Eficiență


 
 

Sistem fiabil


 Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Proiectare atentă


Valedo ICS - schita tehnica

Glisare în totalitate


 Sistemul Valedo ICS a fost atent proiectat pentru a funcționa corect având incluse elemente pentru a asigura etanșeitate.

Valedo ICS -  profil preluare condens

Profil de preluare a condensului

Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.

Profilul inferior din aluminiu era un design atent, fără colțuri ascuțite. Datorită designului practic, poate fi fixat direct pe parapet, fără a fi nevoie să modificați structura balconului.


Valedo ICS - geam termopan

Geam termopan

Sistemul Valedo ICS folosește geam termopan cu sticlă securizată. Mai mult, folosim o foaie de sticlă float pe exterior și una de low-e pe interiorul sticlei, lucru ce îi conferă sistemului Valedo ICS o eficiență termică bună iar aerul din interior este menținut la o temperatură optimă. Mai mult, sistemul acționează ca un tampon fonic, reducând zgomotul străzii.

Profil vertical de etanșare

Profilul vertical din aluminiu asigură o potrivire perfectă în spațiul dvs. Acesta are incorporate elemente suplimetare care asigură etanșarea; garnitura specială se fixează pe panoul de sticlă și nu permite pătrunderea apei. Profilul permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust.  Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.
Etanșare performantă

Glisare impecabilă

Transparență

Valedo ICS - role glisante

Role glisante

Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă de către rolele special fabricate care conțin câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Valedo ICS - buton aplicat

Buton aplicat

Primul panou are un buton aplicat care facilitează deschiderea și închiderea sistemului. Panourile din sticlă pot fi deschise și închise rapid cu ajutorul butonului care este confortabil și are un aspect estetic plăcut.

Valedo ICS - profil compensator

Profil compensator diferențe de nivel

Pentru un montaj impecabil chiar și în balcoane în care există diferențe de nivel, a proiectat profilul compensator care poate acoperio diferență de până la  22 mm sus-jos.

Sistem etanș

  • 2700 mm - recomandat
  • 3000 mm - maxim acceptat

Sticlă securizată termopan pachet de 30 mm:

  • 6/18/6
  • 4/20/6

Sticlă securizată termopan clară

Atât în partea superioară, cât și în cea inferioară

Maximum 20 de panouri cu lațimea recomandată (10 panouri cu glisare în partea stângă și 10 panouri cu glisare în partea dreaptă)

  • Negru
  • Gri
Opțional
  • Se pot face decupaje în sticlă pentru evacuare centrală sau hotă

Broșură Valedo ICS


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo ICS în format pdf.


Aflați mai multe

Îndepliniți-vă visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită unui sistem performant și inovator de închidere a balconului din sticlă.