Perete despartitor de sticla  
Valedo FixGlass 

Separă spațiile, dar lasă lumina naturală să curgă liber!

Contactează-ne

 Opțiune atrăgătoare


Valedo FixGlass - sistem de compartimentare cu sticla fixa

Spații deschise și luminoase


Stabileşte limite noi şi configurează-ţi spaţiul după propriul tău plac, cu acest sistem eficient şi estetic de compartimentare cu sticlă fixă, care permite iluminarea interiorului în mod natural.

​Valedo FixGlass acționează ca un perete de sticlă, conferind amenajării interioare un aspect modern, flexibil, în armonie cu conceptul de openspace. Se potriveşte în clădirile de birouri, pentru delimitarea spaţiilor (recepţii, săli de şedinţe, birouri individuale), contribuind la crearea unui spaţiu de lucru aerisit, transparent şi bine luminat. Soluție integrată


Compartimentari interioare sticla - perete fix de sticla pentru birouri moderne

Libertate de proiectare​


    Sistemele din sticlă fixă sunt extrem de eficiente din punct de vedere vizual şi oferă o mare varietate de aplicații practice.

    Valedo FixGlass poate fi folosit şi într-o structură modulară, prin combinarea cu un sistem Valedo de sticlă glisantă, pentru a crea o configuraţie cu adevărat unică şi funcţională, personalizată în conformitate cu cerinţele beneficiarului.


Suntem la un clic distanță, mereu aproape, ori de câte ori aveți nevoie de suport, informații sau detalii despre sistemele și distribuitorii Valedo Systems! 
  • Aveți nevoie de ajutor sau de informații despre unul dintre sistemele noastre?
  • Doriți să vă recomandăm un distribuitor local?
  • Vrei sa devii distribuitor de sisteme de sticla fabricate de Valedo Systems?

Contactează-ne