/ Pergole / Pergolă retractabilă din pânză

Folosiți spațiul exterior la potențialul său maxim

 
 

O soluție elegantă


 Sistemul de pergolă cu pânză complet retractabilă combină frumusețea unei pergole clasice cu flexibilitatea unei copertine retractabile; totuși este suficient de rezistentă pentru a rezista acțiunii razelor UV și vremii schimbătoare. Sistemul de pergolă retractabilă controlată electronic vă oferă un nivel unic de control asupra naturii și vă oferă posibilitatea de a vă folosi spațiul în aer liber ca zonă de locuit în aer liber.

Creați o atmosferă plină de viață și primitoare, combinată cu funcționalitate și robustețe, utilizând o pergolă retractabilă contemporană.

Transformă-ți-vă spațiul în mod creativ 

Valedo Pergola Retractabila

Linii arhitecturale și design elegant


Spațiul în aer liber atinge noi niveluri de confort cu un sistem elegant care vă va uimi cu liniile sale moderne, acoperind și protejând cu eleganță.

Soluția ideală pentru utilizarea în spații rezidențiale sau comerciale, pergola retractabilă oferă protecție oaspeților dvs, zona de relaxare fiind ferită de soarele arzător de la miezul zile și noaptea poate fi complet retractată pentru a oferi o senzație de deschidere și prospețime.

Embed HTML here

Un nou standard

Valedo Pergola Retractabila

Spațiu exterior protejat


Pergola retractabilă este rezistentă la vânturi puternice, îmbunătățind întregul spațiu în aer liber și creând un nou mediu protejat. De asemenea, pergola este concepută pentru a fi etanșă, iar sistemul integrat de drenare a apei  contribuie la scurgerea eficientă a apei fără instalarea unor jgheaburi suplimentare.

Pânza de tip blackout și rezistența sa desosebită la condiții meteorologice diverse, fără a fi nevoie de stâlpi de susținere suplimentari, permite pergolei retractabile să fie un element indispensabil pentru terasa dumneavoastră.

Terasă deschisă sau acoperită? Ambele!

Soluție versatilă

Valedo Pergola Retractabila

Sistem adaptabil pentru fiecare spațiu


Această pergolă retractabilă controlată electronic este construită pentru a se potrivi zonei dvs. și, indiferent de spațiul dvs. în aer liber, această pergolă retractabilă vă va permite să petreceți timpul afară, fără teama schimbării vremii.

Creați spațiu suplimentar la simpla apăsare a unui buton - o cameră în aer liber! Sistemul este perfect pentru toate aplicațiile comerciale în care este necesară o soluție pentru suprafețe mari. Oferiți o nouă experiență oaspeților dvs. cu ajutorul unui sistem ce combină tehnologia cu fiabilitatea și eleganța.

Valedo Pergola Retractabila

Canal drenaj apa pluvială

Sistemul are jgheaburi speciale de drenaj care evacuează eficient și rapid apa de ploaie.

  • Sistem special proiectat

  • Rezistent la vânt

  • Pânză rezistentă și durabilă

Valedo Pergola Retractabila

Pentru suprafețe mari 

 Sistemul de pergolă retractabilă cu acțiune motorizată poate fi instalat cu succes în spații comerciale sau restaurante cu deschideri mari.

  • În funcție de varianta aleasă, pergola poate acoperi deschideri cu o lungime de până la 12m

  • Nu sunt necesare stâlpi suplimentari

Valedo Pergola Retractabila

Personalizat 

Puteți alege culorile pentru proiectul dvs. din cele 6 culori standard RAL pentru profilul din aluminiu.

  • Profile din aluminiu vopsit electrostatic

  • Pânză blackout, rezistentă la razele UV