Cum diferențiem distribuitorii Valedo?

​Ați intrat pe pagina unde gasiti distribuitorii Valedo și vă interesează ce înseamnă distribuitor nou, bronze, silver sau gold? Ați ajuns unde trebuie. Continuați să citiți articolul și veți afla.

​Pentru a îmbunătăți timpul de execuție si calitatea procesului de fabricație, ne-am concentrat pe producția la nivel de fabrică a sistemelor glisante Valedo iar din 2018 am renunțat complet la lucrările de montaj realizate de către echipa Valedo. Astfel, sistemele glisante Valedo sunt comercializate și montate exclusiv prin distribuitori zonali. 

​Am început să lucrăm cu o serie redusă de dealeri, dar, în timp, am ajuns să lucrăm cu peste 50 de dealeri Valedo din toată țara, iar echipa dealerilor Valedo continuă să se mărească.

Ce tipuri de dealeri avem?

Distribuitor nou
În categoria de distribuitori noi intră toți distribuitorii care instaleaza între 5 și 15 sisteme Valedo pe an.

Bronze
Distribuitorii cu experienta moderata sunt partenerii care instaleaza între 15 și 40 de sisteme Valedo pe an, i-am numit distribuitori bronze

Silver
Distribuitorii catalogați drept silver, au experienta ridicata pentru ca acestia instaleaza  între 40 și 100 de sisteme Valedo pe an.

Gold
Distribuitorii Gold ii putem numi specialisiti, pentru ca experianta lor de peste  100 de sisteme Valedo instalate anual ii poate nu specializa indeajuns de mult sa-i numim specialisti

​Ce distribuitori recomandați?

Pe toți! Lăsând gluma la o parte, trebuie să menționăm faptul ca toți dealerii Valedo au primit tot suportul tehnic, precum și toate datele și informațiile necesare pentru a realiza un montaj corect al sistemelor Valedo.

În schimb, putem face următoarele recomandări:

Alegeți distribuitorul

​Contactați distribuitorul din zona dvs. În cazul în care în zona dvs. nu există distribuitor Valedo, vă recomandăm să verificați in județele apropiate.

Cereți mai multe oferte

​Vă recomandăm să cereți oferte mai multor dealeri Valedo din zonă / județ, pentru a fi siguri că puteți alege oferta cea mai potrivită.

Întrebați de discount

​În funcție de perioadă, este posibil ca unii dintre dealeri să ofere discount-uri sau alte facilități.

Cum diferențiem distribuitorii Valedo?
VALEDO SYSTEMS S.R.L. 9 februarie, 2023
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu
Cum să îmi îngrijesc sistemul Valedo?
Află ce trebuie să faci pentru a menține sistemul tău Valedo în cele mai bune condiții de funcționare!