8 motive pentru care să îți închizi balconul cu ajutorul sistemelor inovative Valedo
Află cum poți utiliza balconul tău la întregul său potențial!

Dacă până acum balconul era pentru tine acel loc care primea cea mai puțină atenție și unde se petrecea cel mai puțin timp, în acest articol vei afla cum îl vei putea transforma în oaza ta de liniște, de inspirație și cum poate deveni chiar spațiul preferat din toată casa!

Până în prezent, majoritatea balcoanelor fie sunt închise și au foarte puțin acces la contactul cu lumea, lumina și priveliștea exterioară, fie sunt deschise și sunt vulnerabile la ploi, la frig, frunze, praf, zăpadă și altele.

Nu este de mirare că acestea nu sunt utilizate la întregul potenţial, însă de acum, situația se poate schimba. Cu ajutorul nostru, balconul poate deveni cel mai plăcut loc din casă, îndrăgit de tine, persoana iubită, familie, prieteni și invitați.

 De ce să îți închizi balconul cu unul dintre sistemele Valedo?

Imaginează-ți cum ar fi să savurezi împreună cu partenerul o cină romantică pe balcon, în timp ce admiraţi cerul înstelat şi beți un pahar de vin? Cum ar fi să vă treziți dimineața și să luați micul dejun în timp ce razele solare vă mângâie fața? Ce gust ar avea cafeaua în asemenea loc? Datorită sticlei Valedo, cu o transparență maximă, vei avea parte de o panoramă deschisă ce îți va permite să te bucuri de priveliștea minunată a locului care te înconjoară. Dacă alegi să îți închizi balconul cu sticlă securizată Valedo poți petrece un timp magic alături de persoana iubită.  

Sistemul  Valedo BKS a fost folosit pentru închiderea acestui balcon

Acum locul de întâlnire cu prietenii poate fi chiar la tine pe balcon într-o atmosferă intimă și relaxantă cu o priveliște minunată.  Cu un balcon închis cu sistemul Valedo, o adunare împreună cu prietenii și familia ar deveni unul dintre acele momente de neuitat, pentru că pare totul atât de aproape de natură. Astfel, invitații tăi se vor simți într-un loc special și vor admira locul în care ai posibilitatea să îți petreci timpul chiar la tine acasă, cu multe râsete şi voie bună. 

De asemenea, vrem să ştii că sistemul Valedo oferă siguranță , mai ales pentru familiile cu copii de vârstă mică sau cu animale de companie curioase. Sistemele nostru au un mecanism special de blocare care împiedică deschiderea accidentală a părţilor sistemului de către copii când sunt închise. Acum poți să stai fără griji atunci când ei încă sunt micuți și năzdrăvani.

Dacă îți faci griji în ceea ce privește intimitatea, mai ales dacă ai un balcon situat la mică distanță de blocul de alături, află că poți opta pentru sticlă mată (sablată chimic) pentru închiderea balconului tău cu un sistem Valedo. Mai mult, îți oferim și variante de sticlă fumurie bronze, cu minunate sale nuanțe de culoare arămie, și fumurie gri, cu un inconfundabil aer "smokey",  pentru un balcon cu un aspect deosebit și cu totul original.

Culori standard de sticlă folosită pentru sistemele Valedo

Curățarea geamurilor dă bătăi de cap multor oameni. Cu toții știm stropii de ploaie care ne lasă urme pe geamul din exterior și urmele de degete de copii de pe interior. Suntem conștienți cu toții ce greu este să ștergi geamurile din exterior, dar panourile sistemului Valedo se deschid și pliază în interiorul balconului, făcând curățarea acestora mai simplă, mai rapidă ca oricând și în siguranță! Gata cu bătăile de cap!

Cine ar fi crezut că balconul poate deveni locul ideal pentru realizarea antrenamentului de yoga, de stretching sau fitness în timp ce te bucuri de lumina de afară ce te înviorează? Balconul închis cu sticla Valedo are încorporat un sistem de glisare modern și elegant, care îți permite să glisezi panourile până la capăt. De asemenea, poți alege să le deschizi parțial, atât cât ai tu nevoie pentru a putea beneficia de aerisire. Astfel, vei simți că îți realizezi antrenamentul undeva în natură și te vei putea bucura de un aer curat și oxigenat.

Cu un balcon închis cu sticlă glisantă Valedo, acum îți poți crea micuțul tău colț de rai. Dacă ai visat mereu să ai mica ta grădină plină de flori și, poate, diverse legume, acum îți poţi transforma visul în realitate, crescând plante ce se vor bucura de lumina soarelui 365 de zile pe an. Cu acest tip de balcon poți avea mai mult acces la soare, la vitamina D și avantajul de a-ți crește imunitatea în mod natural. 

