Devino partener Valedo


Dacă ești o firmă cu experiență în domeniul amenajărilor cu sticlă și vrei să oferi clienților tăi un sistem glisant de încredere, ne-ar plăcea să devii partenerul nostru!


Valedo Systems

Furnizorul tău de sisteme glisante cu sticlăConsiderăm dealerii Valedo drept parteneri valoroși care ne ajută să aducem sistemele produse de către noi mai aproape de beneficiarii finali. Credem cu tărie că succesul partenerilor Valedo este și succesul nostru, de aceea le oferim tot sprijinul și suportul necesar încă de la etapa de alegere a sistemului Valedo potrivit, precum și o metodă organizată pentru a trimite în producție proiectele și sprijin deplin pentru depășirea provocărilor.

Promisiunea Valedo este proiectarea și producerea sistemelor glisante într-un proces organizat de fabricare astfel încât să ofere un produs făcut pe necesitățile și detaliile fiecărui proiect în parte.

Devino partenerul nostru și ajută-ne să realizăm viselor beneficiarilor de a avea o terasă sau un balcon închis!

Configurator online

Ofertează într-un mod profesionist și pune în execuție fără erori comenzile folosind configuratorul online Valedo.

Execuție rapidă

Procesul modern de producție asigură un timp corect de execuție a proiectelor, iar tu vei fi anunțat automat când proiectul tău a intrat în producție și când este gata.

Garanție producător

Fiecare produs finit este însoțit un certificat de garanție a producătorului cu un număr serial unic pe care îl poți oferi clientului tău

Gata pentru montaj

Oferim partenerilor sticla inclusă și lipită de profilele de aluminiu, iar profilele sunt prelucrate cu frezările și găurile de montaj deja efectuate.

Configurator Online Valedo

Iti punem la dispozitie total gratuit un program online unde vei avea contul tau, ca dealer Valedo dar in care poti creea si conturi pentru agentii tai de vanzari peste care vei avea control absolut asupra ofertelor pe care le fac si proiectele pe care le pun in productie

L-am gandit sa fie atat de intuitiv si usor de folosit incat iti promitem ca nu iti va lua mai mult de 4 minute sa calculezi si sa trimiti o oferta clientilor tai, astfel nu vei mai avea clientii pentru care sa nu ai timp sa le trimiti oferte!

1. Calculare Ofertă

Calculează și ofertează clienților tăi fără riscuri de a greși oferta comercială, vei știi în timp real costurile de producție și prețul de vânzare.


2. Ofertare în format PDF

Creează o ofertă în format pdf fără prea mare efort! Textul predefinit te va ajuta să ai deja un șablon editabil de ofertare.


3. Bază de date proiecte

Vei avea o bază de date ale proiectelor, cu prețul de vânzare/costuri de producție/profit, dar și data expirării garanției. 
 

Creste-ti vanzarile!

Pe langa faptul ca iti vei mari numarul de clienti cu produse noi in gama ta de produse, iti vom redirectiona clienti ce ajung pe websitul nostru!

Iar ca sa trimiti in productie: direct din configuratorul Valedo apasand un singur buton

Creste-ti numarul de clienti oferindu-le sisteme glisante de incredere 

Cursuri si instructiuni

Pentru echipa ta

Cursuri pentru montaj


    Stim ca este greu sa incepi ceva noi si sa explici echipei tale toate noutatile , de accea o vom face noi pentru tine!
    Vei primi din partea noastră acces la o serie de video-uri , documente si chestionare pentru a-ti instrui echipa sa monteze corect si eficient sistemele Valedo . Tot ce trebuie sa faci este sa ii pui sa parcurga aceste cursuri ei insusi pentru a se initializa si aprofunda pasii de montaj.

    Cursurile sunt pregătite pe suport video, special gândite pentru a putea fi parcurse ușor, cu pașii explicați în detaliu.


Pentru tehnicienii tai
person using MacBook Pro

Instructiuni Configurator Valedo


    Configuratorul Valedo este o aplicație gândită, dezvoltată și constant actualizată de către Valedo Systems; ne mândrim cu faptul că este singura aplicație online de acest gen ce are misiunea de proiectare și ofertare profesionistă a sistemelor glisante Valedo.

    Iar pentru proiecte atat cele simple dar mai ales cele mai complexe vei avea acces la o serie de video-uri care te vor ajuta sa gandesti, sa proiectezi si sa ofertezi fara greseli clientilor tai


Inca mai ai nelamuriri daca putem fi un furnizor de incredere pentru sisteme glisante cu sticla?

Atunci arunca o privire asupra detaliilor, termenilor si conditiilor pentru a intelege pe deplin forma noastra de colaborare

Completeaza formularul pentru a deveni distribuitor al sistemelor Valedo

Introdu numele tau complet.
Numărul tău de telefon
Te rog sa ne transmiți funcția care o ai în companie
Dacă ai o adresă de email dedicată în cadrul companiei, te rog sa o treci aici, dacă nu poți folosi adresa de email generala a companiei.
Introdu numele complet al companiei.
Completează CUI-ul sau RO-ul companiei tale.
Numărul de telefon al companiei.
Adresa companiei.
În cazul în care compania își are sediul sau punctul de lucru în interiorul unui complex industrial, vă rugăm detaliați aici.
Orașul în care își are sediul compania.
Codul poștal (necesar pentru localizarea corectă)
Pagina Web a companiei.
.         Te rugam sa ne spui daca ai mai lucrat cu sisteme glisante 
.         Ne poti descrie pe scurt cu ce tipuri de sisteme sau firma cu care ai mai lucrat?
.         Spune-ne numarul de instalatori/montatori pe care-i ai angajati in firma ta
.         Te rugam sa ne spui care este focusul principal al activitatii tale, avem nevoie ca sa intelegem cum te putem ajuta mai bine
ne explici putin care este focusul activitatii firmei tale, avem nevoie sa intelegem cum te putem ajuta mai bine!
Spune-ne puțin despre compania ta și de ce ai dori să devii partener Valedo.