Inovații Valedo

​La Valedo, inovația nu este doar un cuvânt de modă - este ADN-ul nostru. În fiecare zi, ne străduim să îmbunătățim și să evoluăm, punând la dispoziție soluții superioare pentru clienții noștri. Fie că este vorba de sistemele noastre glisante revoluționare, de consilierea și suportul tehnic personalizat sau de posibilitatea de estimare a costurilor prin AiVa, vă oferim o experiență optimă, adaptată nevoilor dumneavoastră. De ce? Pentru că suntem ferm convinși că nu este suficient să fim la fel de buni ca restul - trebuie să fim cei mai buni. Descoperiți mai jos cum ne depășim constant standardele prin inovațiile noastre

Design-ul înainte de toate!

Banda Magnetică


Transparență maximă

​Valedo Systems nu se mulțumește doar cu îmbunătățirea sistemelor existente, ci inovează și creează soluții revoluționare. Banda Magnetică Valedo este o astfel de inovație, oferind o nouă abordare a etanșării între panourile de sticlă. Această bandă magnetică transformă complet modul în care vedem etanșarea, făcând din Valedo cel mai transparent sistem glisant de închidere pentru terase și balcoane disponibil pe piață.

Mai mult decât atât, Banda Magnetică Valedo nu este doar o soluție estetică, ci și una extrem de rezistentă. Aceasta durează de până la 8 ori mai mult în comparație cu sistemele care folosesc chedere PVC, oferindu-vă astfel o investiție durabilă și de încredere.

Beneficii:

 • Grosime minimă: Doar 6 mm în comparație cu 20 mm grosimea chederelor PVC, asigurând o priveliște cât mai transparentă și estetică
 • Durabilitate: Nu își schimbă proprietățile, nu se îngălbenește, nu devine casantă
 • Curățare ușoară: Mizeria nu se acumulează între bandă și sticlă, ceea ce înseamnă că panourile de sticlă sunt foarte ușor de spălat
 • Estetică: Spre deosebire de chederele de PVC, Banda Magnetică Valedo nu se murdăreșteEtanșeitate


Perii etanșare​


Bandă antivânt

​Ne străduim să îmbunătățim fiecare aspect al produselor noastre și periile de etanșare nu fac excepție. Având o importanță crucială în menținerea confortului și protecției spațiului dumneavoastră, am dezvoltat periile de etanșare cu bandă antivant. Aceste perii sunt folosite în toate sistemele noastre glisante, între panourile glisante și șinele de glisare fixe.

​Această inovație Valedo asigură nu doar o etanșare împotriva zăpezii și apei, dar și o etanșare împotriva vântului. Indiferent de condițiile meteorologice, vă puteți bucura de spațiul dumneavoastră în confort total, datorită acestei soluții inovatoare.

Beneficii:

 • Etanșeizare ridicată: Oferă o protecție excelentă împotriva elementelor, inclusiv vânt, zăpadă și apă
 • Durabilitate: Materialele de calitate superioară folosite în fabricarea perilor de etanșare cu bandă antivant asigură o rezistență ridicată în timp, făcându-le o investiție durabilă și de încredere

 Funcționalitate, Desing și eficiență


Șina Inferioara 
Prag de trecere

Inovăm cu viziune și cu grijă pentru detalii, asigurând eficiență, estetică  și funcționalitate în fiecare componentă pe care o concepem. Înțelegem că fiecare element al sistemelor noastre trebuie să joace un rol crucial în protejarea spațiului dumneavoastră - așa am și facut pentru șina inferioară Valedo BKS-T.

Această șină este concepută astfel încât să nu reprezinte un obstacol de trecere, păstrând în același timp o etanșeitate excelentă împotriva apei, fără a necesita îngroparea in podea. Acesta este un aspect esențial, deoarece o șină îngropată ar risca să se inunde cu apa acumulată în exterior, permițând mai apoi apei să pătrundă în interior și să se infiltreze in terasa pe care ați dorit să o protejați.

