Reguli privind discounturile și voucherele Valedo

Descriere Generală

​La Valedo, ne place să răsplătim loialitatea clienților noștri și să încurajăm noi clienți să ne încerce produsele. Ca atare, oferim periodic o serie de beneficii în formă de vouchere cadou și discounturi de producător. Acestea sunt create pentru a sprijini vânzările și pentru a ajuta clienții noștri să facă cea mai bună alegere, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de produsele noastre la prețuri avantajoase.

​Trebuie să subliniem că aceste beneficii sunt acordate în anumite condiții și pentru perioade de timp limitate. De asemenea, vă rugăm să rețineți că beneficiile nu pot fi folosite simultan, pentru același proiect. Adică, un client final nu poate combina un voucher cadou cu un discount de producător pentru aceeași achiziție. Acest lucru ne permite să menținem echilibrul între oferirea de beneficii atrăgătoare clienților și păstrarea unui nivel sănătos și sustenabil al afacerii.

​Pentru a profita la maximum de aceste beneficii, vă recomandăm să înțelegeți complet modul în care funcționează acestea și să alegeți cea mai bună opțiune pentru proiectul dumneavoastră. Și, desigur, suntem aici pentru a vă ajuta cu orice nelămuriri aveți!

​În continuare veți găsi mai multe detalii despre voucherul cadou și despre discountul de producător. Vă încurajăm să citiți aceste informații cu atenție pentru a vă asigura că profitați la maximum de beneficiile oferite.


Voucher Cadou

Descriere:

Un voucher cadou de la Valedo este un cupon de reducere pe care îl puteți utiliza pentru achiziționarea sistemelor noastre. Acesta este trimis prin e-mail și include un număr serial unic, o valoare fixă de reducere (inclusiv TVA) și o dată de expirare.

Exemplu: Să presupunem că aveți un voucher cadou Valedo în valoare de 1000 de lei. Atunci când veți cumpăra un sistem Valedo de la un distribuitor partener, veți putea scădea cei 1000 de lei din totalul facturii.

Cum se folosește voucherul cadou?

Când sunteți gata să utilizați voucherul primit de la noi, îl predați distribuitorului Valedo ales. Valoarea voucherului se va scădea din totalul facturii. Când distribuitorul trimite comanda în producție către Valedo, împărtășește codul unic al voucherului și este rambursat cu suma corespunzătoare.

Exemplu: După ce ați trimis distribuitorului codul voucherului, acesta va trimite la rândul său codul către Valedo și va fi rambursat cu valoarea voucherului.

Vă rugăm să rețineți că fiecare voucher poate fi utilizat o singură dată și este valabil pentru o perioadă limitată de timp. De asemenea, nu se poate combina cu alte beneficii Valedo (alte vouchere, reduceri, oferte sau promoții în curs).

Discount de producator

Ce este discountul de producător?

Discountul de producător este o reducere a prețului pe care distribuitorii îl plătesc pentru achiziția sistemelor Valedo. Acesta nu afectează prețul final de vânzare către client, care include servicii de măsurători, proiectare, montaj și eventual alte costuri extra în funcție de proiect. 

De exemplu, dacă costul de achiziție al unui proiect este de 5000 de lei, cu un adaos de 50%, prețul de vânzare va fi de 7500 de lei. În acest caz, discountul de producător se aplică la suma de 5000 de lei.

Tipuri de discounturi de producător

La Valedo, oferim două tipuri de discounturi de producător:Discount general și Discount extra.

1. **Discount general de producător**: În perioadele promoționale, toți distribuitorii beneficiază de același discount de producător, indiferent de nivelul lor și lista lor proprie de prețuri. 

De exemplu, într-o perioadă promoțională cu un discount de producător general de 15%, toți distribuitorii vor beneficia de acest discount, indiferent de discountul pe care l-ar avea în mod normal în funcție de nivelul lor de distribuție.

2. **Discount extra de producător**: Acesta este un beneficiu adițional la discountul standard pe care fiecare distribuitor îl are în funcție de nivelul său. 

De exemplu, dacă există o promoție cu un discount extra de producător de 8%, un distribuitor de nivel "Gold" cu un discount standard de 10% va beneficia mai întâi de discountul său standard de 10%, apoi de discountul extra de 8%. În mod similar, un distribuitor de nivel "Bronze" cu un discount standard de 5% va beneficia mai întâi de discountul său standard de 5%, apoi de discountul extra de 8%.

Alte detalii 

Valedo acordă discountul de producător pentru toate sistemele comandate și achitate integral în avans de către distribuitor în perioada de promoție anunțată. 

Trebuie să rețineți că discountul de producător Valedo nu este un discount final oferit de distribuitor! Acesta se referă la sistemele Valedo comandate de către distribuitor și nu la prețul oferit de distribuitor clientului final. Distribuitorul poate alege să ofere sau nu un discount suplimentar la serviciile de masuratori, proiectare manoperă de montaj.

Discountul de producător se referă la sistemele Valedo comandate de către Distribuitor şi nu la preţul oferit de Distribuitor clientului final. Distribuitorul poate alege să ofere sau nu un discount suplimentar la manoperă sau la adaosul său comercial.

În situația în care ofertele de discount general de producător Valedo coincid cu perioada de valabilitate a voucherelor acordate de Valedo clientului final, cele două discounturi NU SE POT CUMULA.

Produse Complementare Oferite Gratuit

Valedo este dedicat îmbunătățirii experienței dvs. oferind valoare adăugată cu produsele noastre. Prin aceasta, noi, de la timp la timp, lansăm oferte speciale prin care oferim produse complementare gratuit atunci când achiziționați sistemele noastre. Aceste promoții sunt menite să vă permită să descoperiți întreaga noastră gamă de produse, fără a implica costuri suplimentare.

Un exemplu de astfel de ofertă ar putea fi oferirea gratuită a jaluzelelor plisate la achiziția sistemelor Valedo BKS și Valedo BKS-T. Acesta este un mod prin care vă putem ajuta să adăugați o notă suplimentară de eleganță și funcționalitate sistemului Valedo ales, fără a necesita investiții suplimentare.

Vă rugăm să rețineți că aceste oferte sunt valabile pentru o perioadă limitată și în limita stocurilor disponibile, așa că vă recomandăm să profitați de ele când sunt disponibile.

În plus, vă informăm că aceste oferte speciale nu pot fi combinate cu alte promoții, discounturi sau vouchere. Acestea nu sunt transferabile și nu pot fi convertite în bani sau alte beneficii.

Vă încurajăm să rămâneți conectați cu noi pentru a fi la curent cu aceste oferte excelente, concepute pentru a aduce un plus de valoare produselor noastre și pentru a îmbunătăți calitatea vieții în locuința dvs. Alegeți Valedo pentru o casă elegantă și confortabilă!


Alte condiţii

Înțelegem că beneficiile și promoțiile noastre pot fi entuziasmante, însă este important să rețineți că există anumite restricții pentru a ne asigura că toți clienții noștri pot beneficia de aceste oferte în mod echitabil.

1. **Cumularea ofertelor:** Promoțiile și discounturile Valedo sunt concepute pentru a oferi o valoare adăugată fiecăruia dintre clienții noștri. În acest sens, vă rugăm să rețineți că nu puteți cumula mai multe beneficii pentru același proiect. Asta înseamnă că dacă aveți un voucher și există, de asemenea, o promoție de discount de producător în vigoare, va trebui să alegeți care dintre ele doriți să utilizați. 

De exemplu, dacă aveți un voucher de 10% și există o promoție de discount de producător de 15%, va trebui să decideți dacă doriți să utilizați voucherul sau să beneficiați de discountul de producător.

2. **Perioada de valabilitate:** Toate beneficiile noastre, fie că este vorba de un voucher, de un discount de producător sau de oferte cu produse complementare, au o perioadă de valabilitate specifică. Aceasta înseamnă că trebuie să folosiți beneficiul înainte de data de expirare indicată.

3. **Transferabilitatea ofertelor:** Vă rugăm să rețineți că toate beneficiile oferite, inclusiv voucherele, discounturile de producător și produsele complementare gratuite, nu sunt transferabile și nu pot fi convertite în bani sau alte beneficii.

Sperăm că aceste clarificări vă ajută să înțelegeți mai bine condițiile noastre de oferte și discounturi. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta!


Ai nelămuriri?

Te rog să ne scrii: