De ce să devii partener Valedo Systems?


Află toate avantajele colaborării cu o companie lider pe piața sistemelor glisante cu sticlă pentru închideri terase sau balcoane!

Valedo Systems

Producător sisteme glisante din sticlă

Considerăm dealerii Valedo drept parteneri valoroși care ne ajută să aducem sistemele produse de către noi mai aproape de beneficiarii finali. Credem cu tărie că succesul partenerilor Valedo este și succesul nostru, de aceea le oferim tot sprijinul și suportul necesar încă de la etapa de alegere a sistemului Valedo potrivit, precum și o metodă organizată pentru a trimite în producție proiectele și sprijin deplin pentru depășirea provocărilor. 

Promisiunea Valedo este proiectarea și producerea sistemelor glisante într-un proces organizat de fabricare astfel încât să ofere un produs făcut pe necesitățile și detaliile fiecărui proiect în parte.

Devino partenerul nostru și ajută-ne să realizăm viselor beneficiarilor de a avea o terasă sau un balcon închis! 

Dorești să devii partener Valedo și vrei să știi cum decurge o colaborare cu noi?

Contact

Iei legătura cu noi, discutăm pentru a înțelege nevoile tale și îți trimitem oferta.

Mai mult...

Oferta

Dacă totul este în regulă, accepți oferta și îți trimitem factura proformă.

Modalități plată...

Producție

După înregistrarea plății, comanda se trimite către fabrică și este pusă în producție.

Cum procedăm...

Cursuri & configurator

Apoi, vei primi acces către cursurile de montaj și configurator.

Detalii cursuri...

Finalizare comandă

Te informăm de îndată ce comanda ta este pregătită.

Vezi detalii...

Transport

Fie ridici tu comanda, fie putem organiza noi transportul prin colaborator.

Către transport....

Hai să ne cunoaștem!


Ești interesat de sistemele produse de către noi și ai nevoie de detalii? Răsfoiește mai întâi catalogul nostru;  aici am inclus o mulțime de date tehnice, dimensiuni și schițe menite să te ajute să înțelegi mai bine sistemele noastre.

Ai nelămuriri sau ai nevoie de informații în plus? Nimic mai simplu, contactează-ne și îți vom oferi toate informațiile necesare. Mai mult decât atât, cu programare în prealabil, te așteptăm la showroom-ul nostru din București unde poți vedea sistemele Valedo, iar echipa noastră îți poate face o demonstrație practică și îți va explica modul de funcționare. 


Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp


Oferta de preț & detalii


Ai aflat toate detaliile despre sisteme Valedo și vrei ofertă de preț. În ceea ce privește plata, trebuie să știi că oferim următoarele variante:

    Plată 50% avans, înainte de punerea în producție a comenzii, și 50% înainte de ridicarea / livrarea comenzii;

    Plată 100% în avans, la care se aplică discount-ul aferent nivelului de partener. 

  Termenul de finalizare al comenzii se calculează din momentul înregistrării plății și este precizat în ofertă. Atenție, aceast termen se va recalcula în funcție de data confirmării plații avansului.

   Nu avem prețuri per metru pătrat sau metru liniar; lucrăm cu o aplicație special concepută de către noi, configuratorul Valedo, care oferă preț per proiect, cu toate componentele și accesoriile sale.


Discount-uri în funcție de nivel


Apreciem colaborări pe termen lung, cu parteneri implicați și investiți. Tocmai de aceea, la sfârșitul anului 2019 am renunțat la montaje și am dezvoltat sistemul de parteneriat Valedo.

   Oferim șanse egale fiecărui partener și nu utilizăm sistemul de exclusivitate în oraș și/sau județ.


