Livrare Gratuita

Obtine livrare gratuita pentru proiectele Valedo oriunde in Romania


Solutia Noastra

Descrierea programului:


​Programul Livrare Gratuită pentru Sistemele Glisante Valedo reprezintă un beneficiu major pentru distribuitorii noștri. Înțelegem cât de importantă este eficiența costurilor și viteza de livrare în afacerea voastră, de aceea am dezvoltat acest program special pentru a vă sprijini în obținerea rezultatelor dorite.


​Scopul programului nostru este de a vă ajuta să vă concentrați pe creșterea cifrei de afaceri, oferindu-vă oportunitatea de a reduce cheltuielile operaționale legate de transport. Prin intermediul acestui program, ne asigurăm că costul transportului pentru comenzile dumneavoastră este asigurat de Valedo Systems, permițându-vă să oferiți prețuri competitive clienților finali.


Beneficiile distribuitorilor:


Participarea la programul de Livrare Gratuită aduce o serie de beneficii semnificative pentru distribuitori Valedo:


 • Cheltuieli operaționale reduse: Costurile de transport pentru comenzile dumneavoastră sunt asigurate de către Valedo Systems, ceea ce duce la o reducere a cheltuielilor operaționale și la creșterea profitabilității afacerii dumneavoastră.
 • Volum mai mare de vânzări: Prin reducerea prețului final pentru clienții finali, în urma eliminării costurilor de transport, veți atrage un volum mai mare de clienți și veți înregistra o creștere a vânzărilor.
 •  Eliminarea preocupărilor legate de organizarea transportului: Noi ne ocupăm de transportul comenzilor livrate către sediul firmei dumneavoastră, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea și servirea clienților dumneavoastră.
 • Transport în siguranță: Ne asigurăm că sistemele Valedo sunt transportate în condiții optime până la sediul firmei dumneavoastră, astfel încât să ajungă în stare perfectă la clienții finali.


Prin participarea la programul Livrare Gratuită, veți beneficia de avantaje competitive, iar afacerea dumneavoastră va avea o mai mare flexibilitate și o eficiență sporită în procesul de livrare a sistemelor glisante Valedo. Suntem dedicați creșterii comunității distribuitorilor Valedo și vă apreciem sprijinul în promovarea brandului nostru și a produselor noastre.


Criterii de eligibilitate pentru a avea parte de livrare gratuita:

Pentru a beneficia de programul Livrare Gratuită pentru Sistemele Glisante Valedo, distribuitorii trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Sa nu comercializezi si alte sisteme glisante direct concurente cu sistemele glisante Valedo 
 • ​Deținerea unui website al companiei, unde să fie prezentate informații relevante despre activitatea și produsele oferite. Este esențial ca distribuitorii să ofere clienților un mijloc de acces facil la informațiile despre produsele Valedo.
 • Afișarea logo-ului Valedo într-o secțiune dedicată pe pagina principală a website-ului. Această secțiune, numită "Furnizori" sau "Parteneri", va reprezenta un loc de promovare a colaborării cu Valedo Systems și va oferi vizitatorilor încrederea că distribuitorul este un partener oficial și autorizat.
 • Integrarea categoriilor principale și a sistemelor Valedo în meniul website-ului. Distribuitorii trebuie să faciliteze navigarea clienților prin oferirea unei structuri clare a site-ului, care să includă secțiuni distincte pentru fiecare categorie și să prezinte sistemele Valedo disponibile pentru fiecare categorie în parte.
 • Afișarea pe website-ul companiei a informațiilor despre sistemele glisante Valedo, respectând Ghidul de publicare primit de la Valedo Systems. Este important ca clienții să poată găsi informații relevante și detaliate despre produsele noastre pe website-ul distribuitorilor.

 • Publicarea periodică a articolelor furnizate de către Valedo Systems pe blogul de pe website-ul companiei. Distribuitorii trebuie să aibă disponibilitatea de a promova și distribui informații actualizate despre produsele și soluțiile noastre către audiența lor. Prin publicarea articolelor noastre, distribuitorii devin surse de informații de încredere pentru clienții lor, consolidând astfel relația cu aceștia și creând o imagine profesională.

 • Aplicarea stickerului "Distribuitor Valedo" pe mașinile utilizate pentru livrare și montaj către clienții finali. Stickerul reprezintă o modalitate vizibilă de a identifica distribuitorii oficiali Valedo și de a transmite încredere și profesionalism clienților.