Beneficii:

 • Nu necesită îngropare: Soluția noastră inovatoare este proiectată să funcționeze eficient fără a necesita îngropare.
 • Etanșeitate la apă: Sina inferioară Valedo nu se va inunda cu apa, protejându-vă astfel spațiul.
 • Minimizează riscul de infiltrații: Șina noastră reduce semnificativ riscul ca apa să ajungă în terasa închisă cu sistemul glisant.
 • Drenarea condensului în exterior: Această funcție suplimentară asigură că orice condens care se acumulează este evacuat eficient în exterior.


 Perfecțiune, Eleganță și Funcționalitate


Profile compensatoare
Acoperire diferențe de nivel

​În filosofia Valedo Systems, credem că un sistem de protecție pentru spațiul dumneavoastră trebuie să fie mai mult decât funcțional - trebuie să fie estetic, complet și să se potrivească perfect cu stilul arhitectural al locuinței dumneavoastră.

​Pentru a asigura acest lucru, am dezvoltat profilele de acoperire a diferențelor de nivel. Aceste componente inovatoare nu doar că facilitează instalarea perfectă a sinelor glisante, dar au și abilitatea de a acoperi diferențele de nivel de până la 22 mm.

​Astfel, după montarea unui sistem Valedo, veți avea un spațiu complet etanș și finisat, cu o estetică ireproșabilă, chiar și în situațiile în care defectele de construcție ar fi putut reprezenta o provocare.

Beneficii:

 • Profilul permite acoperirea diferențelor de nivel, adaptându-se perfect la condițiile existente.
 • Montaj impecabil: Profilul compensator asigură o instalare perfectă și o integrare a sistemului nostru cu spațiul existent.
 • Estetică ireproșabilă: Complementând designul nostru funcțional cu atenție la detalii estetice, ne asigurăm că sistemul nostru se potrivește perfect cu stilul locuinței dumneavoastră.

 Fiecare detaliu contează


Rabatarea panourilor
Curățenie Simplă și Eficientă

În dezvoltarea inovativului sistem tip ghilotină, Valedo MotionGlass, ne-am axat nu doar pe funcționalitate și estetică, ci și pe facilitarea unei întrețineri ușoare pentru clienții noștri. Ne-am dat seama că o problemă semnificativă pentru mulți este accesul la fața exterioară a panourilor de sticlă atunci când nu au posibilitatea de a ajunge din exterior.

Prin inovația noastră, am creat un sistem care permite rabatarea în interior a panourilor de sticlă, oferind astfel un acces simplu și direct la partea exterioară a sticlei, chiar din confortul spațiului dumneavoastră. Acest aspect simplifică semnificativ întreținerea și curățarea, păstrând sistemul Valedo MotionGlass impecabil în orice condiții.

Beneficii:

 • Acces facil la fața exterioară a panourilor de sticlă: Grație designului nostru inovator, puteți ajunge cu ușurință la partea exterioară a sticlei, fără a avea nevoie să ieșiți în exterior.
 • Curățare ușoară din interior: Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea dificilă a panourilor de sticlă. Cu sistemul nostru, întreținerea devine o sarcină simplă și convenabilă.
 • Aerisire eficientă a spațiului: Rabatarea panourilor nu doar facilitează curățenia, ci și asigură o ventilație adecvată atunci când este necesară.

Valedo MotionGlass este astfel proiectat pentru a vă simplifica viața, asigurând o întreținere ușoară și oferind în același timp un design elegant și o funcționalitate superioară.

 Proces de producție excepțional


Utilaj Valedo
Producție la standarde de calitate

La Valedo, calitatea și precizia sunt esențiale. Rezultatul acestui angajament îl reprezintă crearea primului și singurului utilaj automat de producție și asamblare a sistemelor glisante, controlat de computer, din lume. Acest echipament revoluționar redefineste modul în care sistemele noastre Valedo sunt fabricate, asigurând un standard înalt de calitate, precizie milimetrică a dimensiunilor componentelor și o rată de defecte de fabricație aproape inexistentă.

Beneficii:

 • Calitate superioară: Utilajul asigură o fabricare precisă, rezultând în performanță și durabilitate.
 • Precizie milimetrică: Garantează dimensiuni exacte, pentru un montaj perfect.
 • Defecte minime: Procesul controlat de computer reduce drastic erorile, aproape eliminând defectele.

Astfel, fiecare sistem Valedo care părăsește fabrica noastră este o mărturie a angajamentului nostru pentru calitate, inovație și excelență în design.