Balustrada de sticla - Valedo Eksen  

Balustrada din sticlă și aluminiu este modalitatea elegantă și modernă de a asigura și redefini limitele balconului 

 Contactează-ne

 Design minimalist


Inchideri balcoane sticla - balustrada eleganta design minimalist

Balustradă inovatoare din sticlă


    Creează un cadru vizual deschis şi sigur, montând această balustradă din sticlă şi aluminiu în exterior, pe balconul apartamentului, sau de ce nu, la interior. Acest sistem este conceput pentru a maximiza vizibilitatea în spaţii etajate, fără a sacrifica rezistenţa, siguranţa şi durabilitatea. Liniile curate și clare ale sticlei și frumusețea atemporală a aluminiului vor imprima o notă modernă clădirii.


Vezi de ce sistemul Valedo Eksen este potrivit pentru balconul tău!

Consultă detaliile tehnice ale sistemului...

 Sistem adaptabil​


Valedo Eksen - balustrada din sticla design modern si elegant

Fabricat pentru proiectul tău​


​Acest sistem de balustradă permite pătrunderea luminii naturale, deschizând spațiul pentru a crea o vedere liberă, neobstrucționată. Sticla securizată poate fi curățată cu ușurință, iar cadrul din aluminiu este foarte rezistent și nu se va coroda atunci când este expus la factori externi precum zăpadă și apă.

​Transformă-ți viziunea în realitate cu această balustradă de sticlă! Fiecare sistem este personalizat, deci se va potrivi perfect spațiului tău. Poți alege cadrul din aluminiu în nuanţa sa naturală anodizată sau poţi comanda orice altă culoare RAL, pentru a oferi un aspect rafinat balconului tău.


Inovaţie

Design inteligent


    Fii sigur ca vei face un montaj perfect aliniat folosind suporţii de prindere care permit reglarea panoului de sticlă, astfel încât să fie păstrată verticalitatea sistemului. Reglajul permis este de până la 3 grade.

    Suporţii au în interior o garnitură specială care "îmbracă" panoul din sticlă şi îl protejează în momentul fixării.

Valedo Eksen - suporti de prindere balustrada


Capace de aluminiu


​Suporții reglabili sunt protejați de praf și impurități de către capacele din aluminiu, care se instalează pe șina special formată pe suporți. Cu un aspect perfect finisat, acestea oferă o înfățișare plăcută și un stil uniform balustradei din sticlă Valedo Eksen.


Valedo Eksen - capace de aluminiu pentru protectie


Sticlă securizată și laminată


 Panourile de sticlă securizată și laminată cu folie elastică tip EVA au proprietăți sporite de siguranță și capacitatea de a răspunde cerințelor arhitecturale actuale.

    Avantajul major al sticlei lamintate este că, în momentul unei eventuale spargeri, fragmentele de sticlă rămân lipite prin intermediul foliei de la interior, eliminând orice risc de rănire în cazul unor accidente neprevăzute.


Valedo Eksen - balustrada din sticla securizata si laminata


Suntem la un clic distanță, mereu aproape, ori de câte ori aveți nevoie de suport, informații sau detalii despre sistemele și distribuitorii Valedo Systems! 

  • Aveți nevoie de ajutor sau de informații despre unul dintre sistemele noastre?
  • Doriți să vă recomandăm un distribuitor local?
  • Vrei sa devii distribuitor de sisteme de sticla fabricate de Valedo Systems?

Contactează-ne