Valedo ICS-T Detalii tehnice

Design performant 

Valedo ICS-T Detalii tehnice

Sistem fiabil


Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design estetic cu forme rotunjite care continuă într-un design practic pentru a glisa și pivota fără probleme în timp.

 Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare

Design inovativ 

Valedo ICS-T Detalii tehnice

Profil de trecere


Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil si pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de îtrecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să întreveniți asupra fundației. 

De asemenea, pragul are un canal integrat pentru drenarea condensului, astfel încât condensul format să fie eliberat în siguranță în exterior.

Etanșare eficientă 

Valedo ICS-T Detalii tehnice

Profil vertical de etanșare


Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură un nivel de etanșare  suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

Performață

Valedo ICS-T Detalii tehnice

Capace terminale interconectate


 Elemente extra de etanșare,  capacele terminale asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare suplimentare pentru o protecție împotriva vântului.

Siguranță

 Valedo ICS-T Detalii tehnice

Clanță cu cheie și butuc


 Primul panou poate fi folosit ca ușă prin instalarea unei clanțe pentru ușă. Mânerul robust al ușii poate fi blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

Kitul de clanță cu butuc permite o utilizare ușoară a sistemului: utilizează clanța pentru a deschide primul panou, apoi glisează și parchează panourile pentru a avea o terasă complet deschisă.

Glisare impecabilă

 Valedo ICS-T Detalii tehnice

Role glisante


Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de siticlă  sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Instalare perfectă

 Valedo ICS-T Detalii tehnice

Profil compenstor al diferențelor de nivel 


 Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.