Aceste criterii au fost stabilite pentru a asigura un standard de calitate și implicare în cadrul programului de Livrare Gratuită. Prin respectarea acestor criterii, distribuitorii devin parteneri activi în promovarea și distribuția produselor Valedo, iar afacerea lor beneficiază de avantaje competitive și de o colaborare strânsă cu echipa noastră.

Suntem dedicați succesului distribuitorilor noștri și suntem bucuroși să dezvoltăm o relație de parteneriat pe termen lung, în care ambele părți să obțină beneficii reciproce și să contribuie la creșterea comunității celor interesați de închiderea teraselor și balcoanelor cu sisteme glisante Valedo.

Calendar organizarea livrării


Pentru a asigura o livrare eficientă și promptă a sistemelor Valedo către distribuitori, am stabilit un calendar de livrare bilunar. Ne dorim să ne asigurăm că produsele ajung la timp la sediul firmei tale, astfel încât să poți să îți onorezi comenzile și să oferi clienților tăi o experiență de calitate.


Mod de organizare a livrării:


​Departamentul nostru de Logistică-Livrări se ocupă de programarea și organizarea livrărilor în funcție de comenzile primite și de calendarul de execuție a lucrărilor. Programul nostru de livrare gratuită se bazează pe o planificare regională, pentru a asigura o distribuție eficientă în diferite zone ale țării la fiecare 2 saptamani!


Zone de livrare și calendarul de livrare:


 • Zona A: Focșani - Tecuci - Bacău - Suceava - Botoșani - Iași
 • Zona B: Pitești - Vâlcea - Sibiu - Alba - Deva - Lugoj - Timișoara - Arad
 • Zona C: Constanța - Tulcea - Brăila
 • Zona D: Brașov - Târgu Mureș - Bistrița - Baia Mare - Satu Mare
 • Zona E: Craiova - Vâlcea - Sibiu - Alba - Cluj - Oradea


Zona A -Focșani - Tecuci - Bacău - Suceava - Botoșani - Iași 

La fiecare 2 saptamani, Incepand cu prima zi de Luni ale fiecarii lunii!

Ex: Luni 03 iulie si 17 iulie 2023 se livreaza toate proiectele pe urmatoarea ruta:
Zona B -Pitești - Rm. Vâlcea - Sibiu - Alba - Deva - Lugoj - Timișoara - Arad

La fiecare 2 saptamani, Incepand cu prima zi de Miercuri ale fiecarii lunii!

Ex: Miercuri  05 iulie si miercuri 19 iulie 2023 se livreaza toate proiectele pe urmatoarea ruta:

Zona C: Constanța - Tulcea - Brăila - București

La fiecare 2 saptamani, Incepand cu prima zi de Vineri ale fiecarii lunii!

Ex: Miercuri  07 iulie si miercuri 21 iulie 2023 se livreaza toate proiectele pe urmatoarea ruta:
Zona D: Brașov - Târgu Mureș - Bistrița - Baia Mare - Satu Mare

La fiecare 2 saptamani, Incepand cu a2a zi de Luni ale fiecarii lunii!

Ex: Luni  10 iulie si Luni 24 iulie 2023 se livreaza toate proiectele pe urmatoarea ruta:

Zona E: Craiova - Rm. Vâlcea - Sibiu - Alba - Cluj - Oradea

La fiecare 2 saptamani, Incepand cu a2a zi de Miercuri ale fiecarii lunii!

Ex: Luni  12 iulie si Luni 26 iulie 2023 se livreaza toate proiectele pe urmatoarea ruta:


Flux de lucru și organizare a livrării:


Fluxul de livrare pentru sistemele glisante Valedo este conceput pentru a asigura o colaborare eficientă și pentru a facilita procesul de primire și descărcare a proiectelor la sediul distribuitorilor. Așadar, urmează pașii acestui flux bine structurat:


1. Pre-notificare proiecte în producție:

Înainte de data stabilită pentru livrare, Valedo Systems va notifica fiecare distribuitor cu privire la proiectele care urmează să fie finalizate în producție și care urmează să fie livrate. Această notificare îi va permite distribuitorului să se pregătească pentru primirea comenzilor și să se asigure că are toate resursele necesare pentru descărcarea și manipularea produselor Valedo.


