Spațiu nelimitat


 
 

Glisare în totalitate


Obțineți un spațiu deschis prin glisarea tuturor panourilor și bucurați-vă de contactul cu exteriorul ori de câte ori doriți alegând un sistem ușor de manevrat care vă oferă posibilitatea de a menține terasa fie deschisă și în contact cu exteriorul, fie închisă și protejată de intemperii.

Protejați-vă terasa de vremea rece cu un sistem glisant de sticlă pe care îl puteți deschide și închide oricând doriți!

Design orientat către detalii


 
 

Integrat cu arhitectura locuinței


Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi cu orice tip de stil arhitectural. Indiferent că este o casă modernă sau o casă rustică în care doriți să găsiți liniștea, vă vom oferi un sistem se va potrivi cu stilul reședintei dvs.

Transparență maximă


 
 

Tot ceea ce vedeți este sticlă!


Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei inferioare și superioare, Valedo BKS-T vă va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, vă va ține în contact cu natura și vă va oferi, de asemenea, un aspect de arhitectură modernă.

Bucurați-vă de natură!

Maximizează spațiul


 
 

Extinde spațiul exterior!


Profitați de spațiul dvs. în aer liber și folosiți-l în orice perioadă a anului, fie protejat împotriva vremii nefavorabile atunci când îl închideți, fie pentru a vă bucura de aerul proaspăt când îl deschideți complet.

Fiabilitatea se regăsește în detaliile de proiectare


Cu un profil inferior de doar 2 cm înălțime și un design rotunjit, sistemul Valedo BKS-T vă oferă posibilitatea a trece fără niciun impediment.


Valedo BKS-T - detalii tehnice

Consultați detaliile tehnice ale sistemului...

Vedeți de ce sistemul Valedo BKS-T este potrivit pentru închiderea teasei!

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS-T să fie unic:

Valedo BKS_T - etansare

Etanș

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii. 

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Șină inferioară 
 • Profil de colectare și drenare a condensului

Chiar dacă nu este sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a terasei poate păstra o cantitate semnificativă de căldură .

Valedo BKS-T - banfda magnetica

Bandă magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată folosind o etanșare magnetică - inovație Valedo - care oferă un design estetic și asigură lumina naturală pentru familia dvs.

 • Aproape invizibilă
 • Grosime de 6mm
 • Nu se deteriorează în timp
 • Îmbinare perfectă

Etanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.

Valedo BKS-T - profil de trecere

Profil de trecere

Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. 

 • Înălțime de doar 2 cm
 • Design rotunjit
 • Canal de colectare și drenare a condesului
 • Asigură etanșarea

Profilul inferior nu necesită îngropare în podea, ceea ce asigură un plus de etanșare și asigură drenajul eficient al condensului.

Protejați-vă terasa de vremea rece cu un sistem glisant de sticlă pe care îl puteți deschide și închide oricând doriți!