Jaluzele plisate

Soluţie de umbrire pentru terasă şi balcon, ideală pentru un decor elegant 

Jaluzele plisate Valedo

Jaluzele-plisate-valedo.ro

Bucură-te de terasa ta

Suntem mereu preocupaţi de modul în care putem îmbunătăţi experienţa celor ce doresc să-şi extindă spaţiul rezidenţial prin închiderea terasei sau a balconului. Voi sunteţi mereu în centrul atenţiei noastre, vă ascultăm şi vă cunoaştem dorinţele!

Ştim că vreţi mai mult decât un spaţiu închis cu sticlă! Ştim că vreţi şi umbră... şi răcoare... şi, de ce nu, uneori aveţi nevoie şi de puţină intimitate.

Acesta este motivul pentru care ne îmbogăţim portofoliul de produse cu Jaluzele plisate - un sistem de umbrire modern şi elegant, care aduce un plus de personalitate şi stil terasei sau balconului în care sunt montate.


De ce ai nevoie de Jaluzele plisate?

Efect de umbrire

Controlezi intensitatea luminoasă, protejând interiorul de lumina puternică şi temperaturile ridicate din zilele însorite (estompare 55-60%).

Estetică & Design

Creezi un ambient modern şi rafinat, prin accente de culoare sau contraste interesante.

Uşor de montat

Se prind uşor pe interiorul panoului, fără a fi necesară alterarea panourilor sau a tâmplăriei existente.

Rezistenţă & Calitate

Sunt confecţionate 100% din poliester de calitate superioară, rezistente la UV şi la decolorare.

Atmosferă intimă

Asiguri intimitatea căminului şi îţi protejezi familia de privirile indiscrete, creând un spaţiu privat fără a întuneca însă complet încăperea.

Acţionare manuală

Poţi ridica sau coborî jaluzelele, poziţionându-le rapid în locul dorit pentru o umbrire parţială sau totală.

Uşor de schimbat

Se pot schimba rapid la o eventuală redecorare, putând fi înlocuită partea textilă pe cadrul deja fixat pe panou.

Culori neutre, subtile

Se pot integra în orice stil de design interior, modern, contemporan, clasic sau rustic.

jaluzele plisate pentru terase

Jaluzele plisate acţionate cu şnur

Creează un ambient plăcut şi rafinat pe terasă sau în balconul apartamentului!

Jaluzelele sunt realizate din poliester plisat în formă de evantai, fixat la partea superioară şi inferioară de profile din  aluminiu care se montează individual pe fiecare panou de sticlă în parte.

Flexibilitatea şi modul de manevrare extrem de facil, distribuţia lor reliefată pe toată deschiderea, te ajută să protejezi anumite zone menţinând intimitatea, dar să păstrezi totodată alte zone perfect luminate, astfel încât să te poţi bucura de priveliştea înconjurătoare.


Ca să îţi fie mai uşor să alegi, am pregătit special pentru tine 4 culori standard, asortate profilelor de aluminiu pe care le folosim uzual la fabricarea sistemelor Valedo BKS-T şi respectiv Valedo BKS, după cum urmează:

RAL 7016

material gri deschis


RAL 8017

material bej


RAL 9006

material gri antracit


RAL 9003

material crem


Combinațiile de culori prestabilite Profile Gri Antracit / Pânză gri deschis

Culoarea RAL 7016, cunoscută sub denumirea de gri antracit, este o culoare profundă, sobră și elegantă. Aceasta conferă un aspect modern și sofisticat sistemelor Valedo, având capacitatea de a se integra armonios în orice tip de design, fie că vorbim de unul minimalist, contemporan sau chiar tradițional.

Pe de altă parte, jaluzelele plisate cu pânză de culoare gri deschis aduc o notă de luminozitate și spațiu. Acest contrast subtil între griul antracit al profilelor și griul deschis al jaluzelelor creează un efect vizual plăcut, adăugând profunzime și un grad suplimentar de rafinament designului.

