Valedo GlassRoof 


Câștigă mai mult spațiu util in casa ta cu ajutorul unui sistem modern și elegant tip winter garden


 Spațiu util extins


Mai multă lumină, mai mult spațiu


​Alegeți un sistem de acoperiș din sticlă care vă oferă libertatea de vă bucura la maximum de lumină naturală, protecție și confort tot timpul anului
​Mulțumită sticlei folosite, această extensie a locuinței dvs va putea fi folosită tot timpul anului. Sistemul Glass Roof va fi apreciat la adevarata sa valoare mai ales în timpul iernii, atunci când poate fi folosit ca un spațiu de relaxare al întregii familii, un loc aerisit, plin de lumină și unde florile pot fi păstrate în siguranță.


Vedeți de ce sistemul Valedo BKS-T este potrivit pentru închiderea terasei!

Consultați detaliile tehnice ale sistemului...

 Stil modern


Integrat cu stilul locuinței tale


​Sistemul Glass Roof este conceput pentru a se potrivi arhitecturii locuinței. Profilele din aluminiu au fost proiectate astfel încât să nu afecteze structura de rezistență a clădirii dvs. și pentru a permite pătrunderea luminii naturale în interior.
Mai mult, mulțumită sistemului avansat, se pot realiza diferite configurații de acoperiș pentru a se potrivi perfect arhitecturii clădirii dvs..


Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo GlassRoof să fie unic:

Sistem integrat de canale și jgheaburi

​Sistemul este proiectat cu canale de evacuare și jgheaburi cu grătar.

  • Evacuare rapidă a apei puviale
  • Profil de etanșare la perete
  • Profil special de evacuare a condensului


Chiar dacă nu este folosită sticlă termoizolantă, sistemul de acoperiș din sticlă poate păstra o cantitate specifică de căldură.

Diverse configurații

​În funcție de arhitectura clădirii dvs, se pot realiza diverse configurații ale sistemului astfel încât acesta să se potrivească perfect.

  • Stâlpi de susținere din aluminiu solid
  • Sticlă securizată și laminatăSticla laminată este rezistentă și poate suporta greutatea zăpezii​


Combină cu un sistem Valedo

Poți alege să folosești sistemul pe post de pergolă sau poți alege să combini cu un sistem Valedo din sticlă pentru închiderea terasei.

  • Lungime nelimitată
  • Transparență maximăSistem potrivit pentru reședințe sau spații comerciale.​

Inovatie

Sistem de evacuare a apei


Evacuarea apei de ploaie sau cea rezultată în urma topirii zăpezii nu este o problemă datorită sistemului incorporat de jgheaburi și burlane.
Sistemul de canale și jgheaburi este atent proiectat pentru a prelua și evacua rapid apa pluvială, aceasta evacuându-se la baza grinzilor din aluminiu. De asemenea, jgheaburile au grătare speciale care nu permit frunzelor să înfunde canalul de evacuare. Sistem de drenaj ascuns


Sistemul are profile din aluminiu dur, un material care și-a dovedit rezistența în timp și utilizarea fără probleme. Grinzile sistemului sunt proiectate pentru a susține cu succes greutatea sticlei, cât și greutatea suplimentară a zăpezii.
Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic. Culorile standard sunt alese să se potrivească cu stilul locuinței sau al spațiului unde se dorește integrarea sistemului Valedo Glass Roof. Mai mult, profilele se pot vopsi în orice altă culoare RAL, pentru o fuziune perfectă cu stilul architectural.Garnituri pentru etanșare


Sistemul Valedo Glass Roof este complet etanș, infiltrarea apei nu va deveni o problemă în timp.
Etanșarea este un element inserat în toate punctele cheie: atât la perete, pentru o fixare eficientă pe perete, între panourile de sticlă și profilele din aluminiu, pentru evitarea neplăcerilor provocate de infiltrații, și la îmbinări.
Sticla Laminata in diferite culori


Panourile de sticlă securizată și laminată cu folie elastică tip EVA sunt poziționate pe profile de susținere din aluminiu. Acestea sunt concepute astfel încât să preia și să distribuie egal greutatea sticlei dar și greutatea suplimentară, precum cea a zăpezii. Profilele au capace și garnituri speciale care protejează panoul de sticlă și asigură etanșare eficientă.Sistem Fiabil


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată și proiectată în detaliu pentru a ne asigura că sistemul să aibă un design practic și estetic și să nu necesite intervenții de mentenanță.