SC Capital National Construct SRL

Specialist Partener

SC Capital National Construct SRL
Str. Lunga 79
Brasov BV 500058
România
0722.624.614
cnconstructbv@yahoo.com

Compania noastră are sediul în Brașov și a fost înființată în anul 1994. Din 1999, principalul obiect de activitate al firmei a devenit producţia tâmplăriei din aluminiu şi PVC cu geam termoizolant.

 Oportunităţile pieţei şi dezvoltarea domeniului tâmplăriei termoizolante, apariţia noilor materiale ne-au determinat să ne lărgim gama de produse. Astfel am executat şi montat fațade cortină şi luminatoare cu diferite tipuri de sticlă (structurale, semistructurale, reflexive, securizate, antiefracție), placări cu bond, vitrine, balustrade cu sticlă laminată, uși automate, sere, copertine, glafuri, jaluzele și plase contra insectelor, sisteme de protecție solară (jaluzele, rulouri, rolete, plisee, marchize, pergole retractabile) si din 2016 cele mai dorite si performante inchideri de balcoane, terase, foisoare, cu cel mai transparent sistem de pe piata -  sistemul glisant VALEDO. 

Prin parteneriatele tradiționale pe care le avem cu cei mai importanți furnizori în domeniu pe plan european, asigurăm produse de cea mai bună calitate, produse care să se modeleze pe cerițele clienților noștri.

Echipa noastră, prin experiența acumulată în cei peste 20 ani de activitate în domeniul tâmplăriei și a fațadelor termoizolante, prin proiectele complexe realizate, precum şi prin profesionalismul de care am dat dovadă, vă garantează că va găsi soluţii de top, inovative si durabile din punct de vedere tehnic pentru proiectele dumneavoastră și ne recomandă ca unul dintre cei mai flexibili furnizori de pe piață  de profil, iar portofoliul de clienți format din firme importante atât pe plan local, cât și pe plan național, vă oferă garanţia că și dumneavoastră veți fi mulțumit de produsele și serviciile noastre.


Odoo • Text and Image

Galerie foto: