Valedo BKS 

Bucură-te de transparență maximă cu un sistem de închidere cu sticlă a balconului care îți permite o conexiune nelimitată cu exteriorul 

 Contactează-ne

 Bucură-te de priveliște!​


Bucură-te de priveliște​


    ​​Îndeplineşte-ti  visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită acestui sistem performant și inovator de închidere a balconului cu sticlă.

    ​Banda magnetică dintre panouri asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată, din confortul propriului balcon. Panourile pot glisa complet, pentru a-ţi oferi posibilitatea transformării creative a balconului într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală, un loc sigur unde te vei bucura de contactul cu natura, fiind în acelaşi timp protejat de vremea capricioasă.


Vedezi de ce sistemul Valedo BKS este potrivit pentru închiderea balconului apartamentului tău 

Consultă detaliile tehnice ale sistemului...

 Transparență maximă


Inchideri balcoane sticla - transparenta maxima

Bucură-te de balconul mult-visat​


​Valedo BKS este un sistem unic de închidere a balconului, gândit special pentru spaţiul pe care-l ai la dispoziţie. Fiind astfel personalizat, se va potrivi balconului tău în mod firesc, precis şi vei fi sigur de funcționarea sa corectă în timp.  

​​Practic şi fiabil, Sistemul Valedo BKS, cu design-ul său glisant și pivotant, este extrem de versatil, putând fi utilizat pentru orice fel de balcon, atât la balcoanele care au doar o latură liberă, cât şi la cele care au profil în colţ sau curbat (semi-rotund).


 Design elegant și arhitectural​


Inchideri balcoane sticla - design elegant fara profile verticale

Integrat cu arhitectura locuinței


​Valedo BKS este un sistem de închidere balcon cu sticlă fără profile verticale, care se potrivește perfect arhitecturii exterioare a clădirii, fiind potrivit pentru instalare atât în clădiri vechi, cât mai ales în cele noi şi moderne.


Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS să fie unic:

Valedo BKS - panouri cu sticla securizata si profil din aluminiu

Fiabilitate 

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic, fapt care le conferă o durabilitate deosebită, tipul de sticlă folosit este sticla securizată, iar rolele sunt confecţionate integral din aluminiu dur.

 • Profile din aluminiu
 • 4 culori RAL standard pentru profile
 • Sticlă cu grosime de 8 mm sau 10 mm
 • Role cu înveliș din teflon


Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic cu certificare Qualitycoat, pentru o rezistenţă inegalabilă în timp

Valedo BKS - banda magnetica

Banda magnetică

​Etanșarea între panourile de sticlă este realizată magnetic – o inovație Valedo care asigură închiderea ermetică, iluminarea naturală a interiorului şi un aspect estetic balconului tău.

 • Estetică ridicată
 • Grosime de 6 mm
 • Nu se deteriorează în timp
 • Nu îşi schimbă culoarea
 • Îmbinare perfectăEtanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.


Valedo BKS - etansare optima

Etanşeitate

​Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar să păstreze în acelaşi timp vizibilitatea optimă spre exterior şi să mențină spațiul interior protejat de intemperii. 

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Perii de etanşare cu film de plastic
 • Profil de colectare și drenare a condensului


Chiar dacă nu are sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a balconului poate păstra o cantitate semnificativă de căldură.

Profil drenaj condens


Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.

    Datorită designului practic, poate fi fixat direct pe parapet, fără a fi nevoie să modifici în vreun fel structura balconului.


Inchideri balcoane sticla - profil drenaj condens


Profil compensator al diferențelor de nivel


Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare, atât în partea superioară, cât şi în partea inferioară.

   Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.


Valedo BKS - profil compensator diferente de nivel


Profil vertical de etanșare


Profilul vertical din aluminiu asigură instalarea optimă a sistemului în spațiul tău disponibil, asigurând un nivel de etanșare suplimentară. Profilul robust permite conexiuni variate, oferind un plus de estetică, design şi rezistenţă.

​De-a lungul profilului vertical se montează o garnitură pentru a asigura etanşeitatea dintre sticla glisantă si peretele casei.


Valedo BKS - profil vertical de etansare


Role cu întreg corpul de aluminiu


Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă cu ajutorul unor role special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp.

​Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.


Valedo BKS - role din aluminiu si teflon


Capace intermediare interconectate


Element suplimentar de etanșare, capacele intermediare asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru protecție împotriva vântului.


Valedo BKS - sistem de etansare optim


Sistem de blocare


Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare. Ele pot fi astfel fixate în siguranță, în caz vânt şi redeschise uşor, la fel de sigur, de fiecare dată.


Valedo BKS - sistem de blocare panouri


Funcţionalitate

Mâner rotativ


 Pentru facilitarea manevrării la deblocare şi deschidere, primul panou are un mâner prevăzut cu un mecanism ce asigură deblocarea simultană a celor două zăvoare, situate în partea superioară şi respectiv inferioară a panoului.


Valedo BKS - maner rotativ cu mecanism de blocare


Calculează-ţi costul închiderii balconului

Calculează costul proiectului tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Suntem la un clic distanță, mereu aproape, ori de câte ori aveți nevoie de suport, informații sau detalii despre sistemele și distribuitorii Valedo Systems! 

 • Aveți nevoie de ajutor sau de informații despre unul dintre sistemele noastre?
 • Doriți să vă recomandăm un distribuitor local?
 • Vrei sa devii distribuitor de sisteme de sticla fabricate de Valedo Systems?

Contactează-ne