/ Pergole / Valedo Glass Roof / Detalii tehnice

Odoo • A picture with a caption

Design inteligent

Odoo • Image and Text

Sistem fiabil


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată și proiectată în detaliu pentru a ne asigura că sistemul să aibă un design practic și estetic și să nu necesite intervenții de mentenanță.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

 Etanșare eficientă

Odoo • Image and Text

Garnituri pentru etanșare


 Sistemul Valedo Glass Roof este complet etanș, infiltrarea apei nu va deveni o problemă în timp. 

Etanșarea este un element inserat în toate punctele cheie: atât la perete, pentru o fixare eficientă pe perete, între panourile de sticlă și profilele din aluminiu, pentru evitarea neplăcerilor provocate de infiltrații, și la îmbinări.

 Performanță

Odoo • Image and Text

Sistem de evacuare a apei


Evacuarea apei de ploaie sau cea rezultată în urma topirii zăpezii nu este o problemă datorită sistemului incorporat de jgheaburi și burlane. 

Sistemul de canale și jgheaburi este atent proiectat pentru a prelua și evacua rapid apa pluvială, aceasta evacuându-se la baza grinzilor din aluminiu. De asemenea, jgheaburile au grătare speciale care nu permit frunzelor să înfunde canalul de evacuare.  

Materiale de calitate

Odoo • Image and Text

Profile din aluminiu cu jgheaburi


 Sistemul are profile din aluminiu dur, un material care și-a dovedit rezistența în timp și utilizarea fără probleme. Grinzile sistemului sunt proiectate pentru a susține cu succes greutatea sticlei, cât și greutatea suplimentară a zăpezii.

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic. Culorile standard sunt alese să se potrivească cu stilul locuinței sau al spațiului unde se dorește integrarea sistemului Valedo Glass Roof. Mai mult, profilele se pot vopsi în orice altă culoare RAL, pentru o fuziune perfectă cu stilul architectural.


8° - 12°

înclinația acceptată pentru acoperiș

6+2+6 mm și 8+2+8mm 

variante de  sticlă laminată

5 m

proiecția maximă acceptată

Robustețe