/  Partiționări interioare sticlă / Valedo Sliding

Spațiu deschis, spațiu conectat 

 
 

Lumină din abundență


Adaptați-vă spațiul utilizând o soluție modernă pentru partiții interioare. Conectați rapid sau separați încăperile cu Valedo Silding, un sistem din sticlă care permite transparența, creând deschidere vizuală, senzație de prospețime și oferindu-vă posibilitatea de a împărți și deschide spațiul ori de câte ori aveți nevoie.

Creați un spațiu plin de lumină cu un sistem de compartimentare interioară care vă permite libertatea de proiectare nelimitată prin eleganță și minimalism

 Ușor de folosit

 
 

Manevrare cu o singură mână


Panourile individuale de sticlă sunt trase automat unul câte unul în poziția lor finală. Sistemul poate fi glisat până la capăt, parcând unul lângă altul, oferindu-vă o tranziție lină și rapidă de la un spațiu divizat la unul reconectat.

 here

Design inovativ 

Cu un prag de numai 1 cm, Valedo Sliding asigură o trecere ușoară și lină și nu oferă impedimente de intrarea sau ieșirea din spațiu.

Valedo Sliding
Verifică detaliile tehnice și vezi de ce sistemul Sliding este perfect pentru spațiul tău.

Creați un spațiu plin de lumină cu un sistem de compartimentare interioară care vă permite libertatea de proiectare nelimitată prin eleganță și minimalism

Farmec estetic 

Valedo Sliding

Eleganța sticlei


Valedo Sliding vă va ajuta să creați o zonă separată și, în același timp, să oferiți un stil sofisticat și vedere neobstrucționată a întregului spațiu. Designul minimalist și profilul subțire din aluminiu asigură că partiția interioară inovatoare din sticlă se va potrivi perfect stilului camerei dvs.

Deschidere vizuală și transparență

Spații flexibile 

Valedo Sliding

Potrivit în diverse spații


Valedo Sliding este alegerea perfectă pentru o varietate de spații: de la o partiție practică și elegantă între bucătărie și sufragerie, până la birouri deschise, unde vă permite să creați un birou elegant și separat și spații de întâlnire sau de conferință, permițând fluxul de lumină naturală și îmbunătățirea funcționalității spațiului.

Valedo Sliding

Prag de trecere

Pragul  cu  canale a fost special conceput pentru a oferi o trecere ușoară fără a fi un obstacol.

  • Înălțime de 1 cm 

  • Design rotunjit

  • Pragul poate fi lipit de podea

Valedo Sliding

Estomparea sunetelor 

Panourile de sticlă securizate și profilul de perie acționează ca un tampon de sunet, făcând din Valedo Sliding sistemul perfect pentru delimitarea dintre bucătărie și a sufragerie.

  • Profil perie vertical

  • Mâner practic

  • Sistem de blocare

Valedo Sliding

Glisare bi-direcțională 

Sistemul este extrem de adaptabil și puteți alege direcția dorită de glisare.

  • Glisare bi-direcțională

  • Glisare lină

  • Poate acoperi o suprafață de până la 10m

Utilizați estimatorul nostru online de proiecte și aflați gratuit cât poate costa pentru a avea compartimentarea interioară mult visată