Geamuri glisante pentru terasă

Valedo BKS-T

Sentimentul unui spațiu infinit, în plin contact cu natura, ce vă oferă o senzație de libertate și aer proaspăt.

 Contactează-ne

Închidere terasă cu sticlă glisantă


Extinde spațiul exterior!

Glisare în totalitate


​Profită de spaţiul tău în aer liber şi foloseşte-l tot timpul anului, fie că îl inchizi pentru a-l proteja de intemperii, fie că îl deschizi complet pentru a beneficia de aer proaspăt.

​Ori de câte ori doreşti să îţi petreci timpul pe terasă, sistemul îţi oferă posibilitatea de a te conecta rapid cu exteriorul, prin glisarea uşoară a panourilor de sticlă. Iar pe timp nefavorabil, te poţi bucura de acelaşi spaţiu, fiind la adăpost de ploaie sau vânt.


Vezi de ce sistemul Valedo BKS-T este potrivit pentru închiderea terasei!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului...

Terasă închisă cu sticlă glisantă pentru transparenţă maximă


Tot ceea ce vezi este sticlă!


​Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei la partea inferioară și superioară, Valedo BKS-T îţi va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, te va ține conectat la natura înconjurătoare, păstrând din punct de vedere arhitectural un aspect estetic, modern.


Închidere terasă cu geamuri glisante - Design orientat către detalii


Integrat cu arhitectura locuinței


​Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi oricărui ambient sau stil arhitectural. Indiferent de tipul reşedinţei tale, modern sau rustic, îţi vom oferi sistemul potrivit pentru o terasă în care să te relaxezi pe deplin.


Calculează-ţi costul proiectului tău

Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Sistemele cu geamuri glisante pentru terase Valedo BKS-T se remarcă prin următoarele inovaţii tehnice:

Inchideri terase sticla - profil de trecere

Profil de trecere

​Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. 

 • Înălțime de doar 2 cm
 • Design rotunjit
 • Canal de colectare și drenare a condensului
 • Asigură etanșarea


Profilul inferior nu necesită îngropare în podea, ceea ce asigură un plus de etanșare și  un drenaj eficient al condensului.

Inchideri terase sticla - banda magnetica

Banda magnetică

​Etanșarea între panourile de sticlă este realizată magnetic – o inovație Valedo care asigură închiderea ermetică, oferind un avantaj vizual estetic printr-o suprafaţă cu transparenţă maximă pentru a lumina pe deplin interiorul.

 • Aproape invizibilă
 • Grosime de 6 mm
 • Nu se deteriorează în timp
 • Îmbinare perfectă


Etanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.


Valedo BKS-T - etansare optima

Etanşeitate

​Sistemul este conceput să fie 100% etanș pentru a menţine spațiul interior protejat şi sigur, dar să păstreze în același timp vizibilitatea, pentru a oferi confortul necesar unor momente de relaxare cât mai aproape de spaţiul exterior.

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Profil de colectare și drenare a condensului


Chiar dacă nu este sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a terasei poate păstra o cantitate semnificativă de căldură.

Design inteligent


​Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil şi pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copiii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. 

Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației îngropând şina în podea, ceea ce NU recomandăm niciodată!


Profil compensator al diferențelor de nivel


Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează la partea superioară diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.


Valedo BKS-T - profil compensator


Etanşeitate

Profil vertical de etanșare


Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare optimă a sistemului și un nivel de etanșare suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

​Pe profilul vertical se montează o garnitură pentru a asigura etanşeitatea dintre sticla glisantă şi peretele casei.


Valedo BKS-T - profil vertical de etansare


Role cu întreg corpul de aluminiu


Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă cu ajutorul unor role special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp.

​Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.


Inchideri terase sticla - glisare cu role fara frecare


Capace intermediare interconectate


Element suplimentar de etanșare, capacele intermediare, asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru protecție împotriva vântului.


Inchideri terase sticla - sistem de etansare


Sistem de blocare


Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare. Ele pot fi astfel fixate în siguranță, în caz vânt şi redeschise uşor, la fel de sigur, de fiecare dată.


Valedo BKS-T - sistem blocare panouri


Clanță cu cheie și butuc


 E foarte practic să acţionezi o uşă cu mâner sau clanţă, mai ales atunci când accesul în terasă se face direct din exterior. 

​Primul panou al sistemului poate fi folosit ca ușă prin montarea unei clanțe. Mânerul robust al ușii poate fi închis cu cheie, pentru siguranţă, împiedicând accesul din exterior.


Inchideri terase sticla - clanta cu cheie si butuc


Calculează-ţi costul proiectului tău

Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Suntem la un clic distanță, mereu aproape, ori de câte ori aveți nevoie de suport, informații sau detalii despre sistemele și distribuitorii Valedo Systems! 

 • Aveți nevoie de ajutor sau de informații despre unul dintre sistemele noastre?
 • Doriți să vă recomandăm un distribuitor local?
 • Vrei sa devii distribuitor de sisteme de sticla fabricate de Valedo Systems?

Contactează-ne