Avantajele si Beneficiile unui sistem de inchidere cu sticla a balconului

Dacă până acum balconul era locul în care îți depozitai lucrurile, noi îți vom arata cum poți să îl transformi într-un loc memorabil, pentru că atunci când ai un balcon amenajat cu gust, unde poți petrece momente de neuitat cu persoana iubită și cu prietenii, acesta devine spațiul favorit din întreaga casă.

Valoarea unui balcon este inestimabilă și nu se limitează doar la spațiul pe care îl aduce în completarea livingului sau dormitorului, ci devine rapid colțișorul de unde tu privești lumea și găsești inspirație. Acolo simți pulsul orașului sau liniștea și pacea din regiunile rustice, care au priveliști idilice ce îți taie respirația.
Cel mai important minus al unui balcon clasic este faptul că fie este complet închis și nu te poți bucura cu adevărat de un spațiu exterior, fie este complet deschis, ceea ce îl face vulnerabil la vremea de afară și la succesiunea de anotimpuri, plus zgomotul puternic care vine din afara clădirii.

Cuprins:

Alternativa modernă pentru închiderea balconului

Care este alternativa, te întrebi? Îți poți crea balconul visurilor tale prin adăugarea unui sistem de închidere cu sticlă glisantă, care este complet retractabil, transparent, ușor de manevrat și cu etanșare magnetică, care te protejează și reduce zgomotul de afară.

Datorită protecției flexibile pe care o adaugă un sistem de închidere al balconului, posibilitățile de design și funcționalitate ale balconului tău devin nelimitate, iar tu te poți bucura de el în fiecare zi.

Beneficiile închiderii balconului tău cu un sistem glisant cu sticlă

Cele mai importante beneficii pentru care merită să folosești sistemele glisante de sticlă sunt:

  • Creezi un spațiu exterior pe care îl poți folosi exact așa cum îți dorești, indiferent de anotimp.

Imaginează-ți cum în zilele toride de vară poți savura o înghețată sau poți bea liniștit o limonadă, fără să te temi că ploaia îți va strica planurile. Acum nu te mai temi de furtuni și vijelii, ba chiar le poți admira din confortul balconului tău, pentru că sticla folosită pentru balcon este securizată și rezistentă. Iarna, în schimb, reușești la fel de mult să te bucuri de spațiul din balcon, deoarece vei fi ferit de vânt și ninsoare.

  • Te bucuri de o priveliște neobstrucționată tot anul, indiferent de vremea de afară.

Dacă locuiești la un etaj superior, îți poți imagina ce priveliște de vis vei avea zi de zi, o adevărată panoramă asupra orașului.

  • Transformi un spațiu nefolosit în majoritatea timpului

Transformi un spațiu nefolosit în majoritatea timpului, în locul favorit în care îți bei cafeaua dimineața și îți faci exercițiile de yoga, stretching sau fitness, în timp ce te bucuri de priveliște și de lumina naturală care te înviorează.
Îl poți transforma în mica ta gradină urbană, în care sa plantezi legume de ghiveci și plante ornamentale, care să fie sursa ta energie bună, în care lași grijile deoparte și pur și simplu alegi să te bucuri de minunatele plante, de priveliște și de momente de mindfulness.

  • Iei masa în aer liber fără să pleci de acasă 

Îți oferă ocazia să te bucuri de un picnic cu familia sau prietenii, fără să fie nevoie să ieși din casă. Ai la îndemână atât gustările necesare, cât și ambianța care te poartă în mijlocul naturii, mai ales dacă alegi să îți îmbogățești balconul cu câteva plante ambientale verzi.

  • Child-proof şi pet-friendly

Ai parte de un spațiu sigur și confortabil în care copiii și animalele tale de companie se pot juca în voie, fără sa te îngrijorezi pentru siguranța lor. Pentru că siguranța este o prioritate pentru noi, am creat sistemele Valedo de închidere ale balconului cu un sistem de blocare special gândit pentru a nu fi la îndemâna copiilor. 

  • Reduce nivelul de zgomot şi praf

Sistemul de închidere al balconului este protecția flexibilă a spațiului tău exterior, te ajută să reduci zgomotul stradal și să adaugi un plus de siguranța casei tale. Astfel, ești protejat împotriva vântului, ploii și impactului de obiecte. În sfârșit poți să uiți de praful și frunzele aduse pe balcon de vânt și de apa sau murdăria strânsă în balcon de la precipitații.

  • Plus-valoare pentru imobilul tău

Creează iluzia de spațiu mai mare, datorită transparenței și te ajută să crești considerabil valoarea apartamentului în ochii potențialilor cumpărători, pentru cazul în care vei vrea să te muți pe viitor în altă locație.

  • Benefic pentru sănătatea ta

Petrecerea timpului în exterior te ajută să îți crești imunitatea și scade nivelul de stres din organism, ceea ce ajută la sănătatea mintală și emoțională, fiind mai puțin predispus către depresie sau episoade de anxietate.

  • Uşor de întreţinut

Mulțumită sistemului inteligent de parcare, se curăță super ușor și în siguranță pe ambele părți direct din interiorul balconului față de balcoanele clasice acoperite pe care le cureți cu mare greutate.

Dacă stăm să privim în amănunt, există mult mai multe beneficii pentru care merită să investești în spațiul tău exterior, mai ales că poți alege oricând să închizi balconul dacă vremea se înrăutățește sau începi să resimți răcoarea serii și, la fel, poți alege oricând să îl deschizi, deoarece se manevrează simplu și ușor.

Mai mult, sistemele de închidere a balconului Valedo complementează orice design sau material, așa încât te asiguri că poți oricând să redecorezi și să schimbi stilul casei, fără să îți fie teama că nu se va mai potrivi designul balconului.
Avantajul unor astfel de sisteme de închidere al balconului cu sticlă glisantă este că pot fi folosite atât pentru locuințele private, cât și pentru spații comerciale, hoteluri sau sedii de companii.

Sisteme glisante Valedo potrivite balconului tău

Alege sistemul Valedo potrivit pentru balconul tău:

Valedo BKS - închidere balcon cu sticlă glisantă securizată

Avantajele inchiderii balconului cu sticla securizata - Valedo BKS

Conceput special pentru  închiderea balcoanelor, Valedo BKS oferă o transparență maximă și etanșare ridicată.

Află mai multe despre închiderea balconului cu sticlă securizată 

Valedo ICS - închidere balcon cu sticlă glisantă termoizolantă

Avantajele inchiderii balconului cu sticla securizata - Valedo ICS

Obține izolația termică oferită de Valedo ICS, acesta fiind proiectat pentru a oferi confort pe tot parcursul anului.

Află mai multe despre închiderea balconului cu sticlă termoizolantă ​



Avantajele si Beneficiile unui sistem de inchidere cu sticla a balconului
VALEDO SYSTEMS S.R.L., Nicu Constantin 15 martie, 2023
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu
Cat costa un sistem Valedo pentru inchiderea terasei sau a balconului?