Opțiune atrăgătoare


Valedo FIXGLASS - sistem sticla fixa delimitare interioara

Spații deschise și luminoase


Valedo FixGlass acționează ca un perete de sticlă care vă oferă atracția stilului modern împreună cu felxibilitatea conceptului de open space. Funcționează deosebit de bine în clădiri de birouri, pentru delimitarea spațiilor, lăsând lumina naturală să pătrundă, contribuind la crearea unui spațiu de lucru aerisit.

Stabiliți noi limite și personalizați-vă spațiul cu un sistem de sticlă fixă eficient și estetic, care permite fluxul de lumină naturală.

Compartimentări interioare elegante


Valedo FIXGLASS - sistem sticla fixa delimitare interioara

Lasă lumina să pătrundă


Valedo FixGlass este o soluție minimalistă pentru cei care doresc o estetică modernă. Liniile curate și designul contemporan creează iluzia unui spațiu mai mare și aerisit.
Valedo FixGlass este soluția ideală pentru delimitări între bucătărie și sufragerie sau pentru crearea unui spațiu privat pentru dormitor în cazul unui apartament de tip open plan.

Soluție integrată


Libertate de proiectare


Sistemele din sticlă fixă sunt o instalație de sticlă eficientă din punct de vedere vizual, care oferă o mare varietate de aplicații practice. Valedo FixGlass poate acționa ca un sistem modular care poate fi utilizat în combinație cu un sistem de sticlă glisantă pentru a crea un sistem de sticlă cu adevărat unic și extrem de funcțional. Acest aspect estede folos în cazul unor configurații în care este necesar ca unele dintre panouri să fie fixe, pentru a asigura buna funcțioanre a sistemului.

Sistem versatil


Un sistem multifuncțional care poate fi utilizat împreună cu un alt sistem de sticlă glisantă Valedo pentru flexibiliate maximă.


Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo FIXGLASS  să fie unic:

Potrivit proiectului tău

Fiecare sistem este realizat urmând specificațiile spatiului tău, așadar acesta se va potrivi perfect.

Datorită grosimii mai mari, sticla de 10 mm asigură un grad mai mare de stompare a sunetelor. 

Sistem modular

Valedo Fix Glass poate fi combinat cu succes cu sistem glisant din sticlă Valedo.

Pentru proiecte aflate în interior, este potrivit folosirea sistemului Valedo Fix Glass împreună cu sistemul Valedo BKS-T.

Flexibilitate

Poți alege din opțiuni de sticlă clară, matelux, sau fumurie, pentru o integrare perfectă în locuința ta.

Pentru un plus de intimitate, alege sticla matelux.

Stabiliți noi limite și personalizați-vă spațiul cu un sistem de sticlă fixă eficient și estetic, care permite fluxul de lumină naturală.