Valedo BKS - Detalii tehnice

Performant design

Valedo BKS - Detalii tehnice

Sistem fiabil


Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design estetic cu forme rotunjite care continuă într-un design practic pentru a glisa și pivota fără probleme în timp.

Lucrați cu sticlă și doriți să deveniți partenerul nostru?

Oferim instruire și cursuri online, o metodă organizată pentru a pune în producție proiectele dvs. și vă oferim sprijin deplin pentru depășirea provocărilor.

Etanșare performantă 

Valedo BKS - Detalii tehnice

Capace terminale interconectabile


Element suplimentar de impermeabilizare, capacele interconectate asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei pentru a vă asigura că sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare suplimentare pentru o protecție împotriva vântului.

 Etanșare la perete

Valedo BKS - Detalii tehnice

Profil vertical de etanșare


Profilul vertical din aluminiu asigură o potrivire perfectă în spațiul dvs. și, de asemenea, permite montarea unei etanșări suplimentare impermeabile. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

 Sistem practic

Valedo BKS - Detalii tehnice

Canal drenaj


Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.

Profilul inferior din aluminiu era un design atent, fără colțuri ascuțite. Datorită designului practic, poate fi fixat direct pe parapet, fără a fi nevoie să modificați structura balconului dumneavoastră

Glisare fără cusur 

Valedo BKS - Detalii tehnice

Role glisante


Fiecare panou oferă o glisare netedă asigură de rolele special dezvoltate care conțin rulment dublu înfășurat în teflon. Astfel, toate panourile sunt deschise și închise confortabil cu frecare și zgomot minim.

Siguranță 

Valedo BKS - Detalii tehnice

Buton aplicat


Primul panou are un buton aplicat care facilitează deschiderea și închiderea sistemului. Panourile din sticlă pot fi deschise și închise rapid cu ajutorul butonului care este confortabil și are un aspect estetic plăcut.

 Parcare în siguranță

 Valedo BKS - Detalii tehnice

Sistem de blocare 


Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare pentru ca acestea să fie fixate în siguranță, fiind astfel rezistente la mișcarea vântului și asigurate împotriva ciocnirii panourilor între ele. De asemenea, sistemul de blocare permite deschiderea în siguranță a panourilor de fiecare dată.

 Montaj eficient

Valedo BKS - Detalii tehnice

Profil de compensare a diferențelor de nivel


Profilul inteligent proiectat din aluminiu compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri de perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

3 m

înălțimea maximă a panourilor de sticlă

60 - 70 cm

lățimea panourilor de sticlă

8mm sau 10mm

grosimea standard a panourilor de sticlă securizată