Tot ce trebuie să știi despre închiderea terasei cu sistem glisant Valedo.

​Puține locuri pot naște sentimente de intimitate, echilibru și chiar fericire, fie că vorbim despre locuințe sau despre un restaurant sau un hotel. Dar chiar locul pe care toate acestea îl au în comun ne generează astfel de sentimente și parcă ne transpune într-o lume în care lucrurile sunt mult mai așezate, în care soarele care strălucește parcă ne dă o altfel energie de a ne continua fiecare zi. Acel loc este terasa!

​Fie că îți dorești să îți petreci dimineața de sâmbătă răsfățându-te cu micul dejun în grădina pe care tocmai ai amenajat-o, fără a renunța la confortul casei tale, fie că îți dorești o seară de vară plină de râsetele celor dragi care te înconjoară și de clinchetul paharelor sau îți dorești să ai o afacere completă pentru clienții tăi, pe terase se creează unele dintre cele mai frumoase amintiri. Iar acum este momentul să te bucuri, indiferent de anotimp, de spațiul pe care îl ai și de terasa pe care ai amenajat-o atât de atent!

Închiderea terasei cu sistem glisant cu sticlă este un must atunci când îți dorești să te poți bucura de momente frumoase, pline de lumină naturală și cu o priveliște aparte, chiar dacă afară este soare, chiar dacă plouă sau dacă iarna și-a intrat în drepturi.


Ce este un sistem Valedo? 

​Vremurile în care terasa era folosită doar pe timp de vară au apus de mult. De ce să nu te bucuri de spațiul minunat pe care ți-l oferă terasa ta, de priveliștea magică și de câteva momente de liniște chiar și atunci când ninge liniștit sau plouă și îți dorești să îți savurezi cafeaua într-un loc doar al tău?

Ei bine, sistemele de sticlă te ajută să realizezi chiar acest lucru! Un astfel de sistem te ajută să închizi terasa, acesta fiind termenul cel mai cunoscut. Nu este echivalent cu închiderea permanentă, nicidecum. Acesta implică montarea unor panouri glisante de sticlă care te pot ajuta să transformi în doar câteva minute spațiul de pe terasă, în funcție de anotimp, ajutându-te să te adaptezi ușor la vremea de afară, fără a trebui să renunți complet la terasă în zilele ploioase sau cele de iarnă.

Sistemele glisante cu sticlă Valedo oferă transparență maximă, fără a influența negativ lumina naturală care îți îmbracă terasa sau priveliștea. Și îți oferă și posibilitatea de optimizare maximă a spațiului! Poți alege sisteme în care panourile de sticlă se strâng unul în spatele celuilalt în capătul terasei, în mod rapid, sau unele care pivotează și îți permit să deschizi complet terasa în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și preferințele tale. Eficiența acestora este cu adevărat indiscutabilă!

Calculeaza-ti pretul inchiderii terasei tale

Foloseste AiVa si estimeaza cat te costa inchiderea terasei tale

Ce trebuie să iei în calcul atunci când te gândești să închizi terasa cu un sistem glisant de sticlă?

​Pe lângă aspectele ce țin de design-ul sistemului de sticlă, mai sunt câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în calcul pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, care îți va oferi confortul pe care îl meriți. Acestea sunt detalii pe care partenerul Valedo ales dar și noi, cei de la Valedo, trebuie să le știm pentru a te ajuta să te asiguri că te vei bucura pentru mulți ani de acum încolo de terasa ta reamenajată:

Cum vrei să arate terasa ta?

 Cum să fie culoarea profilelor sau a sticlei?

 E bine. pentru majoritatea sistemelor Valedo să știi că poți alege din 4 culori RAL standard ale profilelor. Cu toate acestea, dacă dorești o culoare mai specială sau chiar o culoare anume care să se potrivească perfect cu design-ul locuinței tale, poți opta pentru orice altă culoare RAL, iar acest serviciu va avea un cost suplimentar.


​De asemenea, poți alege din 4 variante de sticlă: sticlă clară, sticlă mată, sticlă fumurie bronz și sticlă fumurie gri.


Unde este amplasată terasa ta? 

Terasa ta te ajută să pășești direct în grădină sau în exterior, oferindu-ți mai mult spațiu deschis și un adevărat motiv de bucurie? Atunci te vom ajuta să configurezi sistemul de sticlă cu kit cu clanță, butuc și cheie, pentru a putea avea acces în ambele sensuri, atât din terasa în exterior, cât și din exterior în terasa. Dacă terasa nu îți permite să ieși afară, aceasta trebuie configurată într-un mod diferit cu un buton rotativ care permite deschiderea doar din interior.

Terasa ta este gata, inclusiv cu finisajele făcute? 

Noi recomandăm ca măsurătorile pentru închiderea terasei cu sistem de sticlă să poată fi luate doar odată ce aceasta este finalizată, cu gresia, pardoseala sau deck-ul montat. Astfel, măsurătorile făcute la fața locului sunt precise iar sistemul poate fi realizat la cote exacte, care să asigure un montaj fără peripeții.