Dealer nou

 • Statut acordat pentru achiziții de sisteme Valedo de până la 10.000 euro pe an

 • Discount de 3% pentru plata 100% în avans

 • Discount de 10% pentru componente comandate din magazinul online Valedo

 • Publicare pe site-ul Valedo, în secțiunea de Parteneri cu statutul de Dealer Nou


Dealer bronze

 • Acordat pentru achiziții de sisteme Valedo ce se plasează în intervalul 10.000 - 50.000 euro / an

 • Discount de 5% pentru plata 100% în avans

 • Discount de 20% pentru componente comandate din magazinul online Valedo

 • Publicare pe site-ul Valedo, în secțiunea de Parteneri cu statutul de Dealer Bronze


Dealer silver

 • Nivel acordat pentru achiziții plasate între 50.000 - 100.000 euro / an

 • Discount de 7,5% pentru plata 100% în avans

 • Discount de 25% pentru componente comandate din magazinul online Valedo

 • Publicare pe site-ul Valedo, în secțiunea de Parteneri cu statutul de Dealer Silver


Dealer gold

 • Acordat pentru achiziții de peste 100.000 euro pe an

 • Discount de 10% pentru plata 100% în avans

 • Discount de 30% pentru componente comandate din magazinul online Valedo

 • Publicare pe site-ul Valedo, în secțiunea de Parteneri cu statutul de Dealer GoldCare este procesul de producție?


Felicitări, ai aprobat proiectul și noi am înregistrat plata comenzii tale! Iată ce se întâmplă acum:

    Comanda este confirmată în programul nostru și se trimite automat în fluxul de producție.

    Comenzile se realizează strict în ordinea intrării lor în producție.

     Sistemul nostru integrat de management al producției ne ajută să optimizăm constant procesele de manufacturare, astfel încât tu ai siguranța finalizării în termen.

Cum asigurăm fluxul coerent de producție?


Sistemul nostru de management ne ajută să menținem un control atent și precis asupra fluxului de materie primă astfel încât să ne asigurăm de faptul că toate comenzile se realizează în timpul agreat.
 
 


Acces cursuri & configurator Valedo


Comanda ta a intrat în producție și, în curând, vom începe să lucrăm la ea.

Între timp, vei primi din partea noastră link de acces pentru a putea vizualiza cursul de training pentru montajul sistemului comandat și instrucțiuni pentru utilizarea corectă a configuratorului Valedo. Cursurile sunt pregătite pe suport video, special gândite pentru a putea fi parcurse ușor, cu pașii explicați în detaliu.

De asemenea, vei primi acces și în cadrul magazinului online Valedo, de unde îți vei putea comanda accesorii extra sau componente pentru sistemele Valedo.


Configurator Valedo  

Configuratorul Valedo este o aplicație gândită, dezvoltată și constant actualizată de către Valedo Systems; ne mândrim cu faptul că este singura aplicație online din România ce are misiunea de proiectare și ofertare profesionistă a sistemelor glisante Valedo.

Configuratorul are rolul de a ajuta partenerii Valedo să câștige timp, să poată calcula rapid și fără erori oferta comercială către beneficiarul final. Mai mult, șablonul predefinit ajută la exportarea ofertelor în format pdf. De asemenea, tot în cadrul configuratorului vei putea trimite în producție comenzile și vei avea acces la baza de date ale proiectelor tale, cu ofertele generate și data expirării garanției.Cont magazin online Valedo   

Pentru a comanda diverse accesorii sau componente extra pentru sistemele Valedo, vei primi acces la magazinul online Valedo. Mai mult, toate comenzile plasate din magazinul online Valedo se bucură de discount-uri speciale. 

De asemenea, in contul din magazinul Valedo sunt centralizate facturile emise de către Valedo către partener, împreună cu istoricul lor.


capra lemn Valedo

Comanda ta este gata!


În momentul în care o comandă este finalizată și pregătită de livrare, îți vom transmite un email de informare ce conține link pentru programarea zilei și orei de ridicare, iar atașat respectivului email se va regăsi și Certificatul de Garanție aferent comenzi, pe care îl poți oferi beneficiarului final.

   Nu ai vehicul disponibil sau vehiculul tău nu are capacitatea de a transporta comanda?
Contra-cost și cu programare prealabilă, putem asigura transport în România prin subcontractor. Autoutilitara folosită pentru transport este echipată cu capră de transport sticlă, panourile de sticlă sunt asigurate cu chingi de protecție și între panouri folosim lemn și / sau polistiren pentru protecția sticlei. În cazul transportului subcontractat Valedo, compania Valedo garantează faptul că s-au depus toate eforturile astfel încât comanda să ajungă în cele mai bune condiții la sediul Dealerului.  

