Soluții moderne de închidere a teraselor comerciale
Află cum poți scoate terasa ta comercială din anonimat cu ajutorul sistemelor Valedo!

Terase comerciale spectaculoase, magazine, restaurante și cafenele cu design și o stare aparte, care te invită să rămâi și te fac să te reîntorci...Acum, când preferințele clienților sunt în continuă schimbare, ai nevoie să te distingi de competiție prin soluții moderne, inovative, care să ofere un design unic și atrăgător spațiului tău comercial, dar în același timp, să fie în folosul clienților tăi.

Spațiul exterior este, de cele mai multe ori, cel mai mare avantaj al unui spațiu comercial și este aspectul cel mai apreciat din întreaga locație, pentru că oamenii vor să se simtă conectați cu natura, să simtă aerul proaspăt, iar o terasă bine amenajată chiar asta le oferă.

În timp ce există diverse soluții de închidere a teraselor comerciale, în funcție de specificul activității, design, buget și dorințele tale, noi iți propunem cele mai moderne și mai avantajoase soluții prin care poți închide terasa, bucurându-te din plin de atuurile sale.

Ai o terasă și dorești să găsești o soluție pentru a o putea folosi și atunci când vremea nu este prielnică?

Alege sistemul Valedo BKS-T pentru închiderea laturilor terasei tale

Una dintre soluțiile inovatoare marca Valedo pentru închiderea teraselor este sistemul glisant cu sticlă Valedo BKS-T, care reușește să surprindă sentimentul de comuniune cu natura și îți oferă posibilitatea de a folosi terasa chiar și în zilele friguroase de iarnă. Sistemul Valedo BKS-T îți încântă privirea și te lasă să admiri priveliștea, indiferent de condițiile meteo, oferindu-ți astfel posibilitatea să exploatezi spațiul la întregul său potențial.

Imaginează-ți cum ar fi să ai o cafenea la etaj și la prima ploaie să trebuiască să dai clienții afară, pentru că vremea e capricioasă? Ar fi un adevărat chin pentru afacerea ta și ți-ar aduce pierderi financiare pe termen lung. Cu sistemul Valedo BKS-T poți să te bucuri de acea terasa pe timp de zi sau seara, oricât de frig sau cald ar fi afară, ajutându-te să atragi clienți care să își beau cafeaua liniștiți, admirând priveliștea.

Sistemul Valedo BKS-T are o serie de avantaje care îl fac să fie alegerea potrivită pentru orice cafenea, terasă comercială sau local:

Sistemul de glisare iți permite să deschizi complet terasa și să o transformi
într-o extensie a naturii care te invită la relaxare, care iți dă sentimentul de libertate deplină sau să închizi oricând terasa, astfel încât să o poți folosi chiar și pe timpul iernii sau atunci când vremea este ploioasă și răcoroasă. Sistemul ușor de manevrat este o încântare și îți stă la dispoziție fără să îți deranjezi clienții.

Cu Cu un design minimalist,  sistemul Valedo BKS-T surprinde prin atenția la detalii și este potrivit atât pentru un spațiu comercial modern, cât și pentru unul cu accente rustice, reușind să găsească un echilibru între cele două stiluri. Culoarea profilelor de sticlă și a șinelor se pot vopsi în orice culoare RAL, pentru o integrare perfectă în orice local.

Cu Clienții tăi se vor bucura de lumina naturală și de vedere completă asupra peisajului, în timp ce panourile de sticlă vor păstra totul etanș împotriva apei, a vântului sau a prafului. În plus, nu trebuie să îți faci griji nici măcar pentru condens, căci specialiștii Valedo au proiectat un canal special de drenare în exterior al condensului.

Cu  Panourile de sticlă parchează în interiorul terasei, de aceea se curăță foarte ușor pe fiecare parte, ca tu sa ai mereu clienți fericiți că își pot bea cafeaua savurând primele raze ale soarelui sau pot să se bucure de cină admirând silueta inconfundabilă a lunii și profunzimea stelelor.

Cu  Fiind alcătuit 95% din sticlă securizată, oferă sentimentul de spațiu infinit, de conectare cu natura, de loc unde îți găsești inspirația și te lași răsfățat de razele soarelui.  

Sistemul Valedo BKS-T le va oferi clienților tăi atmosfera potrivită pentru ca ei să se bucure de o experiență cu totul inedită și complet memorabilă în localul tău.

Vezi detalii...


Nu ai o terasă însă ai spațiul necesar și îți dorești o soluție uimitoare de acoperiș?

