Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Design inteligent

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Glisare de încredere


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp

 

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare

Design practic

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Profil de trecere


Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil si pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației.

De asemenea, pragul are un canal integrat pentru drenarea condensului, astfel încât condensul format să fie eliberat în siguranță în exterior.

Etanșare performantă

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Capace terminale interconectate


 Element suplimentar de etanșare,  capacele terminale asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare suplimentare pentru o protecție împotriva vântului.

 

Etanșare suplimentară

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Profil vertical de etanșare


 Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură un nivel de etanșare  suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

Glisare impecabilă

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Role glisante


 Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă  sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Parcat în siguranță

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Sistem de blocare


 Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare pentru ca acestea să fie fixate în siguranță, fiind astfel rezistente la vânt. De asemenea, sistemul de blocare permite deschiderea în siguranță a panourilor de fiecare dată.

 

 Siguranță

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Clanță cu cheie și butuc


 Primul panou poate fi folosit ca ușă prin instalarea unei clanțe pentru ușă. Mânerul robust al ușii poate fi blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

 Instalare eficientă 

Valedo BKS-T - Detalii tehnice

Profil compensator al diferențelor de nivel


 Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

Broșura de prezentare


Vezi  broșura sistemului Valedo BKS-T în format pdf.


Răsfoiește broșura Valedo BKS-T

        • Recomandat: 2600 mm

        • Maxim acceptat: 2800 mm

        Maxim 13000 mm 

        Lățime recomandată: 600 - 750 mm

        Deschidere totală

        Aveți terasa viselor dvs. cu un sistem de sticlă glisantă care se deschide complet și cu profile de culori care se integrează cu arhitectura casei dvs.