8 motive pentru care să îți închizi balconul cu ajutorul sistemelor inovative Valedo

​Dacă până acum balconul era pentru tine acel loc care primea cea mai puțină atenție și unde se petrecea cel mai puțin timp, în acest articol vei afla cum îl vei putea transforma în oaza ta de liniște, de inspirație și cum poate deveni chiar spațiul preferat din toată casa!

Până în prezent, majoritatea balcoanelor fie sunt închise și au foarte puțin acces la contactul cu lumea, lumina și priveliștea exterioară, fie sunt deschise și sunt vulnerabile la ploi, la frig, frunze, praf, zăpadă și altele.

Nu este de mirare că acestea nu sunt utilizate la întregul potențial, însă de acum, situația se poate schimba. Cu ajutorul nostru, balconul poate deveni cel mai plăcut loc din casă, îndrăgit de tine, persoana iubită, familie, prieteni și invitați.

De ce să îți închizi balconul cu unul dintre sistemele Valedo?

Imaginează-ți cum ar fi să savurezi împreună cu partenerul o cină romantică pe balcon, în timp ce admirați cerul înstelat și beți un pahar de vin? Cum ar fi să vă treziți dimineața și să luați micul dejun în timp ce razele solare vă mângâie fața? Ce gust ar avea cafeaua într-un astfel de loc? Datorită sticlei Valedo, cu o transparență maximă, vei avea parte de o panoramă deschisă care îți va permite să te bucuri de priveliștea minunată a locului care te înconjoară. Dacă alegi să îți închizi balconul cu sticlă securizată Valedo, poți petrece un timp magic alături de persoana iubită.

Acum locul de întâlnire cu prietenii poate fi chiar la tine pe balcon, într-o atmosferă intimă și relaxantă, cu o priveliște minunată. Cu un balcon închis cu sistemul Valedo, o adunare împreună cu prietenii și familia ar deveni unul dintre acele momente de neuitat, pentru că totul pare atât de aproape de natură. Astfel, invitații tăi se vor simți într-un loc special și vor admira locul în care ai posibilitatea să îți petreci timpul chiar la tine acasă, cu multe râsete și voie bună.

De asemenea, vrem să știi că sistemul Valedo oferă siguranță, mai ales pentru familiile cu copii de vârstă mică sau cu animale de companie curioase. Sistemele noastre au un mecanism special de blocare care împiedică deschiderea accidentală a părților sistemului de către copii când sunt închise. Acum poți să stai fără griji atunci când ei încă sunt mici și năzdrăvani.

Dacă îți faci griji în ceea ce privește intimitatea, mai ales dacă ai un balcon situat la mică distanță de blocul de alături, află că poți opta pentru sticlă mată (sablată chimic) pentru închiderea balconului tău cu un sistem Valedo. Mai mult, îți oferim și variante de sticlă fumurie bronz și fumurie gri, cu minunate nuanțe de culoare arămie, pentru un balcon cu un aspect deosebit și cu totul original.

Curățarea geamurilor dă bătăi de cap multor oameni. Cu toții știm stropii de ploaie care ne lasă urme pe geamul din exterior și urmele de degete de copii de pe interior. Suntem conștienți cu toții cât de greu este să ștergi geamurile din exterior, dar panourile sistemului Valedo se deschid și pliază în interiorul balconului, făcând curățarea acestora mai simplă, mai rapidă ca oricând și în siguranță! Gata cu bătăile de cap!

Cine ar fi crezut că balconul poate deveni locul ideal pentru realizarea antrenamentului de yoga, de stretching sau fitness în timp ce te bucuri de lumina de afară care te înviorează? Balconul închis cu sticla Valedo are încorporat un sistem de glisare modern și elegant, care îți permite să glisezi panourile până la capăt. De asemenea, poți alege să le deschizi parțial, atât cât ai nevoie pentru a putea beneficia de aerisire. Astfel, vei simți că îți realizezi antrenamentul undeva în natură și te vei putea bucura de un aer curat și oxigenat.

Cu un balcon închis cu sticlă glisantă Valedo, acum îți poți crea micul tău colț de rai. Dacă ai visat mereu să ai mica ta grădină plină de flori și, poate, diverse legume, acum îți poți transforma visul în realitate, crescând plante care se vor bucura de lumina soarelui 365 de zile pe an. Cu acest tip de balcon poți avea mai mult acces la soare, la vitamina D și avantajul de a-ți crește imunitatea în mod natural.

