Avantajele închiderii terasei cu sticlă

Alege sistemele inovatoare de sticlă Valedo pentru terasa ta!
Terasele reprezintă o mică oază de liniște și relaxare.

Te conectezi cu natura, socializezi și sunt ideale în timpul sezonului călduros, mai ales pentru petrecerea timpului cu prietenii. Iarna, brusc, farmecul dispare și aștepți cu nerăbdare momentul în care te poți bucura din nou de beneficiile terasei. Intemperiile meteorologice devin principalele obstacole în ceea ce privește rutina de relaxare. 

Însă, nu trebuie să îți mai faci asemenea griji. Au fost dezvoltate sisteme de închidere inovatoare care îți permit să ai parte de clipe de răsfăț continuu și nu doar atât.


Iată o listă cu avantajele închiderii terasei cu sticlă, unul dintre cele mai recomandate modalități de închidere a terasei datorită multitudinii de beneficii de ordin tehnic și estetic:
  • Poți folosi terasa oricând dorești, chiar și în zilele în care a nins foarte mult afară sau plouă torențial.
  •  Te poți bucura liniștit/ă de cafeaua sau ciocolata caldă și de peisajul de poveste. Îți vei lua imediat porția necesară de energie și voie bună. 
  • Frigul sau canicula nu vor mai fi resimțite la capacitate maximă. De asemenea, te vei bucura de liniște și confort total datorită izolării fonice. 
  • Vei avea propriul tău colț în care poți medita și uita pentru o clipă de haosul cotidian care te așteaptă afară. Este un avantaj important, mai ales dacă terasa se află în aproprierea străzii sau ieșirilor principale.

Inchidere terasa cu sticla iarna

Terasa inchisa cu sistem sticla glisanta Valedo

  • Vei avea parte de o priveliște completă a mediului înconjurător. Lumina de afară va pătrunde cu succes în casa ta și va crea o atmosferă caldă. Astfel, momentele alocate lecturii se vor desfășura mult mai ușor. În plus, pe timpul zilei nu vei avea nevoie să folosești surse de lumină artificială.
  • Sticla securizată oferă un plus de siguranță și confort. În primul rând, este ideală pentru a evita pericolele fenomenelor meteorologice extreme. Nu mai trebuie să îngrijorezi în ceea ce privește energie debordantă a copiilor, posibilele accidente vor fi evitate cu succes mulțumită pragului rotunjit de numai 2 cm ce nu constituie un obstacol. De asemenea, poți opta pentru folosirea primului panou drept ușă de acces cu clanță și butuc. Poți lua cheia cu tine oriunde te duci pentru a fi 100% sigur/ă că nimic rău nu se poate întâmpla. În plus, este o metodă excelentă pentru a bloca infiltrarea altor persoane în locuință.
  • Datorită etanșării cu bandă magnetică, o inovație introdusă pe piață de Valedo, nu va fi permisă apariția umezelii. Astfel, oricât de mare ar fi cantitatea de precipitații, nu vor pătrunde în interior. Te poți bucura de sunetul ploii fără să îți faci probleme în ceea ce privește apariția inundațiilor sau scurgerilor. Mai mult, condensul și mai apoi spațiile cu mucegai vor lipsi cu desăvârșire. Poți respira un aer curat și proaspăt în fiecare moment al zilei.
  • Aspectul locuinței sau al restaurantului va fi întruni particularități moderne. Sticla, deși nu prezintă caracteristici complexe, este un ajutor de nădejde în crearea unor spații de efect. Va continua cu succes armonia elementelor de design existente. Invitații tăi vor fi impresionați cu siguranță, iar tu vei putea crea un spațiu în care să regăsești mereu o stare de comoditate.

Banda Magnetica Valedo

Sistem sticla glisanta Valedo pentru inchiderea terasei

  • Procesul de montare nu este unul care să implice foarte multe etape. Într-o primă fază se va efectua o vizită la locul indicat pentru a măsura și evalua dimensiunile spațiului pus la dispoziție. Mai apoi, sistemul este livrat în conformitate cu schițele trasate și discutate. Astfel, este îndepărtat cu succes riscul apariției eventualelor probleme și întârzieri în ceea ce privește montajul.
  • Nu este nevoie de metode complicate de curățare. Petele sau alte urme se îndepărtează rapid cu ajutorul soluțiilor clasice de pe piață. Nu va trebui să investești în metode speciale sau chiar să apelezi la o firmă specializată. În doar câteva minute geamurile vor căpăta strălucirea de care au nevoie.
  • În cazul în care toate spațiile din casă sunt deja pline, poți transforma terasa într-un nou loc unde îți poți desfășura activitățile. Poate deveni biroul personal, spațiul în care petreci timp prețios cu prieteni sau micul tău cinematograf. O idee numai bună pentru familiile numeroase. Vei avea în sfârșit un loc în care nu sunt împrăștiate jucării, haine sau alte obiecte. Îl poți decora așa cum îți dorești. Intimitate, bun gust și simplitate. Ce îți poți dori mai mult de atât? 

Sticla glisanta scurizata Valedo pentru o terasa inchisa si protejata

Sistemele de închidere cu sticlă Valedo sunt cele mai bune opțiuni pentru a combina funcționalitatea și estetica. 

  • Zilele de iarnă sau în care au loc fenomene naturale extreme nu vor mai reprezenta o problemă. 
  • Vei crea un spațiu numai al tău, în care să te desprinzi pentru puțin timp de toată agitația care roiește afară. 
  • Îți vei încărca imediat bateriile după o zi obositoare de muncă. Sunt ușor de montat și îndepărtat, iar curățarea se va realiza mai repede decât îți imaginai. 
  • Locuința ta va prinde contururi moderne, care prezintă aspecte originale. În plus, spațiul va fi extins considerabil și poți profita așa cum îți dorești de pe urma lui. 

Avantajele închiderii terasei cu sticlă sunt numeroase, tocmai de aceea sunt atât de recomandate. Apelează cu încredere la sistemele de închidere cu sticlă produse de către Valedo pentru confort și siguranță la capacități maxime!

Inchidere cu sticla terase

Avantajele închiderii terasei cu sticlă
VALEDO SYSTEMS S.R.L. 28 decembrie, 2022
Partajați această postare
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu
Casele pasive: eficiență energetică și confort desăvârșit, în armonie cu natura