Valedo Systems

Producător sisteme glisante de sticlă


 
 

Cine este Valedo Systems?

Suntem o echipă de oameni pasionați și dedicați, al căror scop este îmbunătățirea vieții tuturor prin produse ingenioase.

În fiecare zi suntem dedicați să creăm mai mult decât produse, ci soluții excelente care să se potrivească nevoilor fiecărui beneficiar final al Valedo Systems.

Ne mândrim cu sistemul nostru organizat care centrează nevoile beneficiarului, oferind o soluție personalizată de sticlă glisantă.

Inovație constantă

Pentru a produce un sistem practic și fiabil care va funcționa ireproșabil, suntem implicați în mod constant în dezvoltarea și îmbunătățirea tehnică a sistemelor noastre. Fiecare componentă a sistemelor noastre este testată în condiții reale de utilizare, ceea ce ne permite să oferim un sistem de neegalat.

Suntem deosebit de mândri de banda magnetică de etanșare - inovatie Valedo Systems - ce asigura o etanșare revoluționară a panoului de sticlă si care ne-a permis să proiectăm și să fabricăm cel mai transparent sistem din sticlă de pe piață.

 
 

Doriți să vă închideți terasa sau balconul cu un sistem performant din sticlă?

Vedeți cum puteți achiziționa sistemul Valedo potrivit spațiului dvs!

Sistem modern de manufacturare

 
 

Tehnologie modernă

Fiecare sistem este fabricat folosind tehnologie avansată care garantează calitatea sistemelor noastre și asigură faptul că proiectele sunt executate în perioada agreată.

Profilele din aluminiu sunt tăiate cu precizie de către mașini controlate numeric, prelucrăm decupajele cu un echipament CNC de ultimă generație și, pentru lipirea panourilor de sticlă, folosim primul echipament automat controlat numeric din lume - inventat și patentat de Valedo Systems.

Sunteți arhitect, designer de interior sau dezvoltator?

Un sistem de sticlă glisantă este un produs foarte versatil și crește valoarea spațiului. Utilizați estimatorul online gratuit și vedeți costul estimativ al proiectului dvs.!

Sisteme uimitoare din sticlă

Sisteme glisante din sticlă

Producem sisteme glisante care vă vor proteja spațiul și vă vor oferi terasa sau balconul la care ați visat.

Creați un spațiu confortabil în casa dvs. cu ajutorul sistemului estetic glisant Valedo care vă va oferi posibilitatea de a fi în contact cu exteriorul și care va funcționa corect și eficient în timp, fără probleme.

 
 

Închideri terase cu sticlă

Vezi sistemele... 

Închideri balcoane cu sticlă

Vezi sistemele... 

Compartimentări interioare

Vezi sistemele... 

Acoperiș din sticlă

Vezi sistemul... 

Inovațiile care au poziționat Valedo Systems drept lider de piață:

Bandă magnetică pentru asigurarea etanșeității

Profil de trecere rotunjit

Profil special pentru compensarea diferențelor de nivel

Perie suplimentară pentru etanșare

Configurator proiect & estimator online de preț

Lucrați cu sticlă și ați vrea să deveniți partenerul nostru?

Credem cu tărie că succesul dvs. este și succesul nostru, așa că vă oferim cursuri practice și training online, o metodă organizată pentru a trimite în producție proiectele dvs. și sprijin deplin pentru depășirea provocărilor. Deveniți partenerul nostru și ajutați la realizarea viselor beneficiarilor de a avea o terasă sau un balcon închis!

Ne mândrim cu evoluția noastră de-a lungul timpului:

2011

Povestea noastră a început în 2011. Atunci ne-am concentrat atenția în proiectarea și producerea de sisteme glisante din sticlă care să uimească.

2013

Utilizați această cronologie ca parte a CV-ului dvs., pentru a arăta vizitatorilor ceea ce ați făcut în trecut

2015

După un proces intens de cercetare și dezvoltare, introducem o metodă revoluționară cu bandă magnetică între panourile de sticlă, oferind sistemelor noastre glisante transparență maximă.

2016

Inventăm primul echipament automat și controlat numeric pentru lipirea panourilor de sticlă.

Începem să dezvoltăm o rețea națională de distribuitori și parteneri pentru a asigura o intervenție în timp util în orice parte a țării.

2017

Prezentăm sistemele noastre inovatoare de sticlă glisantă la târgul Home & Garden de la Romexpo, câștigând astfel noi clienți și parteneri.

Dezvoltăm și brevetăm primul echipament din lume care asigură producția de cea mai înaltă calitate a panourilor glisante din sticlă.

2018

Ne mărim echipa și stabilim un colectiv stabil și calificat.

Dezvoltăm și stabilim noi standarde pentru organizarea internă și procesul de fabricație.

2019

Ne extindem gama de produse cu noi sisteme glisante din sticlă, ce utilizează geam termopan.

Decidem să ne concentrăm complet pe producerea sistemelor glisante din sticlă și ne bazăm pe rețeaua noastră națională de parteneri pentru procesul de instalare a sistemelor noastre.

2021

Inaugurăm un nou depozit și spațiu de birouri.

În ciuda pandemiei, continuăm să creștem și să devenim o companie multinațională prin inaugurarea unei ramuri de operațiuni în Spania!