Valedo ICS Detalii tehnice

Performanță

Odoo • Image and Text

Sistem fiabil


Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design estetic , practic și pentru a glisa și pivota fără probleme în timp.

 Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare

Sistem eficient

Odoo • Image and Text

Profil de preluare a condensului


Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.

Profilul inferior din aluminiu era un design atent, fără colțuri ascuțite. Datorită designului practic, poate fi fixat direct pe parapet, fără a fi nevoie să modificați structura balconului dumneavoastră

Deschidere ușoară a panourilor 

Odoo • Image and Text

Buton aplicat 


Primul panou are un buton aplicat care facilitează deschiderea și închiderea sistemului. Panourile din sticlă pot fi deschise și închise rapid cu ajutorul butonului care este confortabil și are un aspect estetic plăcut.

Glisare fără cusur

Odoo • Image and Text

Role glisante solide


Fiecare panou oferă o glisare netedă asigură de rolele special dezvoltate care conțin rulment dublu înfășurat în teflon. Astfel, toate panourile sunt deschise și închise confortabil cu frecare și zgomot minim.

  Etanșare la perete

Odoo • Image and Text

Profil vertical de etanșare


Profilul vertical din aluminiu asigură o potrivire perfectă în spațiul dvs. și, de asemenea, permite montarea unei etanșări suplimentare impermeabile. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust. 

Montaj eficient 

Odoo • Image and Text

Profil de compensare a diferențelor de nivel


Profilul inteligent proiectat din aluminiu compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri de perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.