Valedo Glass Roof - acoperis din sticla laminata

Design inteligent


Valedo Glass Roof - schita tehnica

Sistem fiabil


Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată și proiectată în detaliu pentru a ne asigura că sistemul să aibă un design practic și estetic și să nu necesite intervenții de mentenanță.

Lucrezi cu sticla și dorești să devii partenerul nostru?

Îți oferim training, o modalitate organizată de trimitere în producție a proiectelor și suportul nostru deplin pentru a depăși orice provocare.

Sliding - profil inferior culisare

Garnituri pentru etanșare

Sistemul Valedo Glass Roof este complet etanș, infiltrarea apei nu va deveni o problemă în timp.
Etanșarea este un element inserat în toate punctele cheie: atât la perete, pentru o fixare eficientă pe perete, între panourile de sticlă și profilele din aluminiu, pentru evitarea neplăcerilor provocate de infiltrații, și la îmbinări.

Valedo Glass Roof - sistem evacuare apa

Sistem de evacuare apă

Evacuarea apei de ploaie sau cea rezultată în urma topirii zăpezii nu este o problemă datorită sistemului incorporat de jgheaburi și burlane.
Sistemul de canale și jgheaburi este atent proiectat pentru a prelua și evacua rapid apa pluvială, aceasta evacuându-se la baza grinzilor din aluminiu. De asemenea, jgheaburile au grătare speciale care nu permit frunzelor să înfunde canalul de evacuare.

Rezistență

Deschidere vizuală

Siguranță

Valedo Glass Roof - stalpi aluminiu

Stâlpi din aluminiu

Sistemul are profile din aluminiu dur, un material care și-a dovedit rezistența în timp și utilizarea fără probleme. Grinzile sistemului sunt proiectate pentru a susține cu succes greutatea sticlei, cât și greutatea suplimentară a zăpezii.

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic. Culorile standard sunt alese să se potrivească cu stilul locuinței sau al spațiului unde se dorește integrarea sistemului Valedo Glass Roof. Mai mult, profilele se pot vopsi în orice altă culoare RAL, pentru o fuziune perfectă cu stilul architectural.

Valedo Glass Roof - profile

Profil susținere panouri sticlă

Panourile de sticlă securizată și laminată cu folie elastică tip EVA sunt poziționate pe profile de susținere din aluminiu. Acestea sunt concepute astfel încât să preia și să distribuie egal greutatea sticlei dar și greutatea suplimentară, precum cea a zăpezii. Profilele au capace și garnituri speciale care protejează panoul de sticlă și asigură etanșare eficientă.

Rezistent

 • 5000 mm - maxim acceptat
 • Sticlă securizată clară
 • Sticlă securizată matelux (mată)
 • Sticlă securizată fumurie bronze
 • Sticlă securizată fumurie gri
Grosime sticlă securizată

Sticlă laminată:

 • 6/2/6
 • 8/2/8
 • 44.1
 • 55.1
 • între 8 și 12 grade

Broșură Valedo GLASS ROOF


Consultă sau descarcă broșura sistemului Valedo GLASS ROOF în format pdf.


Aflați mai multe

Alegeți un sistem de acoperiș din sticlă care vă oferă libertatea de vă bucura la maximum de lumină naturală, protecție și confort tot timpul anului.