Valedo BKS - sistem inchidere balcon cu sticla glisanta

Performanță


 
 

Sistem fiabil


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Proiectare atentă


Valedo BKS - schita tehnica

Glisare fără cusur


 Sistemul Valedo BKS-T a fost atent proiectat pentru a funcționa corect având incluse elemente pentru a asigura etanșeitate.

Valedo BKS - capace interconectate

Capace terminale interconectate

Element suplimentar de impermeabilizare, capacele interconectate asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei pentru a vă asigura că sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare suplimentare pentru o protecție împotriva vântului.

Valedo BKS - profil verticla de etansare

Profil vertical de etanșare

Profilul vertical din aluminiu asigură o potrivire perfectă în spațiul dvs. Acesta are incorporate elemente suplimetare care asigură etanșarea; garnitura specială se fixează pe panoul de sticlă și nu permite pătrunderea apei. Profilul permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.

Valedo BKS - profil drenaj condens

Profil drenaj condens

Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.
Datorită designului practic, poate fi fixat direct pe parapet, fără a fi nevoie să modificați structura balconului dvs.

Valedo BKS - banda magnetica

Bandă magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată de către banda magnetică - invoație Valedo Systems. Sistemul de etanșare cu benzi magnetice asigură o protecție ridicată iar banda este concepută pentru a avea o grosime de numai 6 mm. Banda magnetică nu își pierde proprietățile în timp, nu este afectată de razele UV, nu devine casantă și nu își va schimba culoarea.

Etanșare performantă

Glisare impecabilă

Transparență

Valedo BKS - role glisante

Role glisante

Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Valedo BKS - buton aplicat

Buton aplicat

Primul panou are un buton aplicat care facilitează deschiderea și închiderea sistemului. Panourile din sticlă pot fi deschise și închise rapid cu ajutorul butonului care este confortabil și are un aspect estetic plăcut.

Valedo BKS - sistem blocare

Sistem de blocare

Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare pentru ca acestea să fie fixate în siguranță, fiind astfel rezistente la mișcarea vântului și asigurate împotriva ciocnirii panourilor între ele. De asemenea, sistemul de blocare permite deschiderea în siguranță a panourilor de fiecare dată.

Valedo BKS - profil compensator

Profil compensator diferențe de nivel

Pentru un montaj impecabil chiar și în balcoane în care există diferențe de nivel, a proiectat profilul compensator care poate acoperio diferență de până la  22 mm sus-jos.

Etanșare perfomantă

 • 2600 mm - recomandat
 • 2800 mm - maxim acceptat
 • Sticlă securizată clară
 • Sticlă securizată matelux (mată)
 • Sticlă securizată fumurie bronze
 • Sticlă securizată fumurie gri


 • Pentru sisteme cu înălțimi sub 2000 m: 8 mm
 • Pentru sisteme cu înălțimi de peste 2000 mm: 10 mm

Atât în partea superioară, cât și în cea inferioară

Maximum 20 de panouri cu lațimea recomandată (10 panouri cu glisare în partea stângă și 10 panouri cu glisare în partea dreaptă)

 • Negru
 • Gri
Opțional
 • Se pot face decupaje în sticlă pentru evacuare centrală sau hotă
 • Primul panou se poate folosi drept ușă prin alegerea unui kit cu clanță și încuietoare

Broșură Valedo BKS


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo BKS în format pdf.


Aflați mai multe

Îndepliniți-vă visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită unui sistem performant și inovator de închidere a balconului din sticlă.