2. Pregătirea proiectelor pentru livrare:

În ziua livrării, proiectele finalizate vor fi încărcate pe mașina de livrare. Panourile de sticlă vor fi paletate cu atenție, fiind folosiți distanțieri de lemn între ele pentru a asigura o transportare sigură și protejată. Profilele de aluminiu vor fi, de asemenea, impachetate cu atenție pentru a evita deteriorările pe parcursul traseului.


3. Comunicare cu distribuitorii:

Șoferul responsabil de livrare va contacta fiecare distribuitor în parte, înainte de a ajunge la sediul acestuia, pentru a-i informa despre ora estimată de sosire a mașinii de livrare. Această comunicare permite distribuitorului să se pregătească și să asigure accesul și personalul necesar pentru a primi și descărca proiectul în condiții optime.


4. Primirea și descărcarea proiectelor:

La sosirea mașinii de livrare, distribuitorul va asigura accesul și echipa necesară pentru a descărca proiectul sau. Panourile de sticlă și profilele de aluminiu vor fi manipulate cu atenție, asigurându-se că nu apar daune în timpul procesului de descărcare.


5. Verificarea și semnarea documentelor:

După descărcare, distribuitorul va verifica conținutul comenzii pentru a se asigura că toate elementele sunt în stare perfectă și că nu există daune sau defecte. În urma verificării, se vor semna documentele de livrare, confirmând primirea și calitatea produselor.


6. Returul ambalajelor:

După ce proiectul a fost verificat și a fost confirmată primirea în bună stare, distribuitorul va înapoia paletul și lemnii distanțieri către șoferul de livrare, completând astfel procesul de livrare.


Fluxul de livrare bine structurat asigură o colaborare eficientă și transparentă între Valedo Systems și distribuitori, facilitând astfel oferirea unor servicii de calitate clienților finali. Ne dorim ca fiecare etapă să se desfășoare fără probleme, pentru a asigura satisfacția și încrederea în produsele Valedo.


Prezentul program de livrare gratuita nu se aplică în cazul comenzilor de livrare în regim de urgență. În situațiile în care este necesară o livrare rapidă și cu prioritate, aceste cazuri vor fi tratate în regim normal, cu taxă de transport aferentă.


Ghid pentru a obtine livrare gratuita

Detinerea unui website

​Este esențial ca distribuitorii să ofere clienților un mijloc de acces facil la informațiile despre produsele Valedo.

​Dacă nu deții încă un website, îți recomandăm să analizezi această oportunitate de a economisi și de a investi în prezentarea companiei tale. Costurile medii ale unei livrări se ridică în jurul sumei de 2000 de lei. În schimb, costul de creare a unui website de prezentare eficient este în medie de aproximativ 3000 de lei. Aceasta înseamnă că economisind costurile a două livrări, poți plăti o firmă specializată să îți dezvolte un website de prezentare profesional.

Afisare logo Valedo

​Afișarea logo-ului Valedo într-o secțiune dedicată pe pagina principală a website-ului. Această secțiune, numită "Furnizori" sau "Parteneri", va reprezenta un loc de promovare a colaborării cu Valedo Systems și va oferi vizitatorilor încrederea că distribuitorul este un partener oficial și autorizat.

In aceasta sectiune se adauga logo-ul Valedo cu link catre https://www.valedo.ro/ 

Exemplu de prezentareMeniul website-ului


​În cadrul colaborării cu Valedo Systems, distribuitorii noștri au responsabilitatea de a facilita navigarea clienților prin intermediul website-ului lor, oferind o structură clară și intuitivă a site-ului. Pentru a asigura o experiență plăcută și ușor de utilizat, este important ca distribuitorii să includă secțiuni distincte în meniul lor, care să reprezinte categoriile principale și să prezinte sistemele Valedo disponibile pentru fiecare categorie în parte.


​Structurarea website-ului în funcție de categorii și sisteme Valedo permite clienților să găsească rapid și eficient informațiile de care au nevoie. Astfel, distribuitorii pot evidenția gama diversificată de produse Valedo și pot oferi detalii specifice pentru fiecare sistem în parte, într-un mod organizat și accesibil.


