Eficiență termică


 
 

Simte căldura


Designul atent al sistemului maximizează izolația termică, temperatura interioară rămâne constantă și transformă terasa într-un spațiu confortabil pe care îl puteți folosi pe tot parcursul anului.

Transformați-vă terasa într-un loc pe care îl puteți alege să deschideți sau să închideți oricând doriți și de care să vă puteți bucura în toate anotimpurile!

Design arhitectural


 
 

Stil contemporan


Profilul din aluminiu durabil a fost proiectat să fie cât mai subțire posibil, astfel încât să nu afecteze arhitectura clădirii dvs. și pentru a maximiza priveliștea asupra grădinii și a permite pătrunderea luminii naturale în interiorul terasei.

Transparență ridicată


 
 

Bucurați-vă de panoramă


Banda magnetică dintre profilele din aluminiu cu rol de etanșare are o lățime minimă și asigură cele mai bune performanțe în toate condițiile meteorologice.

Priveliște remarcabilă

Terasa aerisită


Valedo ICS-T - sistem inchidere terasa cu sticla termopan

Panouri de sticlă complet retractabile


Folosiți-vă terasa așa cum doriți cu ajutorul unui sistem glisant modern și elegant care vă permite să vă conectați terasa sau să o protejați de mediul extern.

Design și dimensiuni 


Sistemul de închidere terasă cu sticlă cu geam termopan glisează complet, astfel încât vă puteți elibera terasa în timpul verii și să vă bucurați de un spațiu complet deschis și aerisit.


Valedo ICS-T - detalii tehnice

Consultați detaliile tehnice ale sistemului...

Vedeți de ce sistemul Valedo ICS-T este potrivit pentru închiderea teasei!

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo ICS-T să fie unic:

Valedo ICS-T - geam termopan

Geam termopan

Sistemul Valedo ICS-T folosește geam termopan cu sticlă securizată. Mai mult, folosim o foaie de sticlă float pe exterior și una de low-e pe interior, ceea ce îi conferă sistemuli o eficiență termică bună.

  • Confort termic
  • Sticlă securizată termopan pachet de 30 mm
  • Variante de geam termopan: 6/18/6 sau 4/20/6

Sistemul este recomandat pentru instalarea în terase unde este necesară menținerea comfortului termic pe timpul iernii.

Valedo ICS-T - etansare

Etanșare eficientă

Folosim profile verticale din aluminiu care asigură etanșare și mențin spațiul protejat de intemperii; banda magnetică plasată pe profilul vertical protejeză terasa de infitrația apei.

  • Profile robuste din aluminiu cu o lațime minimă de 50 mm
  • Capace terminale
  • Profil de etanșare la perete

Etanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.

Valedo ICS-T - profil de trecere

Profil de trecere

Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. 

  • Înălțime de doar 2 cm
  • Design rotunjit
  • Canal de colectare și drenare a condesului
  • Asigură etanșarea

Profilul inferior nu necesită îngropare în podea, ceea ce asigură un plus de etanșare și asigură drenajul eficient al condensului.

Transformați-vă terasa într-un loc pe care îl puteți alege să deschideți sau să închideți oricând doriți și de care să vă puteți bucura în toate anotimpurile!