Cat costa un sistem Valedo pentru inchiderea terasei sau a balconului?

Cu toții ne dorim o zonă numai a noastră, un loc special destinat relaxării, unde să ne destindem după o zi de lucru, sau un loc de socializare, unde să ne putem petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Cine nu și-ar dori să aibă un asemenea spațiu? Pentru a obține o astfel de zonă protejată și confortabilă, o atenție tot mai mare este acordată unor spații ce, până de curând, erau de neutilizat în sezonul rece sau ori de câte ori vremea nu era favorabilă: terasele și balcoanele din locuințe. Calitatea vieții poate fi modificată în funcție de preferințe și nevoi, iar alegerea închiderii terasei sau a balconului este o modalitate de a îmbunătăți semnificativ confortul resimțit în locuința proprie.


Sistemele cu sticlă glisantă reprezintă soluția actuală și estetică de închidere a terasei sau a balconului. Pe lângă aspectul modern oferit și funcția practică, acestea dețin mai multe avantaje. Cu ajutorul acestor sisteme glisante din sticlă, poți extinde spațiul util al casei și crește semnificativ timpul de calitate pe care îl poți petrece pe balconul sau terasa ta, fiind protejat de vânt, ploaie, ninsoare sau temperaturi foarte scăzute.

Prin natura sa, în poziție închisă, sistemul de închidere a terasei sau a balconului funcționează ca un perete de sticlă, o veritabilă barieră fizică împotriva fenomenelor meteo nefavorabile. Sistemul de închidere cu sticlă funcționează glisând panou cu panou, iar la capăt panourile pivotează și parchează perpendicular pe șina glisantă. Sistemele Valedo folosesc bandă magnetică pentru etanșarea între panouri - inovație Valedo Systems, o soluție ce asigură transparență maximă și reprezintă o evoluție mai mult decât evidentă din punct de vedere estetic față de clasicele profile inestetice din PVC. Cu o grosime de numai 6 mm, banda magnetică este aproape invizibilă și și-a dovedit rezistența de-a lungul timpului, în fața capriciilor naturii.

​Cât costă un sistem glisant cu sticlă? 

Pentru noi, fiecare proiect este unic, având particularitățile și cerințele sale speciale. Așadar, fiecare sistem Valedo este proiectat și realizat integral în atelierul propriu, iar noi suntem dedicați zi de zi să creăm mai mult decât produse, ci să oferim soluții excelente care să se potrivească nevoilor fiecărui beneficiar final al Valedo Systems.

Astfel, toate sistemele produse de către noi sunt personalizate, realizate urmând preferințele beneficiarului final și, în mod evident, cotele oferite sau dimensiunile spațiului în care se vor instala.

De aceea, prețul unui sistem glisant cu sticlă produs de către Valedo Systems este influențat de mai multe elemente, cum ar fi:

  • sistemul ales: oferim sisteme pentru terasă sau balcon
  • grosimea sticlei: variante de sticlă de 8 mm și 10 mm, precum și sisteme cu sticlă termopan
  • Tipul de sticlă ales: clară, mată, fumurie sau gri
  • culorile profilelor: beneficiarii finali pot alege din 4 culori standard ale profilelor și, de asemenea, pe comandă specială, putem vopsi profilele în orice altă culoare RAL dorită
  • dimensiunile golului
  • înălțimea sistemului
  • accesoriile extra alese

Încă de la început, transparența și deschiderea în comunicarea cu clienții și partenerii noștri au fost unele dintre principalele valori după care ne-am ghidat. De aceea, pentru a veni în ajutorul beneficiarilor finali, am gândit și am dezvoltat aplicația AiVa, calculatorul nostru online gratuit. Cu ajutorul calculatorului AiVa, unicul calculator online pentru estimarea prețurilor sistemelor glisante Valedo pe piața din România, orice beneficiar final poate afla, din confortul propriei case și în numai câteva momente, prețul estimativ al proiectului său.

Urmând pașii indicați si introducând datele cerute de către AiVa, vei afla prețul estimativ al proiectului tău. De asemenea, poți alege să trimiți oferta partenerului de montaj din zona ta direct din aplicație, fără să îți ocupi timpul cu e-mailuri sau telefoane! Prin alegerea si comunicarea cu unul dintre partenerii nostri vei putea obține o ofertă personalizată și completă de preț ce cuprinde măsurători, montaj, termene de execuție.

Acceseaza AiVa si calculeaza pretul tau


Avantajele închiderilor cu sticlă sunt numeroase, tocmai de aceea sunt atât de recomandate și atât de căutate atât de către proprietarii de apartamente, cât și de către cei care locuiesc la casă. Aceste sisteme de sticlă glisantă sunt soluții excelente pentru a obține o terasă sau un balcon confortabile și utilizabile atunci când vremea nu este prielnică și poate elibera spațiul complet, panourile fiind proiectate pentru a nu ocupa spațiu atunci când sunt parcate în siguranță. Suprafața de deschidere este maximizată iar tu te bucuri din plin oaza ta de relaxare fix așa cum preferi! Apelează cu încredere la sistemele de închidere cu sticlă produse de către Valedo pentru confort și siguranță la capacități maxime!



Cat costa un sistem Valedo pentru inchiderea terasei sau a balconului?
VALEDO SYSTEMS S.R.L. 15 martie, 2023
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu
De ce apare condensul pe sticlă?