 Șoferul NU are obligația de a descărca sau de a ajuta la descărcarea panourilor de sticlă! Partenerul are obligația de a asigura 2 persoane pentru descărcarea comenzii.

 Autoutilitara poate transporta maximum 60 de panouri de sticlă per livrare!


 Ai un vehicul sau o auto-utilitară și vrei să ridici tu comanda de la noi?
Ridicarea mărfii se realizează numai după programarea în prealabil a zilei și orei de ridicare, folosind linkul din informarea menționată mai sus. Pentru transportarea în condiții optime, este necesară echiparea auto-vehiculului de transport cu capră de transport sticlă, chingi și polistiren. În cazul în care Dealerul nu dispune de o capră pentru transportul sticlei, contra-cost și cu o comandă în prealabil, vă putem ajuta cu confecționarea unei astfel de capre din lemn (exemplu în imaginea alăturată).

  Dealerul își asumă eventualele defecte și stricăciuni produse panourilor de sticlă în cazul în care solicită încărcarea comenzii într-un vehicul neechipat corespunzător (fără capră de transport sticlă, chingi și polistiren/lemne). Valedo nu garantează pentru marfa transportată de către dealer!

  Nu ai vehicul propriu și vrei să îți asiguri transport prin Bursă sau alte mijloace?

În cazul în care ai contractat o mașină de transport prin Bursa de Transporturi sau alte mijloace, și având în vedere natura fragilă a sticlei, este necesar să te asiguri de faptul că vehiculul este echipat corespunzător pentru transportul panourilor de sticlă cu capră de transport sticlă, chingi și polistirenÎn cazul în care vehiculul contractat nu dispune de o capră pentru transportul sticlei, contra-cost și cu o comandă în prealabil, vă putem ajuta cu confecționarea unei astfel de capre din lemn (exemplu în imaginea alăturată).

Angajarea unui transport din partea Dealerului duce la asumarea transportului către destinație. De asemenea, Dealerul trebuie să se asigure că marfa are suficient loc în vehiculul contractat, fără sa se lovi / atinge de suprafețe dure sau ascuțite!

Valedo depune toate diligențele pentru a încărca cu atenție marfa în mașina contractată; cu toate acestea, este necesar ca șoferul / persoana desemnată să verifice că marfa este asigurată. Valedo nu își asumă răspunderea pentru încărcarea peste limită a vehiculului!

Valedo nu își asumă răspunderea pentru manipularea, stivuirea sau descărcarea mărfii de către Dealer sau de către persoane care acționează în contul Dealerului. Valedo nu își asumă răspunderea pentru depozitarea incorectă a panourilor de sticlă (ex.: panouri depozite unele peste altele fără polistiren / lemn între foile de sticlă, depozitate direct pe jos sau pe suprafețe ce pot provoca ciobiri / zgârieturi, etc).

Vrei să ne cunoști? Îți prezentăm echipa Valedo:

Nicu Constantin - FONDATOR
Fondatorul Valedo Systems, Nicu Constantin este forța vizionară a companiei. Cu fler tehnic de invidiat, este constant preocupat de îmbunătățirea sistemelor Valedo.
   
Oana Munteanu - VÂNZĂRI & RESURSE UMANE
Unul dintre cei mai vechi membri ai echipei, Oana este cea care ne ajută să ținem în frâu situația financiară și rezolvă solicitările venite din partea dealerilor Valedo.
 
Flavius Ciucanu - INGINER PROIECTARE
Principalele responsabilități ale lui Flavius constau în verificarea tehnică și aprobarea proiectelor. Mai mult, el este mereu dispus să ofere dealerilor Valedo tot suportul tehnic privind sistemele noastre.
  
Florin Ion - RESPONSABIL PRODUCȚIE & LOGISTICĂ 
Preocupat de menținerea unui standard ridicat al productivității, Florin este cel care se asigură că fluxul de producție funcționează corect, astfel încât comenzile să fie finalizate în termenul agreat.  
 
Andreea Radu - MARKETING
Experiența în domeniu o ajută pe Andreea să aleagă cele mai bune canale de promovare și comunicare. O puteți contacta pentru solicitări legate de materiale de marketing, imagini și video-uri, publicare pe site-ul Valedo.
 

Hai să începem colaborarea!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp: