Spațiu nelimitat

 
 

Glisare în totalitate


    Obțineți un spațiu deschis prin glisarea tuturor panourilor și bucurați-vă de contactul cu exteriorul ori de câte ori doriți alegând un sistem ușor de manevrat care vă oferă posibilitatea de a menține terasa fie deschisă și în contact cu exteriorul, fie închisă și protejată de intemperii

 

    Protejați-vă terasa de vremea rece cu un sistem de sticlă glisant pe care îl puteți deschide și închide oricând doriți

Design orientat către detalii

 
 

Integrat cu arhitectura casei tale


    Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi cu orice tip de stil arhitectural. Indiferent că este o casă modernă sau o casă rustică în care doriți să găsiți liniștea, vă vom oferi un sistem se va potrivi cu stilul reședintei dvs.

 

Embed HTML here

Fiabilitatea se regăsește în detaliile de proiectare 

Cu un profil inferior de doar 2 cm înălțime și un design rotunjit, sistemul Valedo BKS-T vă oferă posibilitatea a trece fără niciun impediment

Valedo BKS-T detalii tehnice

Aruncați o privire la detaliile tehnice

Transparență maximă

 
 

Tot ceea ce vedeți este sticlă!


   Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei inferioare și superioare, Valedo BKS-T vă va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, vă va ține în contact cu natura și vă va oferi, de asemenea, un aspect de arhitectură modernă.

 

Bucură-te de natură

Maximizează-ți spațiul

 
 

Extinde-ți spațiul exterior!


    Profitați de spațiul dvs. în aer liber și folosiți-l în orice perioadă a anului, fie protejat împotriva vremii nefavorabile atunci când îl închideți, fie pentru a vă bucura de aerul proaspăt când îl deschideți complet.

 

Valedo BKS-T - Sistem Valedo inchidere terasa cu sticla glisanta

Etanș

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii.

 • Bandă magnetică între panouri

 • Profil vertical pentru etanșare la perete

 • Șină inferioară 

 • Profil de colectare și drenare a condensului

Valedo BKS-T - Sistem Valedo inchidere terasa cu sticla glisanta

Bandă magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată folosind o etanșare magnetică - inovație Valedo - care oferă un design estetic și asigură lumina naturală pentru familia dvs.

 • Aproape invizibilă

 • Grosime de 6mm

 • Nu se deteriorează în timp

 • Îmbinare perfectă

Valedo BKS-T - Sistem Valedo inchidere terasa cu sticla glisanta

Profil de trecere

Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate.

 • Înălțime de doar 2 cm

 • Design rotunjit

 • Canal de colectare și drenare a condesului

 • Asigură etanșarea

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS-T să fie unic:

Profil de trecere rotunjit

Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil si pentru a facilita o trecere ușoară. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației.

Bandă magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată de către banda magnetică - inovație Valedo Systems. Sistemul de etanșare cu benzi magnetice asigură o etanșare eficientă iar banda este concepută pentru a avea o grosime de numai 6 mm. Banda magnetică nu își pierde proprietățile în timp, nu este afectată de razele UV, nu devine casantă și nu își va schimba culoarea.

Capace terminale interconectate

El ement suplimentar de etanșare,  capacele terminale asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare suplimentare pentru o protecție împotriva vântului.

Profil vertical de etanșare

Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură un nivel de etanșare  suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

Consultă detaliile tehnice ale sistemului

Clanță cu cheie și butuc

 Primul panou poate fi folosit ca ușă prin instalarea unei clanțe pentru ușă. Mânerul robust al ușii poate fi blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

Role glisante

Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă  sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Sistem de blocare

Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare pentru ca acestea să fie fixate în siguranță, fiind astfel rezistente la vânt. De asemenea, sistemul de blocare permite deschiderea în siguranță a panourilor de fiecare dată.

Profil compensator al diferențelor de nivel

Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

Utilizați estimatorul nostru online și aflați gratuit cât poate costa pentru a avea terasa pe care ați visat-o întotdeauna