Valedo ICS

Transformă-ţi balconul într-un spațiu suplimentar de care te poți bucura confortabil chiar și în mijlocul iernii

 Contactează-ne

 Extinde spațiul exterior!​


Senzație uluitoare de deschidere


​Valedo ICS este soluția ideală pentru a-ţi închide balconul cu stil, confort termic și flexibilitate. Acest sistem glisant și versatil, foloseşte sticlă termoizolantă, care îţi permite să te bucuri de spațiul respectiv în orice moment, indiferent de anotimp. Prin simpla glisare a panourilor, poţi deschide sau închide imediat sistemul, parţial sau complet. 

​Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic cu certificare Qualicoat. Pentru etanşare, între panourile de sticlă există profile de aluminiu special concepute. 

​Profilul compensator pentru diferenţele de nivel şi profilele verticale de etanşare la perete asigură o instalare precisă şi o funcționare optimă. Fie că vrei să ai o vedere panoramică sau să te protejezi de vânt şi ploaie, Valedo ICS este soluţia perfectă pentru a petrece în mod plăcut cât mai mult timp în exterior.


Vezi de ce sistemul Valedo ICS este potrivit pentru închiderea terasei!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului...

 Admiră panorama


Valedo ICS -inchidere balcoane cu sticla termoizolanta

Priveliște infinită


    ​Valedo ICS a fost proiectat cu un profil subțire din aluminiu pentru a oferi transparență maximă, fără a afecta din punct de vedere vizual panorama.
    Panourile cu geam termoizolant permit luminii naturale să inunde balconul, iar designul minimalist și unic al sistemului conferă o notă modernă fațadei clădirii.


 Flexibilitate


Valedo ICS - sistem glisant modern cu deschidere completa

Deschide complet balconul​


​Personalizează-ţi balconul cu ajutorul acestui sistem glisant modern și elegant, care permite glisarea panourilor până la capăt şi parcarea lor într-un grup care poate fi blocat în siguranță. Poţi opta să deschizi doar parțial balconul, pentru a beneficia de aerisire.


Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo ICS să fie unic:

Valedo ICS - balcon inchis etans cu sticla

 Etanșare

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar să păstreze în acelaşi timp vizibilitatea optimă spre exterior şi să mențină spațiul interior protejat de intemperii. 

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Profil de colectare și drenaj condens


Etanşarea între panourile de sticlă este asigurată prin utilizarea unor profile de aluminiu special concepute . ​

Valedo ICS - sistem de inchidere balcon cu termopan modern

Performanță

​Datorită geamului termoizolant utilizat, sistemul Valedo ICS menţine aerul din interior la o temperatură optimă.

 • Izolație termică ridicată
 • Sticlă securizată termoizolantă
 • Pachet 30 mm 6/18/6 sau 4/20/6, Performanţă termică remarcabilă datorate sticlei termoizolante si designului special care menţine aerul din interior la o temperatură optimă.​


Inchideri balcoane sticla - cu profil de compensare si drenare condens

Funcționalitate

​Profilul compensator în partea inferioară permite drenarea condensului, asigurând astfel un mediu sănătos şi sigur pentru familia ta.

 • Drenarea condensului
 • Profil compensator diferenţe de nivel
 • Integrat în sistemAcest profil ajută la asigurarea etanşării optime şi la buna funcţionare a sistemului de închidere a balconului sau terasei.​

Design inteligent


Sistemul are un design inteligent cu un canal de scurgere a apei complet integrat în profilul inferior de aluminiu, care evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.


Valedo ICS - canal de scurgere la exterior integrat in profil


Estetică

Profil compensator al diferențelor de nivel


Valedo ICS este un sistem de închidere a balconului cu stil, combinând funcţionalitatea şi performanţa termică cu design-ul elegant şi rafinat.

   Profilele de aluminiu vopsite electrostatic cu certificare Qualicoat, precum şi utilizarea sticlei termoizolante, dau un aspect premium şi rafinat spaţiului închis, oferind valoare adaugată locuinţei sau spaţiului de afaceri.

   Sistemul poate fi personalizat în funcţie de nevoile şi gusturile clientului, asigurând astfel un design unic şi adaptat.


Valedo ICS – profil compensator diferente nivel


Profile verticale de etanșare


Valedo ICS oferă etanşeitate perfectă prin utilizarea unor profile de aluminiu special concepute, care asigură protecţie la apă şi vânt, permiţând totodată drenarea condensului pentru a oferi utilizatorilor un mediu sănătos şi sigur. Astfel, sistemul de închidere a balconului sau terasei este garantat să funcţioneze şi să arate la fel de bine ca în prima zi de la montare.Valedo ICS - profil vertical de etansare


Role cu întreg corpul de aluminiu


Sistemul Valedo ICS foloseşte role cu corp integral de aluminiu, cu 2 rulmenţi înveliţi în teflon, pentru a asigura durabilitate şi rezistenţă aproape indestructibilă, oferind o funcţionare lină şi sigură. Rolele sunt o componentă esenţială pentru sistemul de închidere a balconului şi contribuie la performanţa şi funcţionalitatea sistemului în timp.


Valedo ICS - role din aluminiu si rulmenti teflon


Perfomanţe termice


​Prin utilizarea sticlei termoizolante se obţine o performanţă termică remarcabilă, sistemul permiţând menţinerea aerului din interior la o temperatură optimă. Acest tip de sticlă, în comparaţie cu sticla securizată, are proprietăţi speciale care reduc transferul termic şi îţi asigură astfel un mediu confortabil şi sănătos, ajutându-te totodată sa reduci cheltuielile cu încalzirea balconului.Valedo ICS - profil de etansare sistem termoizolant


Calculează-ţi costul închiderii balconului cu acest sistem glisant cu geam termoizolant

Calculează costul proiectului tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Suntem la un clic distanță, mereu aproape, ori de câte ori aveți nevoie de suport, informații sau detalii despre sistemele și distribuitorii Valedo Systems! 

 • Aveți nevoie de ajutor sau de informații despre unul dintre sistemele noastre?
 • Doriți să vă recomandăm un distribuitor local?
 • Vrei sa devii distribuitor de sisteme de sticla fabricate de Valedo Systems?

Contactează-ne