Alege sistemul Valedo GlassRoof,  acoperiș din sticlă care te va surprinde prin eleganță

Sistemul Valedo Glass Roof este cu adevărat impresionant dacă te gândești cât de plăcut este să privești cerul și să te bucuri de lumina naturală întreaga zi. În plus, completează cu desăvârșire un design arhitectural modern. Acesta îți permite să te bucuri de protecție și confort tot anul, fiind complet etanș și minunat de privit.

Fie ca îți dorești o terasă complet protejată pe care să o folosești și pe timpul iernii sau atunci când frigul, vântul sau ploaia își fac de cap, fie că îți dorești doar un acoperiș interesant și rezistent, sistemul Valedo Glass Roof îți va depași așteptările. Îl poți folosi drept pergolă cu acoperiș de sticlă și obții un spațiu în care vrei să revii din nou și din nou.

Atuul sistemului Valedo Glass Roof este că poate fi folosit cu ușurință împreună cu sistemul Valedo BKS-T, ca tu să obții un spațiu cu vedere de 360°, care pur și simplu îți taie respirația. Astfel, te asiguri că afacerea ta rămâne în topul preferințelor clienților tăi, pentru designul modern care inspiră, pentru sentimentul de liniște și frumusețea unei priveliști memorabile, de care nu te mai saturi.

Sistemul Valedo Glass Roof se distinge prin beneficiile pe care le oferă:

Cu  Sistemul Valedo Glass Roof, folosit împreună cu unul dintre sistemele de închidere a terasei, precum Valedo BKS-T,  permit restaurantelor, barurilor și cafenelelor să rămână deschise pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Prin urmare, acestea nu pierd din venituri din cauza vremii nefavorabile. Valedo Glass Roof va schimba modul în care va funcționa afacerea și va ajuta la maximizarea veniturilor.  

Cu  Vei crea un spațiu cu acel factor WOW, plin de lumină naturală, o terasă cu o ambianță primitoare care atrage va clienții. În plus, acoperișul din sticlă ajută să obții recenzii pozitive de la clienți, ceea ce ajută în stabilirea unei reputații bune în zonă.

Cu  Sticla securizată și laminată este rezistentă  la variații de temperatură și la condițiile meteorologice diverse iar structura din aluminiu este proiectată pentru a distribui greutatea sticlei. Astfel, vei avea un acoperiș sigur pentru spațiul tău.

C  . Un acoperiș din sticlă permite pătrunderea nelimitată a luminii naturale iar acest lucru ajută la reducerea facturii de energie electrică a localului.  Valedo Glass Roof promovează eficiența energetică deoarece, chiar și iarna, razele solare vor încălzi spațiul, vei reuși să menții temperatura plăcută fără costuri mari.

Cu  Valedo Glass Roof este proiectat pentru a fi complet etanș, cu sisteme de evacuare a apei pluviale, astfel încât să îl poți folosi fără probleme timp îndelungat. Mai mult, nici măcar nu trebuie să îți faci griji că s-ar putea înfunda canalul de evacuare, pentru că am creat filtre speciale exact pentru a preveni astfel de incidente neplăcute.

Protejează-te de intemperii și deschide o nouă lume către clienții tăi care aspiră la mai mult, care nu se mai lasă impresionați de vechile și obișnuitele locații, ci sunt în căutare de nou, de antreprenori creativi care fac lucrurile altfel și reușesc să găsească un echilibru pentru bunăstarea clienților lor

Vezi detalii...

Atât sistemele Valedo BKS-T, cât și Valedo Glass Roof reușesc să atragă prin simplitate, dar în același timp, prin efectul special pe care îl au și care reușesc să transforme un spațiu exterior în ceva mai mult, ceva unic și deosebit.

Alege Valedo Systems pentru sisteme inovatoare de închidere a teraselor care să ajungă la inimile clienților tăi și care reușesc să surprindă un strop din frumusețea uimitoare a naturii. 


Misiunea noastră este să te ajutăm să transformi spațiul interior și exterior, prin sisteme de glisare cu sticlă personalizate pe nevoile tale, astfel încât tu să te bucuri de eficientizarea spațiului și de tot ce îți poate oferi locuința ta. Îți punem la dispoziție un sistem complet, sigur și ușor de utilizat, astfel încât tu sa nu ai bătăi de cap și să ai convingerea ca sistemul Valedo ales este cea mai bună alegere pentru a te bucura de activități sociale, de cine romantice și de momente relaxante în spații care te reprezintă.

Doriești să afli mai multe detalii legate de sistemele Valedo? Contactează-ne folosind formularul de contact.

Soluții moderne de închidere a teraselor comerciale
Valedo Systems SRL 3 iunie, 2021
Partajați această postare
Arhivează
Avantajele închiderii balconului cu sticlă
Transformă balconul tău în spațiul tău preferat din casă!