Balconul poate deveni noul loc preferat și ideal de muncă. Dacă ești freelancer sau lucrezi remote, acum poţi transforma acel spațiu într-un loc productiv și interesant în același timp. Lumina naturală te va inspira, iar aerul oxigenat te va destresa. De asemenea, dacă locuiești cu mai multe persoane, în balcon vei putea simți că ai parte de intimitate și te vei putea bucura de toate anotimpurile într-o atmosferă plăcută și protejată.


Cum îți poți realiza balconul tău de vis?

Noi, Valedo Systems, îți oferim sisteme de glisare din sticlă securizată, optime, sigure și complet funcţionale, încât să îţi ofere ţie un plus de confort. Pentru închiderea balconului îți recomandăm două sisteme de închidere care să te ajute să îţi transformi spaţiul în mod inedit.

Sistemul Valedo BKS

Valedo BKS este sistemul care îţi transformă complet balconul și îl va face să fie admirat de vecini, în timp ce tu te poți bucura de toate funcționalitățile și beneficiile lui.

Acest sistem îți oferă posibilitatea de glisare completă, adică un balcon ce îl poți deschide vara și închide iarna sau să îl deschizi atât cât dorești tu, fără să îți obstrucționeze priveliștea. Valedo BKS este un sistem practic și fiabil de închidere cu sticlă a balconului, care poate glisa și coti chiar și pe colțuri sau pe semi-rotund. Mai mult, am luat în considerare și problema apariției condensului și, de aceea, am proiectat un canal special, complet integrat în șina de jos, ce are rol de captare și eliminare a condensului în exterior.

Cu un design elegant, a cucerit inimile multor persoane pentru potențialul pe care îl aduce balconului, dar și pentru că este potrivit, indiferent de arhitectura blocului sau casei tale. Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic pentru un plus de rezistență și sunt disponibile în 4 culori diferite cu sticlă securizată clară, mată, fumurie bronze sau fumurie gri, ca tu să alegi exact ceea ce ți se potrivește.

Este un sistem complet etanș, care asigură atât vizibilitate și lumina naturală, cât te și protejează contra vremii capricioase sau a zgomotului de afară. În plus, sistemul inovativ BKS asigură etanșare magnetică între panourile de sticlă, care este aproape invizibilă, cu o grosime de doar 6 mm, care se îmbină perfect și care nu își schimbă culoarea în timp, cum se întâmplă la etanșarea cu chedere din PVC. 

Vrei mai multe informații?

Accesează linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre Valedo BKS

Mai multe detalii...

Sistemul Valedo ICS

Sistemul Valedo ICS îți oferă senzația că ai un spațiu infinit, pe care îl poți proteja de vremea schimbătoare, dar în același timp îl poți folosi atunci când vrei să te simți în contact cu natura. Poate fi aerisit complet sau parțial, în funcție de nevoile tale.

Acest sistem din sticlă securizată termopan îți oferă izolație termică ridicată pentru ca tu să te bucuri de comfort termic și să te asiguri că ai parte de eficiență energetică atunci când admiri priveliștea panoramică. În plus, sistemul Valedo ICS reduce sunetul străzii pentru ca tu să te simți inspirat/ă, în liniște și să te poți concentra mai ușor, indiferent că ești localizat într-un sătuc liniștit de munte sau chiar în inima orașului care vibrează.

Aspectul estetic plăcut și minimalist este dat de cadrul robust din aluminiu disponibil în 4 culori standard, care are o lățime minimă de doar 50 mm, pentru a asigura o vizibilitate completă asupra mediului exterior. Are o funcție specială de evacuare în exterior a condensului adunat pe sticlă, iar profilul de etanșare vertical este foarte eficient împotriva vântului, apei și prafului.

Dorești mai multe detalii legate de sistem?

Află toate beneficiile sistemului Valedo ICS făcând click pe butonul de mai jos.

Mai multe detalii...

După cum poți vedea, ambele sisteme au particularități care îți pot face din balconul tău un colțișor care îți ajunge la suflet și un spațiu care să fie folosit la potențialul maxim.

Tu din ce motiv ai alege un asemenea sistem? Lasă-ne un comentariu și spune-ne părerea ta!


Misiunea noastră este să te ajutăm să transformi spațiul interior și exterior, prin sisteme și produse personalizate pe nevoile tale, astfel încât tu să te bucuri de eficientizarea spațiului și de tot ce îți poate oferi locuința ta. Îți punem la dispoziție un sistem complet, sigur și ușor de utilizat, astfel încât tu sa nu ai bătăi de cap și să ai convingerea ca sistemul Valedo ales este cea mai bună alegere pentru a te bucura de activități sociale, de cine romantice și de momente relaxante în spații care te reprezintă.

Dorești să afli mai multe detalii legate de sistemele Valedo? Contactează-ne folosind formularul de contact.

Partajează:

8 motive pentru care să îți închizi balconul cu ajutorul sistemelor inovative Valedo
Valedo Systems SRL 16 septembrie, 2021
Partajați această postare
Arhivează
Compartimentare interioară: Soluții versatile pentru spații multifuncționale
Află cum poți aduce un plus de funcționaliate și stil spațiului tău interior!