Din ce material este realizată terasa ta? 

Dacă ai ales o atmosferă caldă și romantică și ai decis să-ți amenajezi terasa din lemn natural, netratat, atunci ar trebui să știi că este posibil ca acest material să prezinte modificări în timp. Deoarece lemnul netratat se mai poate usca sau se mai poate strânge, este posibil ca sistemul de sticlă să nu mai gliseze cu mișcări la fel de delicate ca la început. De aceea, pentru a putea evita neplăcerile viitoare, recomandăm să iei în considerare construirea terasei tale din lemn tratat, uscat.

De asemenea, trebuie să ai în vedere faptul că suprafața pe care va fi montat sistemul glisant joacă un rol foarte important. Cu cât aceasta suprafață nu are diferențe mari de nivel, este cât mai plană posibil și fără denivelări, cu atât mai rapid va fi montajul sistemului valedo și lipsit de ajustări finale.

Cât de rezistentă este structura terasei?

 Asigură-te că optezi pentru materiale și lucrări de calitate, mai ales în ceea ce privește rezistența materialelor folosite! În funcție de sistemul ales, acestea sunt susținute fie de grindă sau de podea, de aceea este foarte important ca acestea să fie realizate din materiale rezistente, mai ales dacă este vorba de o terasă mare, unde vor fi necesare mai multe panouri pentru acoperirea spațiului.

Ai optat pentru încălzire în pardoseală pe terasă?

 Pentru a putea monta în siguranță sistemul de sticlă, trebuie să deții un plan precis de ramificații ale sistemului de încălzire prin pardoseală – nu ne dorim să producem pagube în loc să-ți transformăm visul în realitate!

Terasa ta are o înălțime de peste 2.8 metri? 

În acest caz, sticla se poate curba din cauza înălțimii mari, așa că trebuie să comunici acest lucru încă din momentul comenzii, pentru ca partenerul Valedo să te ajute să alegi soluția potrivită. Este important să știi că ai posibilitatea de a opta pentru un sistem de sticlă fixă în partea superioară, sub care va fi atașat sistemul mobil care îți va permite închiderea și deschiderea terasei.

Te-ai gândit că vrei ca sina să fie îngropată?

 Noi nu recomandăm acest lucru, deoarece apa se poate acumula și se poate infiltra în interiorul terasei prin sina. Ca să evităm aceste aspecte neplăcute, am proiectat cu atenție sina de la sistemul Valedo BKS-T. Sina inferioară are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. Aceasta este special gândită pentru terase, și a fost concepută pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil și pentru a facilita o trecere ușoară. Astfel, sina nu va reprezenta un obstacol pentru copiii mici, spre exemplu.

Chiar am realizat și o animație în acest sens, pentru ca tu să înțelegi mai bine de ce nu recomandăm varianta de sina îngropată în ceea ce privește închiderile pentru terasă.


O terasă dotată cu sistem glisant Valedo îți poate oferi mai multă lumină naturală, dar și mai mult spațiu pe care îl poți folosi întregul an pentru o mulțime de activități. Nu te gândi la aceste aspecte ca la niște reguli menite să îți distrugă visul sau viziunea, ci dimpotrivă! Atunci când iei în calcul toate aceste mici detalii, te vei putea bucura cu adevărat de un sistem glisant rezistent, care îți va transforma terasa într-un loc cu adevărat special.

Nu trebuie să îți limitezi viziunea sau să renunți la a avea o terasă ca în filme doar pentru că vremea nu este prielnică. A venit timpul să faci tot ce îți dorești, iar noi avem soluții pentru a te ajuta. Îndrăznește să îți îndeplinești visurile, amenajează-ți o terasă care să te ajute să te simți personajul principal în propriul tău film!

Te-ai hotărât să închizi terasa cu un sistem glisant Valedo?

Misiunea noastră este să te ajutăm să transformi spațiul interior și exterior, prin sisteme și produse personalizate pe nevoile tale, astfel încât tu să te bucuri de eficientizarea spațiului și de tot ce îți poate oferi mai bun locuința ta. Îți punem la dispoziție un sistem complet, sigur și ușor de utilizat, astfel încât tu să nu ai bătăi de cap și să ai convingerea că sistemul Valedo ales este cea mai bună alegere pentru a te bucura de activități sociale, de cine romantice și de momente relaxante în spații care te reprezintă.

Foloseste gratuit programul nostru online de estimare a pretului

Acceseaza si estimeaza-ti gratuit costul inchiderii terasei cu sistem glisant Valedo

Tot ce trebuie să știi despre închiderea terasei cu sistem glisant Valedo.
VALEDO SYSTEMS S.R.L. 14 martie, 2023
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu
Cum diferențiem distribuitorii Valedo?