Rețeaua noastră de Distribuitori

​Ne pricepem la a face lucrurile bine. Proiectăm și fabricăm sisteme glisante cu sticlă de înaltă calitate, dar când vine vorba de livrare și instalare, lucrăm cu cei mai buni: distribuitorii noștri.

Our Solutions

​Rolul Valedo Systems este de a proiecta și produce sistemele glisante, în timp ce distribuitorii noștri sunt responsabili pentru livrare și instalare.  Împreună, oferim o experiență de achiziție și montaj eficientă și lipsită de stres, asigurându-se că fiecare client este mulțumit

Montaj de calitate.


​Valedo Systems a construit o rețea solidă de distribuitori pentru a vă oferi produsele noastre de înaltă calitate. Nu vândem direct către clientul final, ci ne bazăm pe experiența și expertiza distribuitorilor noștri pentru a vă oferi produsele noastre. 

​Acest lucru nu numai că scade costurile produsului finit, dar îmbunătățește și serviciile de montaj și suport pe care le obțineți apelând la un distribuitor zonal cu experiență in montaj.

 • Proces de achiziție eficient și fără complicații
 • Expertiză tehnică de la distribuitori
 • Produse de calitate înaltă de la Valedo
 • Achiziții transparente și directe prin distribuitori
 • Calitate garantată, indiferent de distribuitor
 • Servicii de montaj profesionale oferite de distribuitoriVezi lista distribuitori

Aproape de dvs


Găsiți distribuitorul potrivit pentru nevoile Dvs.​

​Valedo Systems oferă o rețea largă de distribuitori. Pe site-ul nostru puteți găsi un distribuitor apropiat și puteți lua legătura direct cu acesta pentru a cumpăra produsele noastre.

Beneficii principale:

 • Acces ușor la produsele Valedo prin intermediul distribuitorilor locali
 • Expertiză tehnică de la distribuitori
 • Costuri reduse de deplasare 
 • Timp de interventie redus


Vezi lista distribuitori

Garanție de producător


​Garantăm fiecare sistem Valedo pe care îl producem. Acest angajament se aplică tuturor distribuitorilor noștri, indiferent ca sunt mici sau mari, noi sau vechi, astfel încât să puteți avea încredere în produsul pe care îl cumpărați, indiferent de distribuitor. 
​Orice sistem Valedo, fabricat, vine însoțit cu certificat de garanție a producătorului cu un număr serial unic, pentru a identifica oricând proiectul dvs.  Oferim această garanție pentru a vă asigura de angajamentul nostru pentru calitate și servicii excelente. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării când vine vorba de satisfacția clienților noștri.

Beneficii principale:

 • Garanție de producător pentru toate produsele Valedo, indiferent de distribuitor
 • Suport pentru orice problemă legată de produsele Valedo, oferit direct de noi
 • Număr serial unic pentru trasabilitatea proiectelor 


Citeste mai mult

De ce nu pot cumpăra direct de la Valedo Systems?

Ne concentrăm pe a asigura cea mai bună calitate a produselor noastre și lasăm procesul de vânzare și instalare în mâinile partenerilor noștri de încredere, distribuitorii. Acest model ne permite să ne menținem concentrarea asupra a ceea ce facem cel mai bine, producția, în timp ce distribuitorii se ocupă de livrarea și instalarea.

Nu, cumpărarea prin distribuitori nu implică prețuri mai mari. Distribuitorii cumpără de la noi la prețuri de producător și își adaugă o marjă pentru serviciile lor de instalare și suport. În plus, vă puteți bucura de beneficiile suplimentare pe care le oferă distribuitorul, cum ar fi serviciile locale de suport și instalare.

Fiecare produs vândut de distribuitorii noștri este fabricat și garantat de Valedo Systems. În plus, fiecare vânzare a sistemelor Valedo este însoțită de un Certificat de Producător Valedo și un număr serial unic, care asigură autenticitatea produsului. Orice problemă legată de produsele noastre poate fi adresată direct nouă.

Pe lângă garanția de producător pe care o oferim noi, fiecare distribuitor Valedo oferă propriile condiții de garanție comerciale. Aceste condiții sunt în mod clar stabilite în contractul de vânzare-cumpărare. Fiecare vânzare a sistemelor Valedo trebuie să vină însoțită cu certificatul de producător Valedo și un număr serial unic.

În cazul în care întâmpinați o problemă cu distribuitorul, puteți apela la noi oricând și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema. Pentru a deschide un ticket legat de colaborarea dvs cu un distribuitor Valedo vă rugăm accesați următorul link

În primul rând, distribuitorul Valedo cu care ați încheiat contractul comercial este obligat să intervină în perioada de garanție și să remedieze problema conform condițiilor contractuale. Dacă, totuși, distribuitorul nu își îndeplinește obligațiile contractuale sau a încetat activitatea, noi, la Valedo Systems, putem prelua și interveni pentru a soluționa problema prin intermediul serviciului nostru de asistență. Ne angajăm să oferim întotdeauna suport și să ne asigurăm că aveți o experiență pozitivă cu produsele noastre.

Distribuitorii oficiali sunt aceia care îndeplinesc condiții suplimentare, cum ar fi afișarea produselor noastre pe website-ul lor și un volum de vânzări semnificativ. Acești distribuitori au o relație mai strânsă cu noi și sunt adesea mai familiarizați cu produsele noastre.

Avem o listă cu distribuitori disponibili pe site-ul nostru. Vă puteți alege distribuitorul în funcție de locație sau preferințe personale.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile oferite de distribuitorul Valedo, vă rugăm să ne contactați direct. Vom lua măsuri pentru a ne asigura că situația este remediată și că beneficiați de o experiență satisfăcătoare cu sistemele Valedo.

Pentru a deveni distribuitor Valedo, compania dumneavoastră trebuie să îndeplinească anumite criterii. Acestea includ experiență în domeniu, o echipă de instalatori capabili să instaleze sisteme glisante, și participarea la cursurile noastre de instruire. Dacă considerați că îndepliniți aceste criterii, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii folosind linkul de aici