Valedo MotionGlass - sistem ghilotina sticla

Tehnologie & design


Valedo MotionGlass ghilotina sticla

Sistem automat


Mulțumită motroului puternic și utilizării unui număr minim de panouri orizontale, Valedo MOTIONGLASS vă permite să aduceți multă lumină naturală și un suflu de stil modern în spațiul dvs.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Fiabilitate


Valedo MotionGlass - schita detalii tehnice

Sistem tip ghilotină


Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design estetic cu forme rotunjite care continuă într-un design practic pentru a funcționa fără probleme în timp.

Valedo MotionGlass - mana curenta unitara

Mână curentă unitară

Cadrul robust din aluminiu este special conceput pentru a susține greutatea panourilor de sticlă și a le ghida mișcarea ascendentă sau descendentă.

Mai mult, atunci când acestea sunt parcate pe podea, panourile de sticlă sunt acoperite de o mână curentă din aluminiu, transformând, astfel, sistemul Valedo MOTIONGLASS într-o balustradă confortabilă și sigură.

Valedo MotionGlass - actionara automata

Acționare automată

Cu un motor precis și puternic, Valedo MOTIONGLASS este un sistem inovator de sticlă controlat cu ajutorul unei telecomenzi, iar sistemul special de scripete cu curea asigură o funcționare lină și fără vibrații a panourilor.

Mai mult, sistemul automat poate opri oricând procesul secvențial de deschidere / închidere al panourilor astfel încât puteți folosi spațiul așa cum preferați.

Sistem inovator

Transparență

Curățare ușoară

Valedo MotionGlass - sistem rabatabil

Sistem rabatabil

Sistemul Valedo MOTIONGLASS este proiectat pentru a se putea curăța în siguranță, direct din interiorul terasei sau a balconului.

Sistemul integrat se rabatează în interior iar panourile de sticlă se pot curăța cu ușurință, acest lucru fiind de un real folos în cazul în care sistemul Valedo MOTIONGLASS este instalat pe balcon sau pe terase aflate la înălțime.

Valedo MotionGlass -  profile aluminiu

Etanșare cu profile din aluminiu

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată de către profilele robuste din aluminiu. Sistemul automat de sticlă Valedo MOTIONGLASS este montat între stâlpii terasei sau balconului, și are ghidaje laterale etanșe standard. Deoarece sistemul este etanș, aceasta poate fi folosit drept un perete de protecție împotriva vântului.

Sistem inovator

Înălțime maximă sistem
  • 3000 mm - maxim acceptat
  • Sticlă securizată clară
  • Sticlă securizată matelux (mată)
  • Sticlă securizată fumurie bronze
  • Sticlă securizată fumurie gri

Sistemul se poate realiza standard cu 3 panouri de sticlă.

Broșură Valedo MOTIONGLASS


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo MOTIONGLASS în format pdf.


Aflați mai multe

Apăsați un buton și transformați-vă terasa sau balconul dintr-un spațiu închis într-un spațiu deschis protejat de o balustradă de sticlă.