Uşi glisante din termopan pentru terasă

Valedo ICS-T

Îmbunătăţeşte izolația termică a terasei printr-un sistem glisant şi pliabil cu sticlă termoizolantă.

 Contactează-ne

Uşi glisante termopan terasă cu eficiență termică​


Inchideri terase sticla - sistem glisant termoizolant

Simte căldura


​Transformă-ţi terasa într-un spaţiu flexibil, uşor de deschis sau închis la nevoie şi astfel te vei bucura de căldură şi confort în toate anotimpurile!

​Designul atent conceput al sistemului glisant cu sticlă termoizolantă maximizează izolaţia termică a terasei, păstrând temperatura interioară la un nivel constant.

​Cu montarea acestui sistem pe terasa ta vei prelungi durata de folosire a terasei şi în sezoanele reci.Vezi de ce sistemul Valedo ICS-T este potrivit pentru închiderea terasei!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului...

Închidere terasă cu termopan glisant pentru transparenţă maximă 


Inchideri terase sticla - sistem termopan cu profile din aluminiu

Bucură-te de panoramă

Profilul din aluminiu durabil a fost proiectat să fie cât mai subțire posibil, astfel încât să nu afecteze arhitectura clădirii, maximizând priveliștea asupra grădinii și permiţând totodată pătrunderea luminii naturale în interiorul terasei.

​Banda magnetică dintre profilele din aluminiu, cu rol de etanșare, are o lățime minimă pentru păstrarea esteticii vizuale, dar şi pentru asigurarea unor performanţe optime, indiferent de condiţiile meteorologice.Terase închise cu termopan glisant complet retractabil


Terasă aerisită

Panouri de sticlă complet retractabile


Foloseşte-ţi terasa în orice mod vrei, cu ajutorul acestui sistem glisant modern şi elegant care îţi va permite să-ţi conectezi terasa la exterior, dar şi să o protejezi de intemperii.


Calculează-ţi costul proiectului tău

Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Sistemele cu uşi glisante din termopan pentru terasă Valedo ICS-T se remarcă prin următoarele inovaţii tehnice:

Valedo ICS-T - profil de trecere

Profil de trecere

​Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi șor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. 

 • Înălțime de doar 2 cm
 • Design rotunjit
 • Canal de colectare și drenare a condensului
 • Asigură etanșarea

Profilul inferior nu necesită îngropare în podea, ceea ce asigură un plus de etanșare și un drenaj eficient al condensului.

Valedo ICS-T - geam termoizolant

Geam termoizolant

​Sistemul Valedo ICS-T folosește geam termoizolant cu sticlă securizată. Mai mult, prin utilizarea a două tipuri de foi de sticlă (float la exterior şi low-e la interior), i se asigură o eficiență termică bună.

 • Confort termic
 • Sticlă securizată termopan pachet de 30 mm
 • Variante de geam termopan: 6/18/6 sau 4/20/6


Sistemul este recomandat pentru instalarea în terase unde este necesară menținerea confortului termic pe timpul iernii.


Inchideri terase sticla – etansare 100%

Etanşeitate

​Profilele verticale din aluminiu etanşează şi menţin spaţiul protejat de intemperii. Banda magnetică amplasată pe profilul vertical ajută în plus la protecţia împotriva infiltrării apei în interiorul terasei.

 • Profile robuste din aluminiu cu o lațime minimă de 50 mm
 • Capace terminale
 • Profil de colectare și drenare a condensului


Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată de profilele verticale intermediare şi de banda magnetică.dintre ele.

Design inteligent


​Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil şi pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copiii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. 

Datorită stilului în care este conceput, sistemul poate fi fixat direct pe podea, fără a se modifica designul terasei şi fără a se interveni în vreun fel asupra fundaţiei prin îngroparea şinei, ceea ce NU recomandăm niciodată!


Profile cu design minimalist


​Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și estetic cu forme rotunjite care facilitează glisarea, fără probleme în timp.Inchideri terase sticla - profil minimalist


Profile verticale de etanșare


Panourile de sticlă termoizolante sunt încastrate în profile din aluminiu, asigurând astfel o etanşare optimă şi robusteţe întregului sistem.

​Suplimentar, pentru a mări şi mai mult nivelul de etanşare, se montează o garnitură magnetică pe profilul vertical.


Valedo ICS-T - profil vertical de etansare


Role cu întreg corpul de aluminiu


Pentru ca greutatea totală per panou în cazul sistemului Valedo ICS-T este foarte mare, rolele sunt special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp.

​Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.


Valedo ICS-T - role glisante


Capace intermediare interconectate


Element suplimentar de etanșare, capacele intermediare asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru o protecție eficientă împotriva vântului.

     În faza de proiectare s-a pus accent pe modul de îmbinare dintre capace şi profilul din aluminu, astfel încât conectarea dintre profilele verticale şi cele orizontale să fie eficientă şi să păstreze în acelaşi timp, un aspect vizual plăcut, minimalist


Valedo ICS-T - capace intermediare de etansare


Sistem de blocare


Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare. Ele pot fi astfel fixate în siguranță, în caz de vânt şi redeschise uşor la fel de sigur, de fiecare dată.


Inchideri terase sticla - sistem blocare panouri pliate


Clanță cu cheie și butuc


 E foarte practic să acţionezi o uşă cu mâner sau clanţă, mai ales atunci când accesul în terasă se face direct din exterior. 

​Primul panou al sistemului poate fi folosit ca ușă prin montarea unei clanțe. Mânerul robust al ușii poate fi închis cu cheie, pentru siguranţă, împiedicând accesul din exterior.


Valedo ICS-T - clanta cu cheie si butuc


Calculeaza-ti inchiderea terase cu Valedo ICS

Calculeaza-ti costul proiectului tau si alege un partener Valedo cu care sa colaborezi pentru masuratori, ofertare personalizata si montaj

Suntem la un clic distanță, mereu aproape, ori de câte ori aveți nevoie de suport, informații sau detalii despre sistemele și distribuitorii Valedo Systems! 

 • Aveți nevoie de ajutor sau de informații despre unul dintre sistemele noastre?
 • Doriți să vă recomandăm un distribuitor local?
 • Vrei sa devii distribuitor de sisteme de sticla fabricate de Valedo Systems?

Contactează-ne