Valedo BKS-T - sistem inchidere terasa cu sticla

Design inteligent


 
 

Glisare de încredere


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Proiectare atentă


Valedo BKS-T - schita tehnica

Fiabilitate


 Sistemul Valedo BKS-T a fost atent proiectat pentru a funcționa corect având incluse elemente pentru a asigura etanșeitate,.

Valedo BKS-T - profil de trecere

Profil de trecere

Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil si pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației.

Valedo BKS-T - Capace terminale interconectate

Capace terminale interconectate

Element suplimentar de etanșare, capacele terminale asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru o protecție împotriva vântului.

Valedo BKS-T - profil vertical de etansare

Profil vertical de etanșare

Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură un nivel de etanșare suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

Etanșare performantă

Glisare impecabilă

Fiabilitate

Valedo BKS-T - role glisante

Role glisante

Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Valedo BKS-T - sistem blocare

Sistem de blocare

Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare pentru ca acestea să fie fixate în siguranță, fiind astfel rezistente la vânt. De asemenea, sistemul de blocare permite deschiderea în siguranță a panourilor de fiecare dată.

Valedo BKS-T - clanta cu cheie si butuc

Clanță cu cheie și butuc

Primul panou poate fi folosit ca ușă prin instalarea unei clanțe pentru ușă. Mânerul robust al ușii poate fi blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

Valedo BKS-T - profil compensator al diferentelor de nivel

Profil compensator al diferențelor de nivel

Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

Design practic

 • 2600 mm - recomandat
 • 2800 mm - maxim acceptat
 • Sticlă securizată clară
 • Sticlă securizată matelux (mată)
 • Sticlă securizată fumurie bronze
 • Sticlă securizată fumurie gri


 • Pentru sisteme cu înălțimi sub 2000 m: 8 mm
 • Pentru sisteme cu înălțimi de peste 2000 mm: 10 mm

În partea superioară

Maximum 20 de panouri cu lațimea recomandată (10 panouri cu glisare în partea stângă și 10 panouri cu glisare în partea dreaptă)

 •  Negru
 • Gri
Opțional
 • Se pot face decupaje în sticlă pentru evacuare centrală sau hotă
 • Primul panou se poate folosi drept ușă prin alegerea unui kit cu clanță și încuietoare

Broșură Valedo BKS-T


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo BKS-T în format pdf.


Aflați mai multe

Brosura Valedo BKS-T

Protejați-vă terasa de vremea rece cu un sistem glisant de sticlă pe care îl puteți deschide și închide oricând doriți!