Compartimentări interioare cu sticlă

Compartimentări cu sticlă - Soluții elegante, moderne și luminoase

Compartimentarea spațiilor interioare cu ajutorul unor soluții flexibile este o variantă ideală, ce poate fi folosită într-o varietate de împrejurări, prin intermediul lor putându-se separa încăperile de dimensiuni mari. Utilizarea sistemelor culisante de compartimentare interioară din sticlă și profile subțiri din aluminiu oferă o luminozitate superioară, o eleganță și un minimalism desăvârșit și o folosire facilă, fie că este vorba despre separarea bucătăriei de living, fie că este vorba despre compartimentarea spațiilor de birouri în funcție de necesități.

Avantajele unui astfel de sistem sunt numeroase. Astfel, se pot aminti creșterea fluxului de lumină naturală, obținerea unui spațiu funcțional îmbunătățit la exterior și o încurajare a comunicării vizuale. Aceleași rezultate pot fi obținute prin compartimentare cu sticlă fixă, ce reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru atingerea conceptului de open-space.

Compartimentare cu sticlă - Pereți interiori glisanți de calitate superioară

Valedo.ro oferă clienților un sistem de compartimentare cu pereți de sticlă, unic în România, ce încorporează inovații tehnice superioare. Sistemul de glisare este bidirecțional, putând acoperi o suprafață de până la zece metri, cu ajutorul a zece panouri ce glisează în ambele părți (cinci glisează într-o parte, cinci în sensul opus). O componentă ce oferă o funcționalitate deosebită este reprezentată de pragurile cu canale, ce permit glisarea. Acestea se pot lipi direct pe podea, au un design rotunjit, o înălțime redusă de doar un centimetru, ceea ce permite accesul facil între spații. Acționarea sistemului se face printr-o manevrare ușoară, prin glisare parțială sau completă. Datorită sticlei securizate și a sistemului cu perii, partițiile de sticlă au și un efect de reducere a zgomotului cu 37 de decibeli.

Sisteme de compartimentare interioară cu sticlă

Modele pereţi de sticlă pentru interior


Compartimentari interioare sticla - uşi culisante

Valedo Sliding​


Uşi culisante din sticlă

Optimizează şi adaptează rapid spaţiul de care dispui, cu Valedo Sliding, un sistem de compartimentare interioară special conceput pentru apartamente, birouri sau centre comerciale.

 • Panourile culisează bidirecţional
 • Pragul inferior are înălţime redusă
 • Profile din aluminiu eloxat şi sticlă securizată 
 • Panourile se deschid unul în spatele altuia
 • Culisare silenţioasă pe şină cu 5 canale
 • Manevrare facilă
 • Izolare fonică - 37 db

AFLĂ MAI MULTE

Recomandate pentru spaţiile care necesită delimitări interioare flexibile, aceste sisteme permit separarea sau conectarea rapidă în funcţie de preferinţele şi modul de utilizare dorit.

Compartimentari interioare sticla - Pereti de sticlă

Valedo FixGlass


Pereţi de sticlă

Sistemul Valedo FixGlass reprezintă o soluţie minimalistă, elegantă şi practică pentru zonele open-space în care se doreşte separarea clară a spaţiilor permiţând totodată iluminarea naturală.

 • Profil perimetral minimalist
 • Etanşare magnetică între panourile de sticlă
 • Sticlă securizată de 8 mm sau 10 mm
 • Lăţime panouri 600-750 mm
 • Lungime acoperită - nelimitată
 • Izolare fonică - 37 db


AFLĂ MAI MULTE

Sistem recomandat pentru delimitarea spaţiilor din birouri (birouri individuale, recepţii, săli de şedinţe) sau holuri înguste din apartamente care au nevoie de deschidere vizuală şi lumină naturală