Configurator Online

Ofertează într-un mod profesionist și pune în execuție fără erori comenzile folosind configuratorul online Valedo.

Execuție Rapidă

Procesul modern de producție asigură un timp corect de execuție a proiectelor, iar tu vei fi anunțat automat când proiectul tău a intrat în producție și când este gata.

Garanție Producător

Fiecare produs finit este însoțit un certificat de garanție a producătorului cu un număr serial unic pe care îl poți oferi clientului tău.

Gata pentru instalare

Oferim partenerilor sticla inclusă și lipită de profilele de aluminiu, iar profilele sunt prelucrate cu frezările și găurile de montaj deja efectuate.

Configurator Online Valedo


Folosește uneltele online puse la dispoziție de noi pentru a câștiga timp și a lucra organizat.

Fără timpi pierduți pentru a scrie o ofertă, fără schițe făcute de mână, fără conversații telefonice pentru a clarifica cum trebuie executat proiectul!

    1. Calculare Ofertă

Calculează și ofertează clienților tăi fără riscuri de a greși oferta comercială, vei știi în timp real costurile de producție și prețul de vânzare.


    2. Ofertare în format PDF

Creează o ofertă în format pdf fără prea mare efort! Textul predefinit te va ajuta să ai deja un șablon editabil de ofertare.


    3. Bază de date proiecte

Vei avea o bază de date ale proiectelor, cu prețul de vânzare/costuri de producție/profit, dar și data expirării garanției.

 
 

 Colaborează cu noi
Aboneaza-te 

Vrei sa fii actualizat cu toate noutatile legate de sistemele Valedo? Aboneaza-te la lista noastra  dedicata partenerilor si iti vom trimite informari atunci cand avem sisteme noi sau promotii