Această asortare nu este doar estetică, ci are și avantaje practice. Jaluzelele plisate cu pânză de culoare gri deschis permit o mai bună difuzare a luminii naturale în încăpere, oferind în același timp intimitate și protecție împotriva soarelui puternic.Profile Maro / Pânză culoare bej

Atunci când asortăm sistemele Valedo cu profile în culoarea RAL 8017 (cunoscută și ca maro ciocolatiu) cu jaluzele plisate cu pânză de culoare bej, intenționăm să creăm un sentiment de caldură, confort și o atmosferă primitoare. Culoarea maro, una dintre cele mai calde și naturale culori este asociată adesea cu pământul și cu natura şi emană o senzație de stabilitate și soliditate.

Pânza jaluzelelor plisate de culoare bej oferă o notă de eleganță și lejeritate, bejul fiind o culoare neutră și versatilă, care aduce lumină și spațialitate în design, iar în contrast cu cu maroul profund al profilelor Valedo oferă un aspect plăcut îmbogățind din punct de vedere estetic încăperea.

Această combinație creează o atmosferă caldă și primitoare, permiţând totodată o bună difuzare a luminii în incintă. Jaluzelele plisate cu pânză de culoare bej asigură un echilibru între intimitate și lumina naturală, oferind protecție împotriva soarelui puternic, fără a bloca complet lumina.

Am ales această combinație de culori special datorită echilibrului estetico-funcțional, pentru a-ţi oferi o soluție de design care va aduce un plus de caldură, confort și eleganță spațiului în care vei instala sistemele Valedo.Profile Gri Deschis / Pânză gri antracit

Griul argintiu metalic al sistemelor Valedo conferă căminului tău un aer modern și rafinat. Fiind o nuanță neutră, este uşor de inclus şi asortat în spaţii extrem de diverse, poate fi uşor de asortat, oferind încăperilor un stil aparte şi un aspect îngrijit. În același timp, finisajul metalic oferă un contrast de textură interesant în comparație cu pânza jaluzelelor, adăugând profunzime și dinamism designului.

Culoarea gri antracit a jaluzelelor, prin nuanța lor profundă și  intensă, în contrast cu griul argintiu al profilelor, adaugă o notă de maturitate și seriozitate întregului ambient, efectul vizual creat fiind extrem de atractiv şi echilibrat din punct de vedere estetic.

Griul antracit al jaluzelelor permite filtrarea eficientă a luminii, asigurând intimitate și confort, fără a întrerupe complet fluxul de lumină natural, creând totodată un mediu calm și liniștit, favorabil concentrării și relaxării.

În concluzie, combinația de culori dintre profilele Valedo RAL 9006 și jaluzelele plisate cu pânză de culoare gri antracit conferă armonie, stil, confort şi eleganţă, prin crearea unui spațiu modern, curat, sofisticat și primitor.Profile albe / Pânză crem

Profilele albe ale sistemelor Valedo introduc un sentiment de prospetime și puritate în design. Albul este o culoare clasică în arhitectură și designul de interior, fiind asociată cu luminozitatea și spațiile largi. Este versatil, atemporal și se potrivește orcărui stil decorativ, fie că este modern, tradițional sau minimalist.

Jaluzelele plisate cu pânză de culoare crem aduc o nuanță caldă și delicată, într-un acord subtil și elegant cu albul intens al profilelor. Cremul adaugă o doză de căldură și confort, fără a suprasatura spațiul cu culoare, iar din punct de vedere funcţional, lumina este filtrată subtil, contribuind la crearea unei atmosfere primitoare și relaxante.

În ansamblu, combinația dintre profilele albe ale sistemelor Valedo și jaluzelele plisate cu pânză crem imprimă încăperii armonie şi echilibru între luminozitate, spațiu și confort. Astfel, poţi crea un mediu liniștit și primitor, care invită la relaxare și contemplare, în orice tip de locuință sau spațiu de lucru.Alege modelul care ţi se potriveşte!

Tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii paşi:

  • îţi alegi varianta potrivită terasei sau balconului tău (ţinând cont de combinaţiile prestabilite menţionate anterior)
  • intri în calculatorul de preţ, unde roboţelul AiVa te ajută să estimezi bugetul necesar proiectului tău
  • contactezi distribuitorul Valedo din zona în care te afliComandă acum!