Valedo ICS-T - inchidere terasa cu sticla

Design performant


 
 

Sistem fiabil


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Proiectare atentă


Valedo ICS-T - schita tehnica

Fiabilitate


 Sistemul Valedo ICS-T a afost atent proiectat pentru  a oferi performațe termice bune și o glisare impecabilă, toate pentru a obține o terasă confortabilă și complet deschisă.

Valedo ICS-T - profil de trecere

Profil de trecere

Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil si pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației.

Valedo ICS-T - Profil vertical de etansare

Profil vertical de etanșare

Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură un nivel de etanșare suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

Valedo ICS-T - Capace terminale interconectate

Capace terminale interconectate

Elemente extra de etanșare, capacele terminale asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare suplimentare pentru o protecție împotriva vântului.

Etanșare performantă

Glisare impecabilă

Confort termic

Valedo ICS-T - role glisante

Role glisante

Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare

Valedo ICS-T - clanta cu cheie si butuc

Clanță cu cheie și butuc

Primul panou poate fi folosit ca ușă prin instalarea unei clanțe pentru ușă. Mânerul robust al ușii poate fi blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

Kitul de clanță cu butuc permite o utilizare ușoară a sistemului: utilizează clanța pentru a deschide primul panou, apoi glisează și parchează panourile pentru a avea o terasă complet deschisă.

Valedo ICS-T - profil compensator al diferentelor de nivel

Profil compensator al diferențelor de nivel

Profilul inteligent din aluminiu  compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

Design practic

  • 2700 mm - recomandat
  • 3000 mm - maxim acceptat

Sticlă securizată termopan clară

Sticlă  securizată termopan pachet de 30 mm cu foaie float și low-e:

  • 6/18/6
  • 4/20/6

În partea superioară

Număr maxim panouri acceptat pe secțiune

Maximum 20 de panouri cu lațimea recomandată (10 panouri cu glisare în partea stângă și 10 panouri cu glisare în partea dreaptă)

  • Negru
  • Gri
  • Se pot face decupaje în sticlă pentru evacuare centrală sau hotă
  • Primul panou se poate folosi drept ușă prin alegerea unui kit cu clanță cu încuietoare

Broșură Valedo ICS-T


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo ICS-T în format pdf.


Aflați mai multe

Brosura Valedo ICS-T

Transformați-vă terasa într-un loc pe care îl puteți alege să deschideți sau să închideți oricând doriți și de care să vă puteți bucura în toate anotimpurile!