Valedo EKSEN - schita

Design Minimalist


Valedo EKSEN schita tehnica

Vizibilitate maximă


Acest sistem este conceput pentru a maximiza vizibilitatea prin balustradă fără a sacrifica rezistența sau durabilitatea. Liniile curate și clare ale sticlei și frumusețea atemporală a aluminiului vor aduce o notă modernă stilului clădirii dvs.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Valedo EKSEN - suporti aluminiu

Suporți din aluminiu

Fii sigur că vei face un montaj perfect aliniat folosind suporții de prindere ce-ți permit reglarea panoului de sticlă astfel încât să fie montat perfect vertical.

Mai mult, suporții au în interior o garnitură specială ce "îmbracă" panoul din sticlă și îl protejează în momentul în care aceasta este fixată.


Valedo EKSEN - mana curenta

Mână curentă din aluminiu

Mâna curentă folosită este din aluminiu, material rezistent și cu durată mare de viață. Designul cu colțuri rotunjite oferă confort și elimină riscul de accidentare. Forma specială a mâinii curente - în formă de U - asigură o instalare rapidă și durabilă.

Rezistent la greutate

Siguranță

Transparență

Valedo EKSEN - sticla laminata

Sticlă securizată și laminată

Panourile de sticlă securizată și laminată cu folie elastică tip EVA au proprietăți sporite de siguranță și capacitatea de a răspunde cerințelor arhitecturale actuale. Avantajul major al sticlei lamintate este că, în momentul unei eventuale spargeri, fragmentele de sticlă rămân lipite prin intermediul foliei de la interior, eliminând riscul de rănire al persoanelor.

Valedo EKSEN - capace din aluminiu

Capace din aluminiu

Suporții reglabili sunt protejați de praf și impurități de către capacele din aluminiu, ce se instalează pe șina special formată pe suporți.

Cu un aspect perfect finisat, acestea oferă o înfățișare plăcută și un stil uniform balustradei din sticlă Valedo Eksen.

Siguranță & rezistență

Prindere în suport aluminiu

  • Sticlă securizată clară
  • Sticlă securizată matelux (mată)
  • Sticlă securizată fumurie bronze
  • Sticlă securizată fumurie gri

Sticlă laminată și securizată 8/2/8

Maximum 20 de panouri cu lățimea recomandată

Opțional
  • Se pot face decupaje în sticlă pentru evacuare centrală sau hotă

Broșură Valedo EKSEN


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo EKSEN în format pdf.


Aflați mai multe

Îndepliniți-vă visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită unui sistem performant și inovator de închidere a balconului din sticlă.