În meniul website-ului, distribuitorii trebuie:

 • Sa includa categorii principale pentru care sunt proiectate fiecare sistem in parte
 • Sistemele sa fie corect aranjate sub categoria din care fac parte
 • Sistemele sa includa denumirea corecta : Ex Valedo BKS-T


1. Inchideri terase:

 • Valedo BKS-T
 • Valedo ICS-T
 • Valedo IS
 • Valedo MotionGlass


2. Inchideri balcoane:

 • Valedo BKS
 • Valedo ICS
 • Valedo Eksen


3. Compartimentări interioare cu sticlă:

 • Valedo Sliding


4. Acoperiri de terase:

 • Valedo GlassRoof


Exemple de menu-uri ce pot fi implementate pe website-ul tau:


​Varianta I: Megamenu

​Utilizand menu-ul de tip megamenu, distribuitorii ar putea oferi o navigare rapidă și intuitivă pentru clienții lor, permițându-le să acceseze rapid informațiile și produsele dorite. Acesta ar oferi o prezentare vizuală clară și organizată a categoriilor și sistemelor Valedo, îmbunătățind experiența utilizatorilor și facilitând procesul de informare și achiziție.

Pentru fiecare categorie in parte se deschide un submenu cu imagine, descriere scurta si buton de accesare pagina cu detalii

Recomandat: Cand  sistemele Valedo sunt singurele produse pe care le prezinti pe website-ul tau si ti-ar placea ca vizitatorul website-ul sa citeasca putin despre fiecare sistem in parte inainte sa acceseze pagina de detalii, astfel sa ii vina foarte usor sa navigheze


Varianta II: Menu Dropdown

​Utilizand menu-ul de tip dropdown se pastreaza un menu curat, simplu si usor de navigat . 

Pentru fiecare categorie in parte se deschide un submenu cu denumirea sistemului din acea categorie! Usor de folosit pe mobil dar nu foarte intuitiv pentru ca nu se afiseaza o descriere scurta a fiecarui sistem

Recomandat: Cand nu ai prea multe produse de prezentat si vrei ca vizitatorul website-ului sa treaca prin mai multe pagini cu diferite sisteme inainte sa se hotareasca care sistem ii se potriveste cel mai bine

Varianta III: Menu Multi-parent Dropdown

​Menu-ul multiparent este ideal atunci cand se doreste ca toate produsele ce apartin mai multor categorii, sa fie grupate intr-o categorie principala. De ex, Sisteme Valedo->Inchideri Terase->Valedo BKS-T


Recomandat: Atunci cand ai si alte produse pe langa sistemele Valedo si ai vrea sa le categorizezi in alte categorii principale , parinte , astfel sa nu acupi prea mult spatiu cu intreg menu-ul
Acestea 3 tipuri de menu sunt cele mai utilizate in online iar pentru a fi eligibil pentru livrare gratuita va rugam sa implementati una din aceste 3 variante


Detalii sisteme Valedo

​Pentru fiecare sistem Valedo in parte trebuie sa ai o pagina de prezentare a sistemului respectiv cu informatii despre aceste sisteme!

Aceste pagini trebuie sa respecte un tipar:

 • Descriere sistem
 • Dimensiuni maxime de executie
 • Intre 3 si 5 diferentiatori unici fata sisteme similare ale competitiei

Optional:

 • Culori standard disponibile
 • Tipuri si culori de sticla disponibile
 • Vizualizare 3D ale sistemului

Mai jos vei avea pentru fiecare sistem in parte aceste detalii:

Inchideri Terase: 

 1. Valedo BKS-T 

  • Descriere: Valedo BKS-T este un sistem glisant de închidere a teraselor, cu sticlă securizată de 8 sau 10 mm. Sistemul oferă o vizibilitate excelentă și un design minimalist, cu sine de glisare superioare și inferioare și panouri de sticlă care se pliază perpendicular pe sine.
  • Video Prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=KqdgCSNU5hs 
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: 650-750 mm, Înălțime: 2600-2800 mm
  • Imagine Prezentare:
  • Imagine dimensiuni profile: 
  • Diferentiatori:
   • Sina de glisare cu înălțime redusă: facilitează trecerea și previne împiedicarea.
   • Banda magnetică de etanșare: asigură etanșeitatea și estetica, nu se degradează în soare.
   • Role de glisare din aluminiu: durabilitate și funcționare lină.
   • Sistem de compensare a nivelului: permite montarea pe suprafețe neregulate.
   • Sistem de pliere: permite o deschidere completă a spațiului.
  • Culori standard: RAL8017, RAL7016, RAL9006, RAL9003
  • Sticlă: Sticlă securizată de 8 sau 10 mm
  • Culori sticla disponibile: Transparent, Parsol Bronze, Parsol Gri, Matelux
  • Link cu mai multe informatii si poze ce pot fi preluatehttps://www.valedo.ro/inchideri-terase-sticla/valedo-bks-t