Balconul poate deveni noul loc preferat și ideal de muncă. Dacă ești freelancer sau lucrezi remote, acum poți transforma acel spațiu într-un loc productiv și interesant în același timp. Lumina naturală te va inspira, iar aerul oxigenat te va destresa. De asemenea, dacă locuiești cu mai multe persoane, în balcon vei putea simți că ai parte de intimitate și te vei putea bucura de toate anotimpurile într-o atmosferă plăcută și protejată.

Cum îți poți realiza balconul tău de vis?

Noi, Valedo Systems, îți oferim sisteme de glisare din sticlă securizată, optime, sigure și complet funcționale, astfel încât să îți ofere un plus de confort. Pentru închiderea balconului, îți recomandăm două sisteme de închidere care să te ajute să îți transformi spațiul în mod inedit.

Valedo BKS

Valedo BKS este sistemul care îți transformă complet balconul și îl va face să fie admirat de vecini, în timp ce tu te poți bucura de toate funcționalitățile și beneficiile sale.

Aflați mai multe

Acest sistem îți oferă posibilitatea de glisare completă, adică un balcon pe care îl poți deschide vara și închide iarna sau pe care îl poți deschide atât cât dorești tu, fără să îți obstrucționeze priveliștea. Valedo BKS este un sistem practic și fiabil de închidere cu sticlă a balconului, care poate glisa și coti chiar și pe colțuri sau pe semi-rotund. Mai mult, am luat în considerare și problema apariției condensului și, de aceea, am proiectat un canal special, complet integrat în șina de jos, care are rol de captare și eliminare a condensului în exterior.

Cu un design elegant, sistemul a cucerit inimile multor persoane datorită potențialului pe care îl aduce balconului, dar și pentru că este potrivit, indiferent de arhitectura blocului sau casei tale. Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic pentru un plus de rezistență și sunt disponibile în 4 culori diferite, cu sticlă securizată clară, mată, fumurie bronze sau fumurie gri, astfel încât tu să poți alege exact ceea ce ți se potrivește.

Este un sistem complet etanș, care asigură atât vizibilitate și lumina naturală, cât și protecție împotriva vremii capricioase sau a zgomotului de afară. În plus, sistemul inovativ BKS asigură etanșare magnetică între panourile de sticlă, care este aproape invizibilă, cu o grosime de doar 6 mm, care se îmbină perfect și care nu își schimbă culoarea în timp, așa cum se întâmplă la etanșarea cu chedere din PVC.

Valedo ICS

Sistemul Valedo ICS îți oferă senzația că ai un spațiu infinit, pe care îl poți proteja de vremea schimbătoare, dar în același timp îl poți folosi atunci când vrei să te simți în contact cu natura. Poate fi aerisit complet sau parțial, în funcție de nevoile tale.

Aflați mai multe

Acest sistem din sticlă securizată termopan îți oferă izolație termică ridicată, pentru ca tu să te bucuri de confort termic și să te asiguri că ai parte de eficiență energetică atunci când admiri priveliștea panoramică. În plus, sistemul Valedo ICS reduce sunetul străzii pentru ca tu să te simți inspirat/ă în liniște și să te poți concentra mai ușor, indiferent că te afli într-un sat liniștit de munte sau chiar în inima orașului care vibrează.

Aspectul estetic plăcut și minimalist este dat de cadrul robust din aluminiu, disponibil în 4 culori standard, care are o lățime minimă de doar 50 mm, pentru a asigura o vizibilitate completă asupra mediului exterior. Are o funcție specială de evacuare în exterior a condensului adunat pe sticlă, iar profilul de etanșare vertical este foarte eficient împotriva vântului, apei și prafului.

După cum poți vedea, ambele sisteme au particularități care îți pot face din balconul tău un colțișor care îți ajunge la suflet și un spațiu care să fie folosit la potențialul maxim.

Tu din ce motiv ai alege un asemenea sistem? Lasă-ne un comentariu și spune-ne părerea ta!

​Misiunea noastră este să te ajutăm să transformi spațiul interior și exterior, prin sisteme și produse personalizate pe nevoile tale, astfel încât tu să te bucuri de eficientizarea spațiului și de tot ce îți poate oferi locuința ta. Îți punem la dispoziție un sistem complet, sigur și ușor de utilizat, astfel încât tu sa nu ai bătăi de cap și să ai convingerea ca sistemul Valedo ales este cea mai bună alegere pentru a te bucura de activități sociale, de cine romantice și de momente relaxante în spații care te reprezintă.


8 motive pentru care să îți închizi balconul cu ajutorul sistemelor inovative Valedo
VALEDO SYSTEMS S.R.L. 14 martie, 2023
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu
Tot ce trebuie să știi despre închiderea terasei cu sistem glisant Valedo.