Valedo SLiding - sistem compartimentare interioar cu sticla

Ușurință în utilizare


 
 

Sistem culisant


Sistemul Valedo SLIDING a fost proiectat pentru a culisa pe șina inferioară cu 5 canale. Sistemul se poate manevra cu o singură mână, panourile fiind interconectate, și parchează unul lângă altul pe șină.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Design perfomant


Valedo Sliding - sistem compartimentare interioara cu sticla

Culisare fără efort


Sistemul Valedo SLIDING  a fost conceput pentru a oferi o manevrare ușoară. Rolele glisante distribuie eficient greutatea panourilor de sticlă și asigură o culisare lină și corectă  de-a lungul timpului.

Valedo Sliding  - profil inferior culisare

Profil inferior de culisare

Profilul de culisare cu 5 șine are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 9 mm. Acesta este conceput pentru a se fixa pe podea, și fără a afecta sistemul de încălzire în podea. Mulțumită înălțimii sale, profilul inferior nu va deveni un obstacol pentru copiii sau roboții de aspirare.

Valedo Sliding - maner deschidere

Mâner deschidere

Culisarea panourilor de sticlă se realizează ușor cu ajutorul mânerului în formă de H. Acesta se montează direct pe panoul de sticlă, are garnituri pentru a preveni contactul dintre sticlă și metal iar șuruburile de prindere nu sunt vizibile. Mânerul este realizat din inox, un material durabil, și are finisaje de calitate superioară.

Culisare ușoară

Deschidere vizuală

Manevrare ușoară

Valedo Sliding - role glisante

Role glisante

Rolele glisante, montate în partea inferioară a profilului, sunt proiectate pentru a prelua și echilibra greutatea sistemului, astfel încât să asigure o culisare lină de-a lungul timpului. Profilul șinelor inferioare a fost proiectat cu canale și ghidaje speciale pe care rolele să poată culisa în siguranță.

Profile ghidaj

Profilul de sus și profilele laterale sunt concepute cu căi de ghidare pentru sistemul Valedo SLIDING. Astfel, panourile de sticlă vor culisa corect în timp. Mai mult, profilele vor asigura pe poziție panourile de sticlă atunci când acestea sunt parcate.

Performanță

  • 2700 mm - recomandat
  • 3000 mm - maxim acceptat
  • Sticlă securizată clară
  • Sticlă securizată matelux (mată)
  • Sticlă securizată fumurie bronze
  • Sticlă securizată fumurie gri

În partea inferioară

  • 5000 mm pentru sisteme cu deschidere într-o singură parte
  • 10000 mm pentru sisteme cu deschidere stânga-dreapta

Broșură Valedo SLIDING


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo SLIDING în format pdf.


Aflați mai multe

Creați un spațiu plin de lumină cu un sistem de compartimentare interioară care vă permite libertatea de proiectare nelimitată prin eleganță și minimalism.