Transparență maximă

 
 

Soluție elegantă din sticlă


Valedo ShowCase vă ajută să creați o intrare captivantă și primitoare sau o delimitare eficientă a spațiului. Sistemul complet din sticlă menține continuitatea vizuală și vă va uimi cu designul său minimalist și elegant. Această soluție de sticlă glisantă care economisește spațiu permite pătrunderea luminii naturale, precum și împărțirea spațiului în funcție de nevoi pentru a optimiza fiecare centimetru de spațiu.

Creați experiențe noi pentru clienții sau oaspeții dvs. cu ajutorul unui sistem fără rame, din sticlă, care asigură o manevrabilitate ușoară și rapidă

Fără șină inferioară

Valedo ShowCase

Sistem suspendat de sticlă glisantă


Sistemul se potrivește chiar și în cele mai provocatoare spații cu designul său inovativ fără profil pentru prag și vă permite să schimbați percepția spațiilor în cel mai simplu și eficient mod. Sistemul glisează complet pe șina superioară, eliminând, astfel, necesitatea unui profil pentru prag, subliniind astfel fluiditatea și permițându-vă să vă bucurați de o suprafață continuă a podelei.


Embed HTML here

Proiectat cu atenție 

Sistemul inovator de glisare fără șină inferioară asigură un spațiu complet liber.

Valedo ShowCase
Sistem modern, adaptat cerințelor spațiilor comerciale.


Creați experiențe noi pentru clienții sau oaspeții dvs. cu ajutorul unui sistem fără rame, din sticlă, care asigură o manevrabilitate ușoară și rapidă

Spațiu divizat și luminos

Optimizați zona comercială

 
 

Spațiu dinamic și flexibil


Îmbunătățiți experiența clienților în magazinul dvs. și creați o fațadă primitoare cu Valedo ShowCase. Acest sistem dinamic și ușor de manevrat a fost conceput special pentru spații comercial, deci este soluția ideală pentru magazine, showroom-uri și cabinete medicale sau orice alte locuri care necesită o soluție creativă pentru a oferi o barieră fizică, dar nu o barieră vizuală.

Valedo ShowCase

Fără șină inferioară

Datorită profilului său superior din aluminiu ce susține greutatea, sistemul nu are nevoie de o șină inferioară, ceea ce îl face soluția pentru zonele comerciale.

  • Podea neîntreruptă

  • Profil de perie pentru etanșare

  • Împiedică pătrunderea prafului și a curenților de aer

Valedo ShowCase

Siguranță

Panourile din sticlă au un zăvor special de blocare în podea, care oferă siguranță și durabilitate. De asemenea, sistemul de îmbinare a panoului de sticlă asigură faptul că, atunci când este închis, sistemul va funcționa ca un ansamblu.

  • Sistem fiabil

  • Rezistență la șocuri mecanice

Valedo ShowCase

Glisare și parcare ghidată

Ghidajul de parcare vă permite să colectați panourile de sticlă suspendate pe o parte și să vă deschideți complet spațiul.

Mulțumită proiectării  inteligente a șinei superioare, Valedo ShowCase permite masca rea șinei superioare în tavan.

  • Glisează pe șina superioară

  • Panourile sunt parcate în capătul șinei

  • Ghidaj de parcare cu formă inovatoare

Utilizați estimatorul nostru online și aflați gratuit cât poate costa pentru a avea delimitarea interioară pe care ați visat-o întotdeauna