/  Pergole  / Valedo Glass Roof

Spațiu util extins

Valedo Glass Roof

Mai multă lumină, mai mult spațiu

Sistemul Valedo Glass Roof ideal pentru spații în care se dorește un spațiu protejat de ploaie, vânt sau zăpadă, dar de unde să nu lipsească lumina naturală.

Mulțumită sticlei folosite, această extensie a locuinței dvs va putea fi folosită tot timpul anului. Sistemul Glass Roof va fi apreciat la adevarata sa valoare mai ales în timpul iernii, atunci când poate fi folosit ca un spațiu de relaxare al întregii familii, un loc aerisit, plin de lumină și unde florile pot fi păstrate în siguranță.

Alegeți un sistem care vă oferă libertatea de vă bucura la maximum de lumina naturală, protecție și confort tot timpul anului

Un sistem fiabil

Valedo Glass Roof

Aveți natura aproape tot timpul anului


Constuit din materiale rezistente - profile din aluminiu durabil și sticlă securizată - aveți încrederea că o să vă puteți bucura de acest spațiu confortabil mult timp, fără costuri de întreținere.

Sistemul de acoperiș din sticlă Glass Roof poate fi folosit atât în combinație cu un sistem Valedo de închidere cu sticlă a terasei pentru  a avea o terasa complet protejată și închisă, cât și pe post de pergolă cu acoperiș din sticlă, pentru obținerea unui spațiu plin de lumină, aerisit și ferit de ploaie.

Soluție avansată tehnologic 

Sistemul este atent proiectat astfel încât să reziste la variații de temperatură și la condițiile meteorologice diverse.

Valedo Glass Roof
Sistemul are integrat canale și jgheaburi de colectare și evacuare a apei

Atenție la detalii 

Valedo Glass Roof

Etanșare la apă


Profilele din aluminiu sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu sticla securizată asigurând, astfel, etanșarea și nu veți  avea surprize neplăcute în ceea ce privește infiltrația apei în terasă.

Mai mult, sistemul de canale și jgheaburi atent proiectate pentru a prelua și evacua rapid apa pluvială. De asemenea, jgheaburile au grătare speciale care nu permit frunzelor să înfunde canalul de evacuare. 

Design impresionant

 Stil modern

Valedo Glass Roof

Integrat cu stilul locuinței tale


Sistemul Glass Roof este conceput pentru a se potrivi arhitecturii locuinței. Profilele din aluminiu au fost proiectate astfel încât să nu afecteze structura de rezistență a  clădirii dvs. și pentru a permite pătrunderea luminii naturale în interior.

Mai mult, mulțumită sistemului avansat, se pot realiza diferite configurații de acoperiș pentru a se potrivi perfect arhitecturii clădirii dvs.
Valedo Glass Roof

Canale și jgheaburi

Sistemul este proiectat cu canale de evacuare și jgheaburi cu grătar.

  • Evacuare rapidă a apei puviale

  • Profil  de etanșare la perete

  • Profil special de evacuare a condensului

Valedo Glass Roof

Diverse configurații 

În funcție de arhitectura clădirii dvs, se pot realiza diverse configurații ale sistemului astfel încât acesta să se potrivească perfect.

  • Stâlpi de susținere din aluminiu solid

  • Sticlă securizată și laminată

  • Grosimi de 6+2+6 mm și 8+2+8mm 

Valedo Glass Roof

Combină cu un sistem Valedo

                   

Poți alege să folosești sistemul pe post de pergolă sau poți alege să combini cu un sistem Valedo din sticlă pentru închiderea terasei.

Utilizați estimatorul nostru online și aflați gratuit cât poate costa pentru a avea terasa dvs. de vis