Bucură-te de priveliște


 
 

O panoramă protejată


Banda magnetică asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată din confortul balconului dumneavoastră. Panourile glisează complet pentru a vă oferi posibilitatea de a vă transforma în mod creativ balconul într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală sau un loc sigur unde vă puteți bucura de contactul cu natura, dar fiind protejat de vremea capricioasă.

Îndepliniți-vă visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită unui sistem performant și inovator de închidere a balconului din sticlă.

Un sistem fiabil


 
 

Sigur și de încredere


Valedo BKS este o soluție flexibilă pentru închiderea balconului ce conține elemente de siguranță încorporate. Toate panourile au un mecanism special de blocare care poate rezista la vânt puternic atunci când sunt parcate și care împiedică deschiderea accidentală de către copii atunci când sunt închise. De asemenea, panourile se deschid și pliază în interior, iar curățarea fiecărui panou poate fi realizată într-un mod sigur.

Realizat pentru balconul tău


 
 

Bucură-te de balconul mult-visat


Fiecare sistem de închidere a balconului este personalizat special pentru proiectul dvs., astfel încât să aveți certitudinea că se va potrivi balconului dvs. în mod precis. Valedo BKS este un sistem practic și fiabil de închidere cu sticlă a balconului, care poate glisa și pivota chiar și pe colțuri sau pe semi-rotund, făcându-l cel mai versatil sistem de închidere balcoane cu sticlă de pe piață.

Design modern

Farmec estetic


Valedo BKS - sistem glisant pentru inchidere balcon cu sticla

Design elegant și arhitectural


Valedo BKS este un sistem de închidere balcon cu sticlă fără profile verticale, care se potrivește perfect arhitecturii exterioare a clădirii, făcându-l potrivit pentru instalarea atât în clădiri vechi, cât mai ales în cele noi.

Sistem inovator


Șina inferioară are un design special conceput, fără unghuri ascuțite, și poate fi utilizată ca balustradă. Mai mult, aceasta are integrat un canal special cu rol de preluare și evacuare a condensului.


Consultați detaliile tehnice ale sistemului...

Vedeți de ce sistemul Valedo BKS este potrivit pentru închiderea balconului!

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS să fie unic:

Etanș

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii. 

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Șină inferioară cu rol de etanșare
 • Profil de colectare și drenare a condensului

Chiar dacă nu este sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a balconului poate păstra o cantitate semnificativă de căldură.

Bandă magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată folosind o etanșare magnetică - inovație Valedo - care oferă un design estetic și asigură lumina naturală pentru familia dvs.

 • Aproape invizibilă
 • Grosime de 6mm
 • Nu se deteriorează în timp
 • Îmbinare perfectă

Etanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.

Design și funcționalitate

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic, lucru ce le conferă o rezistență deosebită.

 • Profile din aluminiu
 • 4 culori RAL standard pentru profile
 • Sticlă cu o grosime de 8mm sau 10mm
 • Opțiuni de sticlă clară, mată, sau fumurie
 • Role cu înveliș din teflon

Putem vopsi profilele în orice altă culoare RAL, prin comandă specială.

Îndepliniți-vă visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită unui sistem performant și inovator de închidere a balconului din sticlă.