Despre Valedo Systems

Inovație, Calitate și Design în Sisteme Glisante de Sticlă

Istoria noastră


Transformarea Viziunii în Realitate


​Povestea noastră începe în 2011, cu un obiectiv clar și îndrăzneț: să proiectăm și producem sisteme glisante din sticlă care să uimească. Printr-o serie de inovații și dezvoltări semnificative, am reușit să aducem pe piață primul sistem glisant cu sticlă din România în 2012. De atunci, am continuat să inovăm și să stabilim noi standarde în domeniu, dezvoltând metode revoluționare de etansare, implementând procese de fabricație eficiente și brevetând echipamente unice în lume.

Astăzi, suntem mândri să fim unul dintre liderii de piață în domeniul sistemelor de glisare pentru sticlă, oferind produse superioare care îmbunătățesc viața oamenilor.


 Misiunea noastră


Transformarea Spațiilor


​Misiunea noastră este de a transforma spațiile, de a crea conexiuni perfecte cu exteriorul și de a permite clienților noștri să se bucure de mediul lor într-un mod funcțional și estetic. Ne străduim să dezvoltăm și să furnizăm sisteme glisante inovative care îmbină armonios funcționalitatea și designul, creând un echilibru între utilitate și frumusețe.Produsele noastre


Soluții cu sticlă


La Valedo Systems, ne dedicăm oferirii de soluții de înaltă calitate pentru închiderea teraselor și balcoanelor, precum și compartimentări interioare cu sticlă. Produsele noastre includ o varietate de sisteme glisante care combină funcționalitatea cu estetica, toate proiectate cu atenție la detaliu și o înțelegere profundă a nevoilor clienților noștri.


Descopera mai mult

Valorile noastre


Calitate, Design, și Respect Pentru Client


​Ne mândrim cu calitatea produselor noastre. Respectăm cele mai înalte standarde de calitate din domeniu, implementăm metodologii de producție lean și six sigma și suntem certificați ISO 9001 și ISO 14001. Valorăm designul și estetica, punând un accent deosebit pe fiecare componentă a sistemelor noastre. În același timp, ne păsă profund de clienții noștri și ne străduim să le oferim cele mai bune soluții pentru nevoile lor.


Descopera mai mult

2011
O dorinţa, O idee

Povestea noastră a început în 2011. Atunci ne-am concentrat atenția în proiectarea și producerea de sisteme glisante din sticlă care să uimească.

2012

Avem primul sistem glisant cu sticlă de pe piaţa din România!

2014

Introducem o metodă revoluționară de etansare cu bandă magnetică între panourile de sticlă, oferind sistemelor noastre glisante transparență maximă.

Dezvoltăm și stabilim noi standarde pentru organizarea internă și procesul de fabricație.

2016

Începem să dezvoltăm o rețea națională de distribuitori și parteneri pentru a asigura o intervenție în timp util în orice parte a țării.

2017

Dezvoltăm și brevetăm primul echipament din lume care asigură producția de cea mai înaltă calitate a panourilor glisante din sticlă.

Ne mărim echipa și calificăm fiecare persoană specific pe anumite operaţii pe linia de producţie.

2018

Decidem să ne concentrăm doar pe design şi producţie şi renunţăm total la a mai face montaje clientului final​.

2019

Ne extindem gama de produse cu noi sisteme glisante cu sticlă, ce utilizează geam termopan. 

2020

2020 a fost anul în care am înţeles că tot ceea ce facem , facem bine, că suntem apreciaţi şi respectaţi de clienţii noştri.

2022

Ne mutăm într-un spaţiu nou şi dublăm liniile de producţie pentru a micşora timpii de livrare.

Investim masiv în utilaje de ultimă generaţie şi implementăm prelucrări robotizate pentru o productivitate cu costuri mai reduse.

2023

Bineînţeles că povestea noastră continuă...

Valedo Systems

Fa cunostinta cu echipa Valedo

Nicu Constantin


Tehnic- Proiectare

Atunci cand folosesti programul de proiectare Valedo si ai unele nelamuriri, te rugam sa apelezi la Nicu, el te va ajuta atat sa gasesti solutia cat si multe alte trick-uri care-ti va veni sigur in ajutor

  • +4 0746 276 412
  • nicu.constantin@valedo.ro

Oana Munteanu


Administrativ- Documente

Orice document de care ai nevoie pentru ca iti lipseste sau alte informatii despre documentele in colaborarea dintre Valedo si tine, Oana Munteanu este colega noastra care te poate ajuta

  • +4 0746 276 413
  • oana.munteanu@valedo.ro

Florin Ion


Responsabil Productie

Vrei sa stii stadiul unui proiect in productie? Sau ai nevoie sa comunici niste informatii atipice despre un anumit proiect? Florin este responsabilul sa te ajute si sa comunice mai departe echipei de productie

  • +4 0746 276 415
  • florin.ion@valedo.ro

Oana Diaconescu


Marketing Specialist

Oana Diaconescu se ocupa cu tot ce inseamna promovare online si offline a brandului Valedo. Oana asculta clientii finali pentru a oferi o experienta a brandului Valedo cat mai profesionala. 

  • +4 746 276 417
  • oana.diaconescu@valedo.ro