Valedo este Tehnologie


Inovaţie şi tehnologie în producţie


​“Ia ce-i mai bun din ceea ce există și fă-l și mai bun! Și apoi repetă!” — dacă ar fi să ne alegem o mantră după care ne ghidăm și la care aspirăm în mod constant, aceasta ne-ar descrie perfect!
​Suntem neobosiți în a căuta variantele optime pe care industria ni le pune la dispoziție: materie primă de actualitate, tehnologii moderne, sisteme și procese eficiente de lucru. Și-odată ce le-am găsit, căutăm modalități de a le inova și mai mult. Credem cu tărie că inovația continuă și atenția la detalii conferă acel plus de calitate pe care ne dorim să-l oferim prin tot ceea ce facem.


Valedo este Inovaţie


Inovație constantă


​Pentru a produce un sistem practic și fiabil care va funcționa ireproșabil, suntem implicați în mod constant în dezvoltarea și îmbunătățirea tehnică a sistemelor noastre. Fiecare componentă a sistemelor noastre este testată în condiții reale de utilizare, ceea ce ne permite să oferim un sistem de neegalat.
​Suntem deosebit de mândri de banda magnetică de etanșare - inovaţie Valedo Systems - ce asigură o etanșare revoluționară a panoului de sticlă şi care ne-a permis să proiectăm și să fabricăm cel mai transparent sistem din sticlă de pe piață.


Etanşare

Gradul de etanşare ale sistemelor noastre este prima preocupare în design-ul şi producţia sistemelor Valedo

Design

Funcţionalitatea practică este caracteristica 
după care ne ghidam în design-ul componentelor

Estetic

Vrem să oferim cele mai estetice soluţii de închideri cu sticlă de pe piaţă, pentru asta lucrăm constant la îmbunătăţirea lor

Fiabilitate

 Rezistenţa în timp este ceea ce vrem să oferim şi garantăm tuturor beneficiarilor sistemelor Valedo 

2011
O dorinţa, O idee

Povestea noastră a început în 2011. Atunci ne-am concentrat atenția în proiectarea și producerea de sisteme glisante din sticlă care să uimească.

2014

Introducem o metodă revoluționară cu bandă magnetică între panourile de sticlă, oferind sistemelor noastre glisante transparență maximă.

Dezvoltăm și stabilim noi standarde pentru organizarea internă și procesul de fabricație.

2016

Începem să dezvoltăm o rețea națională de distribuitori și parteneri pentru a asigura o intervenție în timp util în orice parte a țării.

2017

Dezvoltăm și brevetăm primul echipament din lume care asigură producția de cea mai înaltă calitate a panourilor glisante din sticlă.

Ne mărim echipa și calificăm fiecare persoană specific pe anumite operaţii pe linia de producţie

2018

Decidem să ne concentrăm doar pe design şi producţie şi renunţăm total la a mai face montaje clientului final​

2019

Ne extindem gama de produse cu noi sisteme glisante cu sticlă, ce utilizează geam termopan. 

2022

Ne mutăm într-un spaţiu nou şi dublăm liniile de producţie pentru a micşora timpii de livrare

Investim masiv în utilaje de ultimă generaţie şi implementăm prelucrări robotizate pentru o productivitate cu costuri mai reduse