Odoo • A picture with a caption
 

Sistem performant

Odoo • Image and Text

Glisare de încredere


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp.

Lucrezi cu sticlă și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare

Design inteligent

Odoo • Image and Text

Profil inferior


Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil si pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de îtrecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 1,8 cm. Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să întreveniți asupra fundației.

Profiul este special adaptat sistemului, acesta având 3 sau 5 șine. Șinele au un profil rotunjit și conțin perii suplimentare pentru etanșare.

Siguranță

Odoo • Image and Text

Kit deschidere


 Primul panou, fie cel din stânga, fie cel din dreapta, poate fi folosit pentru deschiderea și  glisarea panourilor.

Mai mult, kitul de deschidere poate blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

Glisare fără efort

Odoo • Image and Text

Role glisante


 Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special proiectate și instalate în partea inferioară. Astfel, toate panourile de sticlă  sunt deschise și închise fără efort, chiar și de către copii.

De asemenea, rolele performante asigură o glisare cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Performanță termică

Odoo • Image and Text

Geam termopan


 Sistemul folosește geam termopan, iar astfel asigură confort tot timpul anului. Astfel, sistemul Valedo Sliding IS vă ajută să economisiți energie, păstrând o temperatură confortabilă.

Valedo Sliding IS- 5C 

Varianta Sliding IS 5C - are 5 canale pentru profilul de jos și cel de sus, oferind posibilitatea de a avea până la 10 panouri de sticlă - 5 ce merg într-o parte și alte 5 panouri în partea opusă.

Valedo Sliding IS- 3C 

Varianta Sliding IS 3C - are 3 canale pentru profilul de jos și cel de sus, oferind posibilitatea de a avea până la 6 panouri de sticlă - 3 ce merg într-o parte și alte 3  panoui în partea opusă