Compartimentare interioară cu sticlă

Soluții versatile pentru spații multifuncționale

Ai obosit să nu ai deloc intimitate, să te simți mereu distras când e necesar să lucrezi de acasă și să simți că a ta casă nu îți mai aparține? În ultimii ani s-a pus mult accent pe spațiile deschise, însă experiența ne-a demonstrat că avem nevoie de spații multifuncționale, mai ales atunci când vorbim de studiouri, apartamente sau birouri, ca să putem delimita într-un mod inovativ zona de relaxare de cea în care socializăm sau lucrăm.

E adevărat că spațiile deschise fac casele mai primitoare, sunt minunate pentru a primi și a distra invitații și chiar pentru a-ți face treburile zilnice atunci când ai copii mici, însă cel mai mare dezavantaj al lor este că trebuie să faci un compromis în ceea ce privește intimitatea.

Când ai un spațiu interior de tip “open space” care devine prea aglomerat și nu îți permite intimitate atunci când ai nevoie (ca de exemplu când lucrezi de acasă sau ai invitați care stau peste noapte), există soluții de delimitare a spațiului care să îți aducă confort, liniște și pace în propria locuință.

Ca orice lucru în viață, și casa ta are nevoie de echilibru, de un flow care să îți reprezinte nevoile și să te facă fericit și mândru că ești acasă. Este evident că spațiul interior, indiferent că este mai mare sau mai mic, poate să facă diferența între casa perfectă, care îți completează stilul de viață și una care pare că ți-a rămas mică și nepotrivită.

Atunci când vrei să definești cu claritate spațiul interior fără să adaugi noi pereți și să crești valoarea casei din punct de vedere estetic, îți oferim soluții superbe și versatile de delimitare interioară cu un design super atrăgător.

 

Spații multifuncționale cu sistemul de compartimentare din sticlă Valedo Sliding

Creează-ți oaze de liniște, spații multifuncționale potrivite pentru lucratul de acasă, în care să te simți liber, relaxat, confortabil și visător.

Soluția inovatoare de partiționare interioară poate fi folosită pentru a crea casa ta de vis, luminoasă, deschisă, intimă și funcțională. Această soluție are un design atractiv pe care îl poți personaliza și îți permite să te folosești de același spațiu pe care îl ai, în moduri diferite, în funcție de necesități.

Valedo Sliding este ideal pentru studiouri, apartamente sau case pentru a putea primi și găzdui mai multe persoane, în timp ce îți transformă instant spațiul într-unul luminos și primitor, dar separat când ai nevoie să fie.

Folosește-ți spațiul în mod intelligent, bucurându-te în același timp de un spațiu deschis și conectat, care se poate transforma în câteva secunde într-un spațiu închis, intim, special pentru a deveni biroul de acasă sau al doilea dormitor pentru oaspeți dacă este necesar.

Compartimentarea casei cu sistemul Valedo Sliding este un privilegiu de care merită să te bucuri atunci când ai nevoie de mai multă libertate, de posibilitatea de a împărți sau a deschide spațiul ori de câte ori dorești într-un mod complet silențios, simplu și elegant, în același timp.


Cum poți face compartimentare interioară cu Valedo Sliding?

Valedo Sliding este un sistem din sticlă transparentă, care culisează și permite închiderea sau deschiderea spațiului interior pentru a crea spații multifuncționale și versatile în propria casă sau în spațiile comerciale.

Folosit în special pentru a delimita bucătăria de zona de living în designul open space, dar și spațiile de birouri și de conferință, sistemul Valedo Sliding este foarte ușor de folosit, cu o singură mână, complet silențios, prin culisare dintr-o singură mișcare.

Panourile de sticlă sunt interconectate și parchează unul lângă altul pe șina inferioară cu 5 canale, cu ajutorul unui mâner în formă de H, totul creat din materiale de calitate și durabile, care să asigure funcționalitatea pe perioadă îndelungată.

Este atât de îndrăgit pentru locuințe, deoarece nu are margini ascuțite, iar profilul inferior are o înălțime de doar 9 mm, ceea ce creează o trecere fără obstacole și peripeții atât pentru copii, cât și pentru aspiratoarele automate.

Beneficiile sistemului de delimitare interioară Valedo Sliding:

  • Sistemul Valedo pare a fi doar o fereastră interioară, care păstrează casa luminoasă și îl face potrivit pentru orice tip de spațiu și de design
  • Transparența sticlei o face să fie o adăugire elegantă și minimalistă care aduce armonie căminului tău
  • Reduce zgomotul și împiedică pătrunderea fumului, aburului și mirosurilor dintr-o începere în alta, fără a fi necesar să renunți la spațiu.
  • Versatilitatea de modele ale panourilor de sticlă permite folosirea acestui sistem în orice design interior deja existent, potrivit pentru nevoile tale actuale.
  • Este potrivit atât pentru garsoniere, apartamente sau alte spații interioare mici, cât și pentru spații interioare mai mari, cum sunt cele de birouri sau comerciale, deoarece poate acoperi o suprafață de până la 10 m
  • Pragul de doar 9mm și sistemul de blocare îl face potrivit pentru familiile cu copii și animale de companie, fiind gândit special pentru siguranța lor
  • Permite crearea unui design unic și sofisticat în casa ta prin alegerea modelului cu glisare bi-direcțională sau glisare lină, adaptat nevoilor și dorințelor tale

Ce alte soluții există pentru delimitare interioară?

Pentru că ne dorim cu adevărat să îți venim în ajutor, dacă simți că vrei ceva mai mult decât sistemul Valedo Sliding, poți opta pentru sistemul glisant Valedo BKS-T.

Valedo BKS-T este un sistem de glisare modern și inovator din sticlă securizată care este folosit, în special, pentru spațiul exterior, în închiderea teraselor, însă se pretează la fel de bine și în interior.

Designul său minimalist, se integrează perfect în orice design, iar etanșeitatea magnetică previne atât mirosurile, cât și zgomotul să pătrundă în încăperea pe care o creează. Avantajul este că primul panou poate fi folosit cu succes drept ușă care poate fi încuiată cu cheie, un beneficiu atunci când dorești să limitezi accesul celor mici în bucătărie, de exemplu.

Este foarte ușor de curățat pe fiecare parte și permite luminii naturale să pătrundă în cameră, iar profilul inferior are doar 2 cm, pentru o trecere lină între încăperi. Se poate glisa parțial sau în totalitate și oferă senzația de spațiu infinit, fiind complet etanș.

Spațiul interior nu poate fi schimbat cu ușurință, însă soluțiile moderne de delimitare interioară te pot ajuta să ai casa mult visată, să poți folosi același spațiu pentru mai multe destinații și să te bucuri de un interior luminos, intim, primitor și multifuncțional.


Alege sistemul Valedo care ți se potrivește și bucură-te de confort, siguranță, calitate și transparență, cu posibilitatea de a personaliza modelul de sticlă pentru un design atractiv și deosebit.

Compartimentare interioară cu sticlă
VALEDO SYSTEMS S.R.L., Nicu Constantin 13 aprilie, 2023
Partajați această postare
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu
Am nevoie de autorizație dacă vreau să îmi închid balconul cu un sistem Valedo?
Inchidere Balcoane 2023- Avem nevoie de autorizatii?