Balustradă inovatoare din sticlă 

Valedo Eksen

Design minimalist


Bucurați-vă de impresia vizuală clară cu o balustradă cu cadru din sticlă și aluminiu care poate fi utilizată în exterior și în interior. Acest sistem este conceput pentru a maximiza vizibilitatea prin balustradă fără a sacrifica rezistența sau durabilitatea. Liniile curate și clare ale sticlei și frumusețea atemporală a aluminiului vor aduce o notă modernă stilului clădirii dvs.

Creați o zonă  sigură pe terasă sau balcon cu un sistem de balustradă din sticlă cu întreținere redusă

Oferă siguranță

Valedo Eksen

Bucurați-vă de siguranță


Sticla securizată utilizată este puternică, rezistentă la șocuri și veți certitudinea că animalele de companie și copii sunt protejați împotriva accientelelor neplăcute. 

Cadrul robust din aluminiu este conceput pentru a rezista la sarcini grele, iar lipsa profilului vertical asigură o conexiune perfectă, făcând  acest  sistem alegerea atractivă pentru crearea unui balcon aerisit și care îmbrățișează transparența maximă oferită de sticlă.

Embed HTML here

Conceput pentru a se potrivi perfect 

Suportul este proiectat într-un mod specific, astfel încât să se poată instala ușor chiar și în cazul în care podeaua balconului nu este perfect dreaptă.

Valedo Eksen
Suporturile de instalare vă oferă posibilitatea de a regla 3 grade instalarea verticală a panourilor de sticlă

Sistem adaptabil oricărui balcon 

Valedo Eksen

Pentru uz rezidențial sau comercial


Acest sistem de balustradă permite pătrunderea luminii naturale, deschizându-vă spațiul și creând o vedere neobstrucționată. Sticla securizată poate fi curățată cu ușurință, iar cadrul din aluminiu este foarte rezistent și nu se va coroda atunci când este expus la elemente precum zăpada și apa.

De asemenea, sistemul Eksen poate fi instalat cu succes în zone comerciale, birouri, muzee, pentru a asigura  siguranța vizitatorilor. Sistemul de balustradă din sticlă are un design modern și este o completare estetică a designului interior al clădirii.

Efect vizual uimitor

Sistem realizat la comandă

Valedo Eksen

Fabricat pentru proiectul dvs.


Transformați viziunea în realitate cu balustradă de sticlă! Fiecare sistem este personalizat, deci se va potrivi perfect spațiului dvs.

Puteți alege cadrul din aluminiu în culoarea sa anodizată sau orice altă culoare RAL, astfel sistemul va oferi un aspect sofisticat balconului dvs.

Valedo Eksen

Sistem fiabil

Materialele folosite sunt rezistente în timp și nu necesită intervenții de mentenanță.

  • Sticlă securizată și laminată de 16mm

  • Sticlă rezistentă la șocuri mecanice

  • Aluminiu eloxat

Valedo Eksen

Siguranță sporită

Sistemul are profil inferior care se contectează pe balcon și asigură stabilitatea.

  • Prindere in profil de aluminiu tip menghină

  • Mână curentă tip U

  • Design rotunjit la colțuri,  fără linii ascuțite

Valedo Eksen

Versatilitate

Sistemul Valedo Eksen este potrivit atât pentru montaj în exterior, pe balcon, cât și pentru interior  - scări interioare. Mai mult, Valedo Eksen se poate folosi în combinație cu un sistem Valedo de sticlă glisantă pentru  închidere a balconului.

  • Mână curentă de 60mm sau 80mm

Creați o zonă  sigură pe terasă sau balcon cu un sistem de balustradă din sticlă cu întreținere redusă