 2. Valedo ICS-T

  • Descriere: Valedo ICS-T este un sistem glisant de închidere a teraselor, cu sticlă termoizolantă. Sistemul oferă o izolare termică superioară și un design elegant, cu sine de glisare superioare și inferioare și panouri de sticlă care se pliază perpendicular pe sine.
  • Video Prezentare:  
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: 650-750 mm, Înălțime: 2600-2800 mm
  • Imagine Prezentare: https://www.valedo.ro/web/image/5038-486c97c9/Sistem_ICS-T_schita%20%281%29.png 
  • Imagine dimensiuni profile: https://www.valedo.ro/web/image/5021-d3e8c727/schita%20ICS-T.jfif 
  • Diferentiatori:
   • Sticlă termoizolantă: oferă o izolare termică superioară și confort sporit.
   • Profile de aluminiu nud și feder: asigură o etanșeitate excelentă și durabilitate pe termen lung.
   • Sistem de compensare a nivelului: permite montarea pe suprafețe neregulate.
   • Role de glisare din aluminiu: durabilitate și funcționare lină.
   • Sistem de pliere: permite o deschidere completă a spațiului.
  • Culori standard: RAL8017, RAL7016, RAL9006, RAL9003
  • Sticlă: Pachet de sticlă termoizolantă de 30 mm, 
  • Culori sticla disponibile: Transparent, Parsol Bronze, Parsol Gri,
  • Link cu mai multe informatii si poze ce pot fi preluate: https://www.valedo.ro/inchideri-terase-sticla/valedo-ics-t 
 3. Valedo IS

  • Descriere: Valedo IS este un sistem glisant de închidere a teraselor, cu sticlă securizată sau termoizolantă. Sistemul oferă o operare ușoară și rapidă, cu sine de glisare superioare și inferioare și panouri de sticlă care culisează pe sine.
  • Video Prezentare:
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: 800-1000 mm, Înălțime: până la 3000 mm
  • Imagine Prezentare:
  • Imagine dimensiuni profile: 
  • Diferentiatori:
   • Operare ușoară și rapidă: toate panourile sunt conectate, permitând o deschidere și închidere rapidă.
   • Sina de glisare cu 3 sau 5 canale: permite instalarea a 3 sau 5 panouri de sticlă.
   • Sticlă securizată sau termoizolantă: oferă flexibilitate în funcție de necesitățile de izolare.
   • Sistem de compensare a nivelului: permite montarea pe suprafețe neregulate.
   • Role de glisare din aluminiu: durabilitate și funcționare lină.
  • Culori standard: RAL8017, RAL7016
  • Sticlă: Sticlă securizată de 8 mm sau pachet de sticlă termoizolantă de 20 mm, 
  • Culori sticla disponibile: Transparent, Parsol Bronze, Parsol Gri,
  • Link cu mai multe informatii si poze ce pot fi preluate: 

Inchideri Balcoane

 1. Valedo BKS

  • Descriere: Valedo BKS este un sistem glisant pentru închiderea balcoanelor, folosind sticlă securizată de 8 sau 10 mm. Sistemul oferă o vizibilitate excelentă și un design minimalist, cu sine de glisare superioare și inferioare și panouri de sticlă care se pliază perpendicular pe sine.
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: 650-750 mm, Înălțime: până la 3000 mm
  • Diferentiatori:
   • Sina de glisare cu compensare a nivelului: permite montarea pe suprafețe neregulate.
   • Banda magnetică de etanșare: asigură etanșeitatea și estetica, nu se degradează în soare.
   • Role de glisare din aluminiu: durabilitate și funcționare lină.
   • Sistem de pliere: permite o deschidere completă a spațiului.
   • Sistem de drenare a condensului: previne acumularea de apă.
  • Culori standard: RAL8017, RAL7016, RAL9006, RAL9003
  • Sticlă: Sticlă securizată de 8 sau 10 mm
  • Culori sticla disponibile: Transparent, Parsol Bronze, Parsol Gri, Matelux
  • Link cu mai multe informatii si poze ce pot fi preluate:
 2. Valedo ICS

  • Descriere: Valedo ICS este un sistem glisant pentru închiderea balcoanelor, folosind pachet de sticlă termoizolantă. Sistemul oferă o izolare termică superioară și un design elegant, cu sine de glisare superioare și inferioare și panouri de sticlă care se pliază perpendicular pe sine.
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: personalizabilă, Înălțime: până la 3000 mm
  • Diferentiatori:
   • Sticlă termoizolantă: oferă o izolare termică superioară și confort sporit.
   • Profile de aluminiu nud și feder: asigură o etanșeitate excelentă și durabilitate pe termen lung.
   • Role de glisare din aluminiu: durabilitate și funcționare lină.
   • Sistem de pliere: permite o deschidere completă a spațiului.
   • Sistem de compensare a nivelului: permite montarea pe suprafețe neregulate.
  • Culori standard: RAL8017, RAL7016, RAL9006, RAL9003
  • Sticlă: Pachet de sticlă termoizolantă de 30 mm, 
  • Culori sticla disponibile: Transparent, Parsol Bronze, Parsol Gri
  • Link cu mai multe informatii si poze ce pot fi preluate:  
 3. Valedo Eksen

  • Descriere: Valedo Eksen este un sistem de balustradă pentru balcoane, folosind sticlă laminată 828. Sistemul oferă o soluție de închidere pentru balcoanele care nu au balustradă, cu suporti montați în podeaua balconului și o mână curentă de aluminiu pe deasupra sticlei.
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: până la 1000 mm, Înălțime: până la 1200 mm
  • Diferentiatori:
   • Suporti pentru sticlă: permite montarea sticlei în podeaua balconului.
   • Sticlă laminată: oferă o vizibilitate excelentă și un design minimalist.
   • Mână curentă de aluminiu: asigură siguranța și estetica.
   • Reglarea verticalității sticlei: permite ajustarea în cazul în care podeaua nu este perfect nivelată.
   • Profile de aluminiu pentru etanșare: asigură o etanșeitate excelentă.
  • Culori standard: Anodizat
  • Sticlă: Sticlă laminată 828, transparentă


Delimitari Interioare

 1. Valedo Sliding

  • Descriere: Valedo Sliding este un sistem glisant de compartimentare interioară, cu sticlă securizată de 10 mm. Sistemul oferă o operare ușoară și rapidă, cu sine de glisare superioare și inferioare și panouri de sticlă care culisează pe sine.
  • Video Prezentare:
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: 800-1000 mm, Înălțime: până la 3000 mm
  • Imagine Prezentare:
  • Imagine dimensiuni profile: 
  • Diferentiatori:
   • Operare ușoară și rapidă: toate panourile sunt conectate, permitând o deschidere și închidere rapidă.
   • Sina de glisare cu 5 canale: permite instalarea a 5 panouri de sticlă.
   • Sticlă securizată de 10 mm: oferă o vizibilitate excelentă și un design minimalist.
   • Sistem de compensare a nivelului: permite montarea pe suprafețe neregulate.
   • Role de glisare din aluminiu: durabilitate și funcționare lină.
  • Culori standard: Anodizat
  • Sticlă: Sticlă securizată de 10 mm, 
  • Culori sticla disponibile: Transparent, Parsol Bronze, Parsol Gri, Matelux
  • Link cu mai multe informatii si poze ce pot fi preluate: 

Acoperisuri Sticla:

 1. Valedo GlassRoof

  • Descriere: Valedo GlassRoof este un sistem de acoperire a teraselor sau balcoanelor, cu sticlă laminată. Sistemul oferă protecție împotriva intemperiilor și un design estetic, cu profile structurale de aluminiu și panouri de sticlă.
  • Video Prezentare:
  • Dimensiuni maxime: Lățime panou: 800-1000 mm, Lungime: până la 6000 mm, Adâncime: până la 5000 mm
  • Imagine Prezentare:
  • Imagine dimensiuni profile: 
  • Diferentiatori:
   • Sticlă laminată: oferă protecție împotriva intemperiilor și un design estetic.
   • Jgheab frontal: preia apa pluvială și o drenează prin stâlpii de susținere.
   • Profil de aluminiu reglabil: permite ajustarea pantei de înclinare.
   • Montanți de aluminiu: asigură o structură robustă și durabilă.
   • Sistem de prindere cu profil capac: facilitează montarea sticlei.
  • Culori standard: Anodizat
  • Sticlă: Sticlă laminată 4.2.4 sau 5.2.5
  • Culori sticla disponibile: Transparent, Parsol Bronze, Parsol Gri, Matelux
  • Link cu mai multe informatii si poze ce pot fi preluate: