sa nu comercializezi alte sisteme cu sticla direct concurente cu sistemele Valedo

 

Declar ca am implementat in website-ul companiei cerintele din ghidul de publicare
A2a conditie de a obtine livrarea gratuita este sa implementezi in website-ul companiei tale toate informatiile despre sistemele Valedo  conform ghidului .

In cazul in care nu ai un website:

 1. poti descărca ghidul Valedo si apela la un webdesigner pentru a ti-l construi urmarind cu strictete ghidul 
 2. poti apela direct la noi  si ne vom ocupa direct de constructia sau modificarea sa folosind urmatorul link


 
Te rog sa introduci websiteul principal al companiei tale


S-a afisat Logo-ul Valedo in prima pagina, la sectiunea parteneri si are link catre www.valedo.ro 
Conform cerinteleor din ghid trebuie sa afisezi  logo-ul Valedo pe prima pagina a website-ul si sa ai link-ul catre www.valedo.ro  conform ghidului (Info in Pagina 7) 

 
In menu-ul website-ul sunt afisate categoriile si sistemele Valedo 
Conform cerintelor din ghid trebuie sa afisez in menul website-ul categoriile principale , plus sistemele Valedo cu denumirea lor completă  conform ghidului  (Info in Pagina 9-12)
Pe website  companiei sunt pagini  dedicate sistemelor Valedo   
Conform cerintelor din ghid trebuie sa ai pagini create in website-ul companiei  pentru fiecare sistem Valedo  in parte in care sa prezint detaliile si informatiile conform ghidului  (Info in Paginile 30-56)
Am aplicat stickere Distribuitori Valedo pe masinile companiei
A3a conditie pentru a obtine livrarea gratuita este sa aplici  sticker-ul de distribuitor Valedo pe masinile companiei
Poti comanda cate stickere ai nevoie pentru a le aplica pe masinile companiei tale de aici de aici
Incarca o poza cu dovada aplicarii stickerului pe masinile companiei 
Poti comanda cate stickere ai nevoie pentru a le aplica pe masinile companiei tale de aici de aici

Introduceti adresa punctului de lucru sau a depozitului unde se vor livra proiectele Valedo in general.
Aceasta adresa este adresa implicita, generala, unde se vor livra proiectele valedo
 
Introduceti numele persoanei responsabile de receptia proiectelor Valedo sau persoana de contact de la depozit! 
Aceasta persoana va fi cea care va semna procesul verbal de livrare-receptie!
 
Introduceti nr de telefon de contact a persoanei responsabile de receptia proiectelor Valedo.
Aceasta persoana va fi contactata de soferul ce va livra proiectele Valedo
Toti distribuitorii care sunt eligibil pentru livrare gratuita, sunt automat eligibil sa fie publicati pe website-ul Valedo la sectiunea parteneri!
Putem publica in mod profesionist date despre compania ta sau putem publica doar datele de contact si link catre website-ul tau! 
Este alegerea ta!
Daca vrei sa publicam informatii complexe o sa te rugam sa completezi si formularul de aici 
 

Intrebări frecvente

Inscrierea in program nu este conditionat de o perioada promotionala anume! Te poti inscrie oricand de-alungul anului cand ai verificat si te-ai asigurat ca indeplinesti toate conditiile de a fi eligibil!

Poti fie  descarca ghidul si apela la un webdesigner pentru a-l construi , fie poti apela direct la noi in link-ul de aici!
Costurile de constructie a unui website de prezentare pot fi amortizate cu usurinta cu 2-3 livrari gratuite

Am deja prezentate sistemele Valedo pe website-ul meu, sunt eligibil?!

Depinde! Te rugam descarca ghidul si verica pas cu pas daca urmatoarele cerinte sunt indeplinite pe website-ul tau:

 • Ai afisat logo-ul Valedo conform ghidului in prima pagina, si se cu link spre www.valedo.ro
 • Ai in menu-ul website-ului prezentate sisteme Valedo pe catecategorii si cu denumirile corecte ca de exemplu:

  Sisteme Inchideri terase
         -Valedo BKS-T
         -Valedo ICS-T
         -Valedo IS
         -Valedo MotionGlass
 • Ai pentru fiecare din sistemele Valedo o pagina de prezentare cu structura explicata si cel putin informatiile despre fiecare sistem pe care le gasesti in ghid

Ti-au rămas nelămuriri?
Întreabă-ne:

Te rugam sa ne intrebi sau sa ne explici ce nalamuriri sau intrebari ai si promitem ca vom reveni cu un raspuns in maxim 